All you need is... - Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

All you need is…

Een matje
Een speaker
Je klant
Jezelf

Veel mannen die ik begeleid naar een authentieke coachingspraktijk, viel het op dat slechts die 4 elementen nodig zijn voor een krachtige sessie in de natuur. En natuurlijk komt er nog wel het een en ander bij kijken.

Want wie is je klant? Hoe zorg je dat hij je vindt? Hoe zet je je business in de markt? Welke oplossing bied jij? Waarin onderscheid jij je in de groeiende markt? Wat is je expertise? Heb je het lef om te gaan staan voor wie je bent? Durf je te vertrouwen op je eigen talenten? Durf je de controle los te laten en volledig te vertrouwen op je intuïtie? Wanneer weet je zeker dat je er klaar voor bent? Moet je alles werkelijk tot in detail hebben uitgedacht voordat je begint? En wat nu als je verkeerde keuzes maakt? En wat nu als je huidige baan nog zo comfortabel voelt, dat er nog geen noodzaak is om stappen te maken naar aan eigen coaching business?

Allemaal vragen die voorbijkwamen tijdens de Dagworkshop ‘Intuïtief Leren Coachen’ die ik organiseerde. Een prachtige dag vol diepe verbindende gesprekken, activaties, oefensessies en ademwerk waarin de mannen ontdekten tot hoeveel ze al in staat zijn en dat het gewoon een kwestie is het maken van een volgende stap en gaan ervaren.

Je eigen authentieke creaties openlijk delen met de wereld voelt kwetsbaar en naakt. Tegelijk mag jij je beseffen dat niets in de kern van jezelf is omdat alles vanuit één en het zelfde collectieve veld komt. En dat maakt de drempel allicht wat lager om werkelijk te creëren waarvoor je hier gekomen bent.

Heb je de workshop gemist? Check hier de agenda>>

🙏🏻✨💚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *