Praktische informatie

  • Datum: nader te bepalen
  • Tijdstip: 10.30 uur – 13.30 uur
  • Locatie: Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1 in Schoorl
  • Maximaal aantal deelnemers: 10
  • Kosten : Pay-as-you-feel met een minimum van € 15,00. Dit betaal je digitaal via de webshop. Een donatie naar eigen gevoel is van harte welkom en mag contant worden voldaan na afloop van de bijeenkomst.
  • Incl. koffie/thee en lichte versnaperingen
  • Eigen lunchpakketje mee.

* Staat een datum van je keuze er niet bij en heb je de behoefte aan persoonlijke begeleiding/(wandel)coaching? Lees HIER de mogelijkheden voor een individueel coachtraject.

Walk of Life

Mannengroepswandeling (incl. coaching)

In mijn eigen zoektocht naar man zijn en het volledig durven leven van mijn missie, heb ik ontdekt dat de verbinding met mannen essentieel is om te groeien. Tijdens tal van trainingen, workshops en opleidingen die ik volgde op het gebied van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling, was ik vaak de enige man tussen een groot aantal vrouwen. Ik schaamde me niet, vond het niet erg. Ik kon juist altijd goed met vrouwen overweg. Hoe open ik ook stond om de diepte in te gaan, ik miste iets. Ik voelde dat ik niet all-the-way kon gaan.
 
Dit veranderde toen ik juist mannengroepen ging opzoeken en vervolgens ging faciliteren. Wanneer mannen onder elkaar zijn, zich oprecht openstellen, hun kwetsbaarheid en onzekerheid er laten zijn, dan komt er een enorme kracht vrij. Ik blijf me verbazen wat dit keer op keer in me losmaakt.

Elkaar zien, horen en voelen. Ook echt fysiek.

Bij een echte ‘manhug’ vlieg ik voor mijn gevoel door het plafond en toch blijf ik stevig verankerd met beide benen op de grond. Wat een kracht en energie maakt dit vrij. Ik ben er heilig van overtuigd dat op zo’n moment je volledige potentieel aangeraakt en ervaren wordt.

En vanuit die energie creëren we. Vanuit die energie zijn we verbonden. Vanuit die energie ervaren we intens geluk en vooral vertrouwen en geeft het ons helderheid over ons levenspad.

Mannen onder elkaar zijn de sterkste spiegels en dit heeft mijn groeiproces enorm op gang gezet. Ik adviseer het iedere man om eens een mannengroep op te zoeken.

Op een nader te bepalen datum organiseer ik een mannengroepswandeling door de Schoorlse Duinen. Een laagdrempelige manier om af te tasten wat de kracht van mannen in verbinding met jou doet. Samen de natuur in en in gesprek met elkaar over wat echt belangrijk is in het leven.

Wat levert deze wandeling je op?

In Japan weet men het al langer: de weg naar een gezonder, productiever en gelukkiger leven leidt door het bos. Boswandelingen zijn er een populaire therapie tegen stress, futloosheid en andere kwalen. Volgens het Japanse principe shinrin-yoku (bosbaden) heeft de natuur niet alleen het vermogen haar bezoekers te verwonderen en te laten ontspannen, maar vergroot zij ook ons fysieke, mentale en emotionele welzijn: bloeddruk, hartslag en cortisolniveau dalen opvallend, de concentratie en het probleemoplossend vermogen nemen toe.

Inclusief

  • Koffie en thee
  • Lichte versnaperingen voor onderweg

Huishoudelijke zaken

 Je bent vanaf 10.15 uur van harte welkom op het pleintje van het Buitencentrum Schoorlse Duinen. Oorsprongweg 1 in Schoorl. Op de locatie zelf is een parkeerplaats, maar is betaald parkeren. Gratis parkeren kan in omliggende woonwijken buiten het centrum.
Maximaal aantal deelnemers: 10.