HSP Man - De 10 geboden - Sander de Zwart

Eindelijk rust in je hoofd

'De 10 geboden voor de hooggevoelige man'

Je hooggevoeligheid voelt vaak als zwakte, je perfectionisme drijft je tot waanzin en je overprikkelde brein verdient eindelijk rust.

#hetbewusthaveboek

"Er valt een last van mijn schouders"

5/5

Jeroen

Je bent dichterbij een 'breakthrough' dan je denkt

Ik heb niet alle wijsheid in pacht. Wel houd ik je met dit eBook een confronterende spiegel voor. Je hebt jouw grote innerlijke belevingswereld nooit kunnen rijmen met je man zijn in deze harde wereld. Daarom heb je jezelf van alles aangeleerd om je stoerder en sterker voor te doen dan je in werkelijkheid bent.ย  Je ware gevoelens tonen aan de buitenwereld, zal niet snel gebeuren. Het kan zelfs zo zijn dat je soms als gevoelloos wordt bestemd of als ontoegankelijk. Als je hiervan wordt beschuldigd snap je daar niks van. Tijd voor nieuwe inzichten en een definitieve ‘breakthrough’.

eBook (Directe download in PDF)

Een passage uit het eBook

โ€œHet zou toch prachtig zijn om je hooggevoeligheid te gaan inzetten om zo je ultieme levensmissie te gaan manifesteren. Op die manier erken jij je eigen kracht en ben jij echt in staat het verschil te maken in de wereldโ€

eBook (Directe download in PDF)

"Van hooggevoelig naar hoogbewuste man in slechts 35 dagen tijd."

Check hier ook de online training HSP Man - Van hooggevoelig naar hoogbewust. Een echte eye opener.

Over Sander

Na een burn-out in 2014 besefte ik dat ik mijn vrije geest en ruime bewustzijn jarenlang achter slot en grendel bewaarde en niemand de ‘echte’ Sander zag. Ik besloot toen naar mezelf op zoek te gaan en stortte me op tal van opleidingen en spirituele wijsheden in de hoop mezelf weer terug te vinden. Dit was tegelijk ook mijn valkuil. Want dikwijls dacht ik antwoorden te kunnen vinden buiten mezelf en me onbewust toch weer ergens afhankelijk van maakte. Nu kies ik vooral voor eenvoud.

In 2016 startte ik mijn bedrijf gericht op het begeleiden van hooggevoelige mannen. Dit na 17 jaar financiรซle sector in adviseursfuncties en leidinggevende rollen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een succesvolle business gericht op de groei van hoogbewuste mannelijke ondernemers.

eBook (Direct download in PDF)

klaar om een hsp man te worden?

  • eBook (Direct download in PDF)

Gratis

Sander de Zwart draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches