Het manifesteren van je coachpraktijk: van droom naar realiteit - Sander de Zwart Coaching

Het manifesteren van je coachpraktijk: van droom naar realiteit

In 2015 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Naast mijn baan bij de Rabobank, volgde ik een opleiding Mediumschap & Trance Healing. Ik leerde enorm veel over de werking van ons lichaam en de geest en dat alles in essentie energie is. Daarin vinden we de antwoorden als we klachten op mentaal, fysiek, emotioneel en zelfs op spiritueel vlak ervaren.

Blokkades op mentaal, fysiek, emotioneel of spiritueel vlak

We werkten samen met de groep om onze eigen blokkades te doorgronden en te transformeren. Niet door een quick fix, maar door naar de oorsprong van een klacht te gaan. Dit kon zelfs teruggaan naar vorige levens en leidde tot het bewustzijn van aanwezigheid van restenergieën (van situaties of betrokken personen of van vorige ‘zelven’) in je energieveld die de klacht op mentaal, fysiek, emotioneel of spiritueel niveau veroorzaakt en de mogelijkheid deze energieën te ‘bevrijden’ en te herstellen. Ook leerde ik er veel over de plek van de mens in het geheel en de eindeloze reis die de Ziel al heeft afgelegd en nog te maken heeft, terug naar de bron.  Nou, ja, ‘leerde’….Leren is niet zoals we vaak denken: het toevoegen van nieuwe informatie aan je systeem en dus weer een laagje erbij. Nee…’leren’ mogen we gaan zien als het ontketenen van de wijsheid die altijd al in ons aanwezig was. Het herinneren wat we zijn vergeten. Dus een laagje eraf. Weer een stukje van de sluier en het mysterie ontmanteld.

Mijn eerste bedrijf was een flop

Mijn eerste bedrijfsnaam was ‘Espirito’, het Portugese woord voor spirit, ofwel: geest. Ik bouwde een website via een simpele websitebouwer ‘Wix’. En begon met het aanbieden van verdiepende consulten en energetische healing. De site zag er prachtig uit en ik was zo trots als een pauw. ‘Nu maar wachten op klanten’… maar die kwamen niet.

Oeps…

Ik was bij de Rabobank altijd een goede verkoper, maar mijn eigen diensten aan de man brengen, daar had ik totaal geen kaas van gegeten. Enige tijd later kwam er iemand op mijn pad die al behoorlijk aan de weg timmerde met haar coachpraktijk en een marketingachtergrond had. Ze lachte me nog net niet uit, toen ze mijn website zag, maar het scheelde weinig. Ook stelde ze meer (achteraf gezien) heel plausibele vragen: wie is jouw klant? wat is hun pijn? wat is jouw oplossing? waarin onderscheid jij je van de talrijke coaches die er al zijn? Maar ik kon er nog geen duidelijk antwoord opgeven. Ik schaamde me dat ik het niet wist, terwijl ik het allemaal zo goed dacht te weten.

Wat de werkelijke verandering bracht?

Ik bleef nog wat aanmodderen. Tot ik me realiseerde dat ik deed wat ik altijd al deed: ik sloot me namelijk af voor alle hulp van buitenaf. Iets in mij heeft altijd gevonden dat ik alles zelf moest doen en de hulp van een ander niet mag inschakelen. Want dat zou betekenen dat ik mijn ‘zwakte’ zou moeten onderkennen of nog erger, dat ik zou ‘falen’. Achteraf een ongelooflijk ‘stomme’ overtuiging, maar wel een realistische. Want met de wijsheid van nu weet ik dat dit een collectief stuk is van de gehele mensheid.

Je zou het kunnen zien als een universele spraakverwarring. Want als mens zijn we een afgescheiden individu en wil de Ziel een unieke ervaring via jou als individu. Het pad van de Ziel in een mensenlichaam is in dat opzicht een individuele aangelegenheid. Je vormt je eigen perceptie en leert hierin je eigen lessen. Maar…dat betekent niet dat je alles in je eentje hoeft te doen. Anders was je wel alleen op de wereld geweest. We zijn hier met zo’n 8 miljard mensen op aarde en we doen het allemaal samen. Het leven is een co-creatie, eigenlijk één grote ‘orgie’ van levensenergie dat door elkaar heen loopt ;-). Ieder mens draagt iets bij en spiegelt iets unieks in de ander. En juist in de verbinding met de ander, openbaart een verborgen deel in jezelf zich.

Wat de werkelijke verandering bracht, is dat ik alle trots aan de kant zette en hulp zocht in de vorm van een business coach.  Want met de juiste spiegel van een business coach, zou ik mijn latente business skills kunnen ontketenen. Net als bij de opleiding Mediumschap & Trance Healing, de tot dan toe verborgen persoonlijke- en zielsstukken zich konden openbaren.

Toen pas ging het stromen

En zoals ik al in de eerste alinea zei: alles is in essentie energie. En jezelf begeven in de energie die je wenst, trekt meer van die energie aan. Dus omgaan met mensen die al bereikt hebben wat jij wenst te bereiken, zorgt dat je aantrekkingskracht voor die energie groter wordt. En tegelijk kunnen er ook zwaardere energieën gaan opspelen en openbaart het je eigen blokkades en laag resonerende stukken, zoals angst, boosheid, schuld en schaamte. Want contact leggen met iemand die al bereikt heeft waar je naar verlangt, bevestigt tegelijk dat jij nog niet zover bent als die ander. En kan ervoor zorgen dat je tegen de ander gaat opkijken of dat je juist jezelf naar beneden haalt. Misschien speelt er zelfs een lichte vorm van jaloezie op, want jij hebt niet wat de ander wel heeft. En tegelijk is ook het aanlopen tegen blokkades juist hetgeen dat je nodig hebt voor je eigen groeiproces. Want als je het niet zou aangaan, zou het blijven sluimeren en komt het niet aan de oppervlakte. Daarom klopt alles in de energie altijd precies met waar je nu staat en stroomt het precies zoals het stroomt.

Mijn eigen business ging pas stromen, toen ik de bereidheid had om te investeren in business coaches. Want omgaan met mensen die al bereikt hebben wat jij nog wenst te bereiken, vraagt vaak om een investering. Business coaches hebben vaak al een groot netwerk aan klanten en zijn meestal niet direct op zoek naar nieuwe vriendschappen. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat, hoe dichtbij ik ook bij dergelijke personen ben gekomen, dit heeft tot nu toe nog niet geleid tot diepgaande vriendschappen. Investeren in events, trainingen en individuele sessies, zet in mijn ogen letterlijk de energie in beweging. Dus als ik voel ergens hulp bij nodig te hebben, is het aan mij om in actie te komen en niet te wachten tot de deurbel gaat en precies de persoon voor de deur staat die me kan helpen. Alhoewel…in zekere zin komen wel de juiste mensen moeiteloos op je pad, want je trekt ze aan vanuit de juiste intentie. Dit vraagt je om jezelf  te openen en jouw hulpvraag te omarmen.

En nu help ik mannelijke coaches, trainers en therapeuten bij het manifesteren en laten groeien van hun praktijk

Sinds vorig jaar kreeg ik steeds vaker de vraag van mannen of ik ze wilde helpen bij het opzetten en/of laten groeien van hun praktijk. Tot nu toe beantwoordde ik deze hulpvraag via mijn 1-op-1 trajecten. Toch ging al begin dit jaar het verlangen groeien om met deze vraag serieus aan de slag te gaan. Hieruit is de Man & MISSIE Coachopleiding geboren. Een jaartraject voor mannelijke coaches, trainers en therapeuten, waarin personal empowerment, het ontwikkelen van je eigen unieke coach toolbox en excellent ondernemerschap centraal staan.

10 LIVE dagen eens per maand
Op 25 september start de eerste opleidingsdag.

  • 25-09-2020 | Transformatiedag  | Zielsopdracht & Innerlijk vuur
  • 23-10-2020 | BusinessBoostdag | Zielsmissie & Droomklant
  • 20-11-2020 | Transformatiedag  |  Intuïtieve ontwikkeling & Healing 
  • 18-12-2020 | BusinessBoostdag | Content creatie & Storytelling
  • 22-01-2021 | Transformatiedag  | Transmutatie energie & Creatiekracht
  • 19-02-2021 | BusinessBoostdag | Authentiek aanbod & waarde
  • 19-03-2021 | Transformatiedag  | Spiritueel leiderschap & Zelfrealisatie
  • 16-04-2021 | BusinessBoostdag | Zielsmarketing & Zichtbaarheid
  • 14-05-2021 | Transformatiedag  | Man & Manifestatiekracht
  • 11-06-2021 | BusinessBoostdag | Afgestemde actie & Avontuur

Zo gaaf! Want ik neem dan ook mijn nieuwe praktijk- en trainingsruimte in gebruik. Hij is bijna klaar.


Een bakkie op afstand!

De laatste tijd doe ik geregeld een bakkie op afstand. Zo sprak ik afgelopen week Timo. Hij staat op het punt om zijn coachdroom te gaan volgen en volledig te gaan staan voor zijn MISSIE om anderen te helpen. En wat tof dat hij zichzelf dit gunt en volmondig JA zei tegen de Man & MISSIE Coachopleiding. Welkom bij de club, Timo!

En jij? Bakkie doen?

Er is nog ruimte om je in te schrijven voor de Man & MISSIE Coachopleiding. Je bent van harte welkom voor ‘een bakkie op afstand’, ook als je voelt dat ik je op andere vlakken van dienst kan zijn. Virtueel of telefonisch maak ik graag tijd voor je>>

Je kunt me ook bereiken via +31 6 13 49 23 07. Het liefst via WhatsApp, aangezien ik regelmatig aan het coachen ben in de natuur.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier het gratis groeigeheimen ebook

"Male Potential Life Hack"

Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van het eBook en het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy