Alles is ‘energiewerk’ - Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

Alles is ‘energiewerk’

Het hele leven bestaat uit energiewerk. Wat eraan de oppervlakte gebeurt, dat is niet waar het werkelijk om gaat. De waarheid vind je als je je herinnert wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen. Je bent hier om te leren creëren in fysieke vorm. Alles is ‘energiewerk’. Zie energie als de ‘klei’ waarmee we scheppen.

Je herinneren wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen, zorgt dat je in de juiste vibratie komt. Maar dat maakt het nog niet zo eenvoudig om fysieke manifestaties te bereiken. Dat vereist eindeloze oefening, training, ontdekken en durven spelen, zodat je gaat snappen hoe het hier op aarde werkt.

En zodra we het denken te snappen, nemen we alweer de verkeerde afslag. En leidt het tot het forceren van wat je wenst te creëren, ben je onbewust toch jezelf en je omgeving aan het beïnvloeden of zelfs aan het manipuleren. Dit terwijl je ervan overtuigd was dat je intentie 100% zuiver was.

Ieder mens is hier om te leren de Creator te worden die hij altijd al was. Alleen dat het in fysieke vorm zo uitdagend kon zijn, had geen enkele ziel van te voren zien aankomen.

Laten we daarom, vooral in deze tijd, respectvol blijven naar elkaar toe. Iedereen is het leven aan het ontdekken, op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Met vallen en opstaan. Met een lach en een traan. In vreugde en verdriet. Vanuit liefde en angst. In de kern zijn we één en dezelfde. Remember!

💚✨🙏🏻

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *