1-op-1 Outdoor Coaching | Trajecten | Retreats - Sander de Zwart Coaching

Op welke manier ik je 1-op-1 een doorbraak kan laten maken?

Leiderschapsprogramma (2 mnd)

Met het  leiderschapsprogramma ‘Leef de Essentie’ leer je jouw MISSIE te leven vanuit je diepste waarheid. Je vergroot je intuïtie, waardoor je heldere inzichten krijgt over wat werkelijk belangrijk is voor jou is op dit moment. Dit helpt je bij het bepalen van richting en het maken van krachtige keuzes. Niet vanuit angst en tekort, maar vanuit vrijheid en overvloed. Inclusief een 1-op-1 transformatiesessie van 3 uur met Sander.

de basis voor elke man!

Leiderschap coaching traject (6 mnd)

Dit coaching traject van zes maanden is voor mannen met een MISSIE en laat de superheld in je ontwaken, zodat jij het beste uit jezelf én uit het leven haalt. Alhoewel er in één sessie al een mega doorbraak kan zijn, is voor een diepere doorwerking en blijvend resultaat een langere periode van coaching nodig is. Dit voorkomt een terugval op de lange termijn en geeft ruimte om nieuwe inzichten te integreren en te verankeren.

Interessant voor jou?

Leiderschap retreat 'De Essentie' (3 dagen)

Met het Leiderschap retreat ’De Essentie’ maak je drie dagen lang een spirituele reis naar binnen. Het retreat vindt grotendeels plaats in de natuur. Een prachtige ruimte om jezelf volledig (terug) te vinden en je innerlijke drijfveren en unieke talenten helder te krijgen. Sander is een betrouwbare gids om je te laten verbinden met je innerlijke kracht, zodat jij je weer gaat herinneren wie je ten diepste bent. Een reis die je thuisbrengt in jezelf.

Voel je het al kriebelen?

Op welke manieren kan ik je helpen?

Voor als je graag de tijd en ruimte neemt om zelfstandig aan de slag te gaan en waardevolle inzichten op te doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Klaar mee om het wiel zelf uit te vinden? Je merkt dat je harder groeit als je dit doet met behulp van een expert die jouw blinde vlekken blootlegt.

Je ontwikkelt jezelf graag samen met gelijkgestemde mannen, die net als jij de superheld in zichzelf willen wakker maken, om het beste uit het leven te halen.