Get inspired

by others!

"In mijn visionaire wereld verloor ik mezelf en het contact met mijn omgeving. Sander liet me weer landen."

5/5

Lars Pacbier
CEO FB4 Social Media

Lars verovert de (digitale) wereld met zijn klanten

Lars runt inmiddels 10 jaar een succesvol Projectbureau voor Marketing & Communicatie in Heerlen. Met zijn weidse visie en zijn ijzersterke missie weet hij samen met zijn klanten de digitale wereld te veroveren. De keerzijde: het internet is niet de echte wereld. Lars miste geregeld zijn connectie met het leven en zijn omgeving. Daarom gingen we samen constructief aan de slag met zijn blokkades en patronen, waardoor hij nu weer volop focus heeft als ondernemer, als partner, als vader en vooral als zichzelf.

“Voorheen zat ik uren in mijn hoofd en nu kan ik volledig aanwezig zijn in het moment. Het voelt alsof ik eindelijk thuisgekomen ben bij mezelf.”

"Ik ben enorm geconfronteerd en gespiegeld in mijn angst op afwijzing en heb nu het lef om mijn zielsmissie voluit te leven."

5/5

Didier de Bock, Inner reset expert

Als je niet maximaal kunt genieten van je succes

Michel helpt CEO’s en mannelijke leiders avontuurlijk te onthaasten in de wildernis van het Sauerland. Ondanks zijn enorme succes en aantrekkingskracht met dit unieke format kon hij er niet volop van genieten. En omdat hij het zijn klanten zo gunt om die innerlijke rust te bereiken, gunde hij zichzelf dat ook. Daarom koos hij voor het Jaarprogramma en gaan we nog steeds op structurele basis met elkaar op pad om die innerlijke onrust en ongegronde angsten uit de weg te ruimen.

“Vorig jaar nog sliep ik nauwelijks in de nacht voordat ik een nieuwe klant ontving. Gelukkig is dat inmiddels veranderd.”

"Ik kon niet maximaal genieten van het succes. Dat is nu verleden tijd."

5/5

Michel van Loon
Outdoor Life Coach & Healer

"Het is heerlijk om mijn hoofd leeg te maken in de prachtige Schoorlse Duinen. Na afloop zit ik vol nieuwe ideeën en kom ik vol vertrouwen in actie."

5/5

Michel van Loon, Re-Energizer

"Ik heb geleerd om me meer door mijn intuïtie te laten leiden. En inmiddels dringt dit door op alle facetten in mijn leven, zowel privé als op werkvlak."

5/5

Bob Thissen, Senior jeugd en gezinscoach

"Sander is energetisch sterk, prachtig gevoelig en gewoonweg een fijne vent. Iemand die precies begrijpt wat die gevoeligheid voor uitdagingen én mooie dingen in het leven brengt."

5/5

Nico de Jong, Marketingstrateeg en Coach

"We hebben zo'n diepe laag weten te raken waarin ik liefde heb leren toelaten en mijn eigen kracht. Ik kan het alleen maar aanraden, echt. Gaan, jump, now!"

5/5

Jan-Jaap van Schuylenburg, Performance Coach

"Waarheid, waarheid, waarheid. Het is diep, echt, intiem en confronterend. Die zuiverheid en echtheid opent mij. Ik voel me veilig en gezien. Ook gewoon twee vrienden op stap!"

5/5

Nicolai Versloot

“Aan het eind van de regenboog vind je een lege pot, het goud verzamel je onderweg.”

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders