Mannenwerk | Sander de Zwart Coaching - Sander de Zwart Coaching

Male Potential, Leadership & Business

♂️ Mannenwerk

"Word de Creator die je altijd al was"

Mannencirkel

Energy update (APK-sessie)

Over Sander

Word de creator die je altijd al was

Heb jij je weleens afgevraagd:

  • Wat is mijn plek als man?
  • Wat heb ik hier werkelijk te doen?
  • Hoe breng ik meer zingeving in mijn leven?
  • Hoe ontketen ik mijn potentieel?

JA? Geloof me, je bent niet de enige. Dagelijks begeleid ik mannen die worstelen met deze vraagstukken. Allen op zoek naar hun persoonlijke bestemming, hun zielsmissie, ofwel hun ‘purpose in life’ en hoe deze volledig te integreren in hun leven, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Mijn naam is Sander de Zwart (1979), een hooggevoelige en bewuste man, vader en partner. Na een burn-out in 2014 besefte ik dat ik andermans dromen leefde. Deze dwong mij naar de kern van mijn angsten en blokkades te gaan en mijn hart weer te openen. Het was een behoorlijke ontdekkingstocht, want door de jaren heen was ik mezelf flink verloren. De burn-out toonde mij in de eerste plaats om de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven te nemen en niet meer te wijzen naar anderen. Zo ontketende ik mijn mannelijk potentieel en leerde ik leiderschap over mijn leven te nemen.

Gratis 'Life Hack'

Opleiding & Business

Ik vond mijn antwoorden vooral op diep existentieel niveau via een opleiding Mediumschap & Trance Healing. Door middel van Mediamieke Regressie, NLP, Familie Opstellingen en Hypnotherapie, leerde ik mijn eigen intuïtieve en helende gaven, die ik als kind al ervoer, verder te ontwikkelen. In eerste instantie om met mezelf aan de slag te gaan en ten tweede om hierin ook anderen te kunnen begeleiden.
 
Ik werkte 18 jaar in de financiële sector in diverse functies van financieel adviseur tot teamleider. Vooral de persoonlijke verbinding met mijn klanten en mijn team, lag mij goed. Vanuit mijn natuur had ik hierin altijd al een helpende en begeleidende rol. Mijn liefde voor coaching is hier geboren. Toch voelde ik een diepere levensmissie, die bij een baan in loondienst nooit tot expressie kon komen. Daarom verzamelde ik al mijn moed om een eigen business te starten en in het diepe te springen door mijn baan op te zeggen.
 
In 2016 startte ik met het platform HSP Man en in 2018 kwam daar Sander de Zwart Coaching bij. Met mijn bedrijf richt ik me hoofdzakelijk op Mannenwerk en help in het verlengde daarvan mannelijke coaches, trainers en therapeuten om hun coachdroom te laten uitgroeien tot een vervullende en winstgevende onderneming.

Vanuit het vertrekpunt:

Iedereen is in staat de realiteit te creëren waar hij naar verlangt en zijn hoogst mogelijke potentieel te leven.

Inmiddels onderneem ik bijna 4 jaar met succes middels middels 1-op-1 coaching en groepstrainingen in de natuur. De mannen die ik begeleid maken grote sprongen in hun persoonlijke en spirituele groei en weten met steeds meer gemak hun dromen te manifesteren.

Word de creator die je altijd al was

Ook jij bent in staat om enorme sprongen te maken en je leven precies de vorm te geven die bij je past. Je creëert je realiteit namelijk zelf, je hele leven al. Dit doen we via onze gedachten, onze gevoelens en ons handelen. Dit gebeurt vooral op onderbewust niveau en kan bij iedere tegenslag o.a. resulteren in schuld, schaamte, boosheid en verdriet. Dat we vervolgens met man en macht proberen weg te drukken.

Bewust worden van je manier van denken, voelen en handelen en door je blokkades en weerstanden heengaan, maakt je een Bewuste Creator. Dit helpt je om in jouw leven precies aan te trekken wat je nodig hebt om een Meester Creator te worden. Ik ben graag jouw gids, die je brengt naar het hoogst mogelijke potentieel in je leven.

De oplossing volgens Albert Einstein:

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

Met andere woorden:

Om je problemen op te lossen, is een ander/ruimer bewustzijn nodig, dan waarin het probleem is ontstaan. Anders blijf je continu in hetzelfde cirkeltje ronddraaien, zonder resultaat. Groeien als mens en jezelf ontwikkelen is pure noodzaak en in mijn ogen zelfs het overall levensdoel van ons als mens hier op aarde. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en dit begint door jezelf op een gezonde manier uit te dagen, problemen en veranderingen op een veerkrachtige manier aan te gaan en in te zien dat jijzelf de sleutel bent voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Coaching/training als oplossing

Een van de hulplijnen voor persoonlijke ontwikkeling en groei is coaching en training. Waar jij mogelijk al jaren struggelt, kijkt een trainer of coach onbevooroordeeld naar jouw situatie en is zo in staat om blinde vlekken bloot te leggen en door bestaande angsten en blokkades heen te prikken.

Download hier de 'Male Potential Life Hack'

Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van de wegwijzer en het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy