Blijf in je eigen realiteit... - Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

Blijf in je eigen realiteit…

Ik zie een wereld vol chaos. En waar die chaos door veroorzaakt wordt daar zijn de meningen over verdeeld. Alleen welke reden je er ook voor benoemt, niets is wat het lijkt.

De ware oorzaak is te vinden in jou en mij als individu. Het is ons besluit hoe we over iets denken en wat we erbij voelen dat bepaalt hoe we daarop reageren. En het probleem is dat we onze kostbare levensenergie veelal stoppen in reageren op wat we zien en ervaren. Maar in plaats van te reageren op onze omgeving, wordt er iets anders gevraagd. Er wordt gevraagd de stilte in te gaan, rust te pakken en te ontdekken wat jouw impulsen je werkelijk te vertellen hebben.

De realiteit is namelijk niet wat je denkt dat hij is. Ieder individu heeft namelijk zijn eigen beleving van de dingen. Dus heeft zijn eigen realiteit. En wat er nu gebeurt: we zitten elkaar teveel op de huid, we maken ons bovenmatig een onderdeel van andermans realiteit en proberen die met man en macht te veranderen. STOP NU!

Neem slechts verantwoordelijkheid voor je eigen realiteit voordat een ander dat voor je doet. Onthecht je van alle verstrikkingen met de realiteiten van anderen en kom alsjeblieft weer thuis bij jezelf.

Jouw energie is kostbaar en wees er zuinig op. Blijf in je eigen realiteit…

🙏🏻✨💚

Meer inspiratie vind je in mijn boek ‘Word de Creator die je altijd al was‘.

(Nu ook als luisterboek beschikbaar)

Meer info over de Opleidingen en het Mentorship?
Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

2 reacties op “Blijf in je eigen realiteit…”

 1. Willem de Vries

  Hoi Sander,
  Wat een prachtige en verhelderende blog! Ik ga hem delen, ik zie heel veel mensen worstelen met “hun” realiteit. Ik heb om deze reden ook al m’n sociale media van mijn telefoon gedumpt en kijk ik het nieuws sporadisch. Ik merkte inderdaad dat ik een ander z’n realiteit aan het leven was en dat zoog me helemaal leeg! Nu is m’n circel van betrokkenheid heerlijk klein en blijf ik met m’n gezin in onze eigen realiteit.
  Bedankt voor je blogs (die ik nu alleen via de mail krijg dus 😉
  Groet,
  Willem de Vries

  1. Hey Willem, wat een fijne reactie. Mooi om te lezen en te voelen dat de blog je helderheid geeft. En natuurlijk leuk om te horen dat je de schrijfsels, die ik deel, waardeert. 🙏🏻

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *