Ben jij dé man die als trainer/coach maximale impact wil maken in de wereld met jouw unieke MISSIE? - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Ben jij dé man die als trainer/coach maximale impact wil maken in de wereld met jouw unieke MISSIE?

Ben jij dé man die als trainer/coach maximale impact wil maken in de wereld met jouw unieke MISSIE? In het najaar van 2020 start ik met het aanbieden van een complete coachopleiding (1 jaar) waarin de volgende 3 pijlers centraal staan:

 1. Eigenheid (Personal Empowerment en Spirituele groei)
 2. Expertise (Jouw unieke coachtoolbox)
 3. Excellent ondernemen (Succesvol en financieel vrij zijn met jouw business)

Mijn eigen business draait goed. En tegelijk ben ik met de pet op als ondernemer ook met de toekomst bezig. Mijn visie, mijn missie en de meest passende vorm waar het mogelijk is om blijvend te ontwikkelen en te groeien.

Wat is de situatie op dit moment:
Ik heb behoorlijk wat lopende trajecten 1-op-1 coaching in de natuur, het derde Man & MISSIE Weekend gaat er aankomen en op 13 maart start ik samen met collega coach, Coen van Broekhoven, onze jaartraining ‘Bewust VRIJ Man’. Daarnaast genereer ik wat passief inkomen met mijn website voor de HSP Man. Een eBook en online transformatieprogramma zorgen hiervoor. En vervolgens stromen deze mannen in mijn mailfunnel van Sander de Zwart Coaching.

De mannen die geen behoefte hebben aan de behandeling van het HSP stuk stromen direct in op de mailfunnel van Sander de Zwart Coaching, zodat ze me stapsgewijs leren kennen via mijn blogs en video’s. En tegelijkertijd prikkel ik wat door te delen over de coaching in de natuur en mannentrainingen. Hierbij benoem ik vaak het stuk ‘uit je hoofd vandaan komen’, ‘ontspannen’ en ‘rust vinden’, want 100% van de mannen die ik 1-op-1 begeleid worstelt hier geregeld mee.

Gewoonweg door mijn klanten te bedienen, ben ik tot de ontdekking gekomen dat mijn klantgroep identieke problemen ervaart in het leven. En omdat ik dit weet kan ik hier mooi op inspelen door er over te schrijven of er video’s over te maken.

Maar als je begint te ondernemen heb je niet automatisch klanten, misschien heb je ook nog geen website, weet je niks van funnels en heb je nog geen idee waar je moet beginnen.

Voor mijzelf was dit toen ik 3 jaar geleden startte een enorme zoektocht. Binnen mijn gehele familie is er niemand met een eigen onderneming, dus ik had geen voorbeeld op dat vlak. Maar ik begon gewoon ergens.

Dat is alvast tip 1:Als je een business wilt opbouwen, dan hoef je slechts ergens te beginnen.

Klinkt logisch. Toch stellen mensen van nature graag uit. Wel de wensen, maar niet het commitment om er het werk voor te doen.

Als jij al ergens begonnen bent? Super!

Mij is het binnen drie jaar tijd gelukt om financieel rond te kunnen komen van mijn business. Dit is niet vanzelf gegaan. Ik heb veel offers gebracht, flink geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling en in mijn bedrijf en heel veel tijd gespendeerd om te ontdekken, te spelen, te leren, op mijn bek te gaan, weer op te staan en vooral veel in actie te zijn.

Ik kom geregeld trainers en coaches tegen door te netwerken en blijkbaar heb ik ook een signaal het universum in gestuurd, want ze melden zich tegenwoordig ook regelmatig als klant.

Een aantal zaken valt me op in de gesprekken met deze veelal gepassioneerde mannen:
Ze benoemen een ijzersterke MISSIE en ze stralen als ze vertellen over wat ze in de wereld willen zetten en waarmee ze het verschil willen maken.

Toch zie ik vervolgens de lichtjes in de ogen wat doven, want blijkbaar is de droom waarover ze delen nog niet 100% werkelijkheid:

 • Moeite om klanten te krijgen;
 • Nog niet het lef om volledig zichtbaar te zijn;
 • Nog een baan naast het ondernemerschap voor financiële stabiliteit en tegelijk een belemmering om te groeien als ondernemer;
 • Niet precies helder welke dienst of product;
 • Geen heldere niche/markt;
 • Onvoldoende kennis van het ondernemerschap;
 • Moeite met het commerciële aspect en prijsbepaling;
 • Niet volledig overtuigd van zichzelf en eigen expertise;
 • Moeite met weerstanden en oordelen.

En zo kan ik nog een heel riedeltje benoemen…Het grappige is, ze waren ook van toepassing op mezelf, toen ik aan het begin stond… Pff…Diepe dalen heb ik daar in gekend en uiteindelijk toch gelukt.💪🏻

En dat is precies wat ik andere trainers en coaching ook gun. Daarom wil ik vanaf september een jaargroep starten met mannen die als coach/trainer maximale impact willen maken en en aan de start staan of willen groeien met hun business zodat je na een jaar volledig toegewerkt hebt naar een winstgevende business, waarin je ‘lekker’ verdiend met je passie.

Ik zie voor me een jaartraject (september t/m mei) voor maximaal 20 mannen waarin drie pijlers centraal staan:

 1. Eigenheid (Personal Empowerment en Spirituele groei)
 2. Expertise (Jouw unieke coachtoolbox)
 3. Excellent ondernemen (Succesvol en financieel vrij zijn met jouw business)

Ik ben benieuwd welke mannen (trainers/coaches) met die ondernemersdrive een JA voelen. Lees hier dan verder>>

Een warme groet,

Sander de Zwart

Leiderschap Coach voor Mannen | Business Trainer

Sander de Zwart Coaching en Trainingen helpt bewuste mannen, trainers, coaches, leiders en andere impactmakers, via Coaching in de natuur, Groepstrainingen en Online bij het bereiken van je hoogst mogelijke potentieel en het leven van jouw MISSIE.

Interessant voor jou? Mijn boek ‘Leef‘, waarin ik je meeneem in mijn eigen pad van Spiritueel leiderschap.

#bewustzijn #bewustwording #blokkades #businesscoaching #coaching #healing #hsp #innerlijkekracht #lifecoaching #lifestyle #leiderschap #man #mannenwerk #manzijn #mannencirkel #mindset #mindfulness #missie #natuur #nlp #ondernemerschap #ondernemen #meditatie #outdoorcoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #purpose #spiritualiteit #zelfrealisatie #zelfreflectie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *