Man & MISSIE Ademworkshop - Sander de Zwart

Bezield en ontspannen leven

Een diepe ademreis in de natuur

Man & MISSIE Ademworkshop - zondag 22 september

Praktische informatie

 • Datum: zondag 22 september 2019
 • Tijd: 11.00 uur – 15.00 uur
 • Verzamelplaats: Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, Schoorl
 • Betaling: 47 euro ex BTW
 • Voor thee en een lichte versnapering wordt gezorgd
 • Zelf zorgen voor: flesje water, lunchpakketje, matje/dekentje

Deze workshop voor mannen met een MISSIE staat in het teken van een diepe reis naar binnen, een ademreis in de natuur (De Schoorlse Duinen)

In het ten volste kunnen leven van je MISSIE staan drie ankers centraal:

 • Weten wie je bent 🧠
 • Voelen wie je bent ❤️
 • Zijn wie je bent 💫

Het is het bewandelen van de weg van hoofd, naar hart, naar ziel. Op deze dag faciliteer ik een ademreis (verbonden ademen). Een diepe reis naar binnen waarin jij jezelf weer de ruimte mag geven te zijn wie je bent.

Een man met een MISSIE

Je bent een ambitieuze, creatieve en ondernemende man met een MISSIE. Door je continue verlangen naar groei, ben je altijd in beweging. Je onuitputtelijke bron van inspiratie en je creatieve vermogen maken dat je een actiegerichte man bent. Het leven daagt je echter regelmatig uit op een of meer van de volgende vlakken:

 • Helderheid over waar je naar toe wilt;
 • Focus op wat jij belangrijk vindt;
 • De energie en de drive om de juiste acties te nemen;
 • Vanuit ontspanning te gaan staan voor wie je bent;
 • Het maken van de juiste keuzes;
 • Impact hebben op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

Mijn naam is Sander de Zwart (40), Leiderschap Coach voor mannen, ik ben getrouwd en ben vader van twee jonge zoons. Een echte gevoelsman, die na een burn-out, in 2014, besloot om een carrière switch te maken en zijn dromen na te jagen. Persoonlijke ontwikkeling en groei heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld en NU nog steeds. Ik daag mezelf continu uit het beste uit mezelf én uit het leven te halen en inspireer andere mannen dit ook te doen. Zo dragen we allen ons steentje bij om de wereld een beetje mooier te maken. Ik leef NU volledig mijn MISSIE, door hiermee als professional aan de slag te gaan.

En jij? Leef jij je MISSIE? Ik help je graag dit te ontdekken.

Verbonden ademen

Ademen doet iedereen zonder er bij na te denken. Daarom staan we er vaak niet bij stil hoe bijzonder en hoe belangrijk onze ademhaling is. Zonder ademhaling kunnen we immers niet leven. Je kunt adem zien als het voertuig van ons bewustzijn. Door bewust te leren ademen kunnen we blokkades in denken, voelen en gedrag oplossen. Tijdens de ademreis koppelen we de inademing aan de uitademing, zodat er een geheel ontstaat.

Waarom is die koppeling nodig?

Wat we vaak zien in het dagelijks leven is dat we óf de inademing dan wel de uitademing uitstellen. Hierdoor wordt de natuurlijke stroom van het leven/bewustzijn onderbroken.

Emotioneel en spiritueel gezien kan hieraan de volgende betekenis gegeven worden:

 • Stel jij je inademing uit, dan blokkeer jij de ‘ontvangst’ van je levenskracht. De vraag zou kunnen zijn: ‘Waarom wacht ik met het ontvangen van mijn eigen levenskracht? Waar ben ik bang voor?’
 • Stel jij de uitademing uit (dat staat voor loslaten), dan hou je je ergens aan vast. Dit zorgt voor verkramping. De vraag zou kunnen zijn: ‘Waar wil ik de controle over houden? Waar ben ik bang voor?’

Bij verbonden ademen laat je deze pauzes verdwijnen en open je je ademhalingssysteem. Omdat je meer zuurstof binnenkrijgt dan normaal, maak je alles los in je hoofd en je lijf. Hierdoor kunnen emoties, angst of oud zeer loskomen. De kunst is om dit te accepteren en hier doorheen te ademen. Zo ontdek je dat het toelaten van emoties niets ergs is. Emoties duren slechts 25-90 seconden.

Meer plezier, vreugde en ruimte in jezelf

Verbonden ademen zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel in je kracht gaat staan. Hierdoor ervaar je meer plezier, vreugde en ruimte in jezelf.

Momenteel is Verbonden ademen een van de meeste krachtige technieken van de Energy Bridge Methode die ik inzet tijdens mijn 1-op-1 coaching en retreats in de natuur. Een mooi moment om hiermee kennis te maken en te ervaren wat dit met je doet.

Succes Verhalen

Peter Neirinckx
Peter Neirinckx
Kok aan huis
Lees verder

"Dit is onbetaalbaar"

Sander is een zéér open persoonlijkheid, begrijpend, de poort staat open om mensen binnen te laten: liefdevol en krachtig.

Zéér professioneel, open minded, alles laten ontstaan op een natuurlijke manier is iets heel krachtigs! Sander weet waar hij mee bezig is.

Ik heb geleerd hoe ik dichtbij mezelf kan blijven: In de essentie! En als je dat toepast straal je oneindige kracht uit, sta je met beide voeten geaard, straal je liefde en gelukzaligheid uit!

Lieve Sander, ik hoop diep van binnen dat je ten volle beseft wat je voor me betekend hebt in deze voorbije drie dagen, want dan besef je ook ten volle hoe krachtig jouw inzichten zijn. Als we dan toch vanuit onze essentie, onze kracht, zelf mogen bepalen wie er mee mag doen met onze diepste vreugde! Wel, Sander, jij mag erbij.

Hartegroet Peter

X en een warme knuffel

Johan Haagsma
Johan Haagsma
PSYCH-KⓇ Facilitator
Lees verder

Een man die rust uitstraalt, luistert en een zeer persoonlijke benadering heeft. Wanneer ik bij Sander aankom, voelt het nagenoeg gelijk als thuiskomen! Sander kan makkelijk binden en geeft goed advies vanuit verrassende invalshoeken die persoonlijke groei doet excelleren.

Zelfinzicht wordt onder andere gestimuleerd door het stellen van de juiste vragen.

Ik zie/ spreek hem graag en ben hem bijzonder dankbaar voor de inzichten die hij mij gegeven heeft (en nog steeds doet!)

Eric Fernée
Eric Fernée
Persoonlijke coach
Lees verder

Sander heeft mij inzichten gegeven waardoor ik hoogsensitiviteit ben gaan omarmen vanuit het perspectief dat het er mag zijn en mij het vertrouwen gegeven om mijzelf te kunnen zijn.

Sander doet niet aan quick fixes, hij tuned in op de gebieden waar je kunt groeien, waardoor het resultaat blijvend is.

Ed Beemsterboer
Ed Beemsterboer
Life Planner
Lees verder

Sander is warm en integer en ik heb hem als professional/coach als zeer kundig ervaren. Hij wist op de juist momenten het juist te vragen en aan te voelen

We hadden meerdere krachtige sessies, waarbij ik het gevoel had volledig één te zijn met het universum. Ik voelde mij zo groot! Had het gevoel dat ik de hele wereld aan kon.

De coaching van Sander heeft mij meer (zelf) vertrouwen gegeven. Ik mag er zijn, zoals ik ben en ik hoef mij nooit kleiner op te stellen naar een ander toe. Zeker zakelijk gezien.

Benno de Graaf
Benno de Graaf
Teamleider
Lees verder

Wat een energie en wat een fijne ontmoeting.

Het kan geen toeval zijn dat ik bij Sander uit ben gekomen. Sander luistert oprecht, kijkt je aan en kiest zorgvuldig zijn woorden. Hij weet de juiste vragen te stellen en kan de diepere laag aanraken.

Hij heeft me erg op mijn gemak weten te stellen. Hij laat je in je waarde en spreekt en handelt vol vrijheid en overgave, zonder oordeel.

Ik ben geraakt! Een (h)eerlijk mens waar je fijn mee kunt klanken en echt over gevoel en zingeving kunt spreken.

Xander de Visser
Xander de Visser
Trainer / coach
Lees verder

In mijn leven ben ik een paar mensen tegengekomen, die mij met een liefdevolle, intense blik direct confronteerden met mijzelf. Sander was daar een van.

Hij straalt rust uit en wist door middel van doorvragen en meditatietechnieken mij op een dieper niveau te raken.

Tegen mijn eigen verwachtingen in werd in de sessie met Sander duidelijk dat ik door mijn homoseksuele geaardheid het idee heb dat ik niet goed genoeg ben. Dit inzicht heeft, gecombineerd met de warme en liefdevolle omhelzing van Sander, geholpen bij het creëren van meer zelfvertrouwen en zelfrespect.

Een goede coach, die ik iedereen kan aanraden.

Dirk de Coster
Dirk de Coster
Lees verder

Ik heb net een drie daagse achter de rug met Sander de Zwart. Een coaching één op één. Dit is het mooiste wat ik heb kunnen doorvoelen.

Echt diepere lagen in mezelf ontdekt. Krachtige lagen die ik met veel liefde mocht omarmen. In berusten, open ontvangen. Mooie sterke krachten. Heel diep in het gevoel gaan en je hart openen,wauw prachtig wat voor een gevoel je dan meemaakt.

Veel emoties die plaats en ruimte maken voor zachtheid, liefde, koestering en zelfliefde. Door het toe te laten, in te berusten en open te staan voor komen die krachten je zo tegemoet door je eigen gevoel vanuit je hart. Die krachten bezitten we allemaal maar zitten ver weg verborgen. Deze kan je openen met je hart naar je gevoel. Zodat alles weer kan stromen waardoor je veel opener staat voor het nu. Compleet tevreden zijn met jezelf in het nu zijn.

Deze drie dagen zijn zeer intens en vermoeiend voor het lichaam maar dit is het mooiste wat ik aan mijn lichaam heb kunnen schenken. Wat hier gebeurt is is echt onbeschrijfelijk. Dankbaarheid,liefde, zelfliefde. Enorm open staan in het moment en niet meer de focus naar resultaat. Ik ben mezelf hier zo dankbaar voor en raad dit iedereen aan.

Wat een mooie man ben ik en dat kan ik nu tegen mezelf zeggen. Wat een mooie man ben jij sander en ik mis je nu al. Love you🔥😉🙏👍❤️👑

Marc Neijenhuis
Marc Neijenhuis
Life coach
Lees verder

Daar lig je dan, ligt ongemakkelijk op een yoga mat tussen de heide struiken en het helmgras, wachtend op wat komen gaat.

Na een aantal ademhalingsoefeningen is er complete rust. Totaal overgelaten aan de wereld om je heen op zoek naar de kern van jezelf. Sander geeft je de ruimte die je nodig hebt om dieper tot jezelf te komen. Hij voelt goed aan wat er nodig is, daagt je uit om je zelf opgeworpen blokkades voorbij te gaan, laat je snel op je gemak voelen en stelt de juiste vragen. Hij begeleidt je en draait geen vast programma af. Het voelt hierdoor heel natuurlijk en ongedwongen.

De omgeving van Schoorl is ook echt geweldig en laat je de rest van de wereld vergeten. Alles bij elkaar was de ervaring voor mij een succes en heb ik de stap kunnen maken die ik al zo lang had uitgesteld. Het vertrouwen in mijzelf is door het retreat met Sander hersteld en het antwoord op mijn vraag wat me te doen staat is ook volledig beantwoord. Spreek je uit en deel je verhaal.

Eddy Bakker
Eddy Bakker
Lifestyle coach
Lees verder

Tot nu toe was het een droom voor me om te starten met mijn bedrijf. Een meerdaagse retreat met Sander de Zwart zou me kunnen helpen om mijn drive als ondernemer hiervoor te vinden. Een reis van je hoofd naar je hart naar je ziel.

Ik was bang om de confrontatie met mezelf aan te gaan, voelde me gevangen in het altijd maar gericht blijven op anderen en in de laatste plaats op mezelf. Dat ik de regie over mijn leven terug moest nemen was me door coaches al zo vaak verteld.

Met Sander ben ik voor het eerst de diepte ingegaan om in mezelf vrijheid te vinden om dit echt te doen. Hij bleek de vertrouwde man te zijn, die de vinger wist te leggen op mijn innerlijke conflicten. Het voelt alsof daarbij mijn ziel is blootgelegd en ik dus kan blijven ademhalen. Met zijn methoden kon ik mezelf weer zijn. Zonder zweverig gedoe.

Die spirituele reis zou ik iedereen aanraden. Het kan een keerpunt zijn in je leven.

Martijn Hiemstra
Martijn Hiemstra
Programmeur
Lees verder

Sander weet op een leuke manier jou te helpen met het ontdekken van je pad.

De wandelingen in de duinen is bijzonder leuk en maakt de training heel uniek. Door zijn intuïtie te volgen helpt hij jou om dat los te laten wat los gelaten mag worden en te focussen op jouw doel.

Het is een hele mooie reis naar binnen naar dat plek waar al jouw vaardigheden en mogelijkheden zich bevinden.

Vorige
Volgende

Dit is wat het je oplevert:

 • Meer helderheid over hoe je je leven ten positieve beïnvloedt/verandert;
 • Het realiseren van dingen die voorheen niet mogelijk leken;
 • Bakken vol energie omdat je op alle belangrijke levensgebieden een stevige balans ervaart;
 • Een groter basisvertrouwen in het leven, waarin ook ruimte is voor een beetje magie;
 • Meer zinnigs doen in minder tijd;
 • Van grotere betekenis zijn voor anderen op zowel persoonlijk als op professioneel vlak.

Investering

47 euro

 • 1 levens veranderende dag
 • Coaching & training
 • Ademwerk in de natuur
 • Leven naar een volgend level
 • Inzicht en onvergetelijke impact

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.