Stop ermee de angst te laten regeren

We leven in een rare tijd. Een tijd waarin voor veel mensen duidelijk wordt dat we onszelf continu voeden met angst. Dit houdt onze trilling laag. Dit wordt niet per se veroorzaakt door de overheid, door de mainstream media of door de systemen die niet meer werken. Hoewel er aan de ‘top’ van de wereld misschien figuren de scepter zwaaien die niet het beste met de mensheid voor hebben, is het de vraag of het dienend is om met een vinger te wijzen naar anderen.

Natuurlijk is het goed om ogen en oren open te houden en is het handig om jezelf te voorzien van allerhande informatie. Maar het allerbelangrijkst is om dicht bij jezelf te blijven en je niet te laten voeden door angst. Angst haalt je namelijk weg bij jezelf en je ziel. En niet dat angst er niet mag zijn. Iedereen ervaart weleens angstgevoelens, maar je hoeft het niet te voeden met nog meer angst. Doe je dit wel, realiseer je dan dat jijzelf je trilling aan het verlagen bent.

Ik zou ook nooit zeggen: gooi je tv uit het raam of lees geen kranten meer. Want dat is alleen maar een vlucht. Het is helemaal niet erg om jezelf te voorzien van informatie. Het is alleen van belang om je ervan bewust te zijn wat je met die informatie doet. Laat je het volledig in je eigen energiesysteem toe zodat het een eigen leven gaat leiden, dan is de kans groot dat je gedachte op gedachte van doemdenken produceert. Je voedt dan je angst over de toekomst of in wat voor wereld we terecht zijn gekomen en hoe schadelijk dit allemaal wel niet is. Maar je besteedt dan kostbare energie die je letterlijk omzet in angst. Terwijl je er ook voor kunt kiezen je op het positieve te richten en te voelen waarin jij vanuit liefde je bijdrage kunt leveren.

Juist jouw positieve energie is hard nodig in deze wereld. En jij hebt het zelf in de hand waarin jij de van oorsprong neutrale energie in omzet. Zet je deze om in angst, in klagen en in aanschoppen tegen alles wat er niet klopt in deze wereld? Of accepteer je de negatieve situatie en maak je er het beste van? En zet je jouw energie om naar iets positiefs en knal je dat het veld in.

Jouw positieve bijdrage is NU belangrijker dan ooit. Stop ermee de angst te laten regeren en maak hoogbewuste keuzes in plaats van laagbewuste. Ben je daartoe bereid? Ik wil hierin graag mijn positieve bijdrage leveren.

Dit is mijn Mid End aanbod:

Doelstelling:

10 live cirkels met gelijkgestemde coaches. Krachtig spiegelen en samen groeien. Met de kracht van onze gedachten en de energie van onze gevoelens de wereld in positieve zin veranderen. Waar? Live in de Schoorlse Duinen. Bij slecht weer in mijn praktijkruimte.

Dit is mijn High End aanbod:

Doelstelling:

  • Het bereiken van een oergezonde masculiniteit (Man & Soul aligned)
  • Het worden van de beste coach voor je klant (Expertise vanuit jouw authentieke journey)
  • Je business draaien op 5D niveau (Hoogbewust en maximaal bezield)

Voel je het al kriebelen? Wees welkom

Een warme groet,

Sander de Zwart

  • Maak ‘Jouw innerlijke reis’  gratis en voor nix! Deze geleidemeditatie helpt je te verbinden met diepe emoties, blokkades en trauma.
  • Een dag de diepte in? Dat kan HIER!
  • En lees HIER alles over de Man & MISSIE Jaartraining die in september start!

Een transformerende groet,

Sander de Zwart
Outdoor Life Coach & Leadership Mentor voor intuïtieve leiders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis Masterclass

Jouw innerlijke reis

Deze geleidemeditatie helpt je te verbinden met diepe emoties, blokkades en trauma.

Sander de Zwart draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches