De ware mannelijke kracht - Sander de Zwart Coaching

De ware mannelijke kracht

Als mij gevraagd wordt naar de ware mannelijke kracht, dan kan in dat het beste omschrijven als een kracht die je diep binnenin jezelf voelt. Een kracht die groter is dan je voorstellingsvermogen. Een kracht die ver voorbij je denken en je emoties actief is. Een kracht die feitelijk aan het roer staat, zodra jij je niet meer laat leiden door de verschillende vormen van conditionering. Het is de werkelijke leider in onszelf.

Deze tekst kwam ik tegen en voelt voor mij als diepe waarheid om nu te delen:

‘Het is de manier waarop spirit zich via jou uit, zoals die niet via iemand anders kan uiten. Je kunt het zien als een lied dat alleen jij kunt zingen als je kunt ontspannen en volledig jezelf durft te zijn. Dit brengt de verplichting en verantwoordelijkheid mee om hiermee naar buiten te treden. Doe je dit niet dan is er niets of niemand die jouw gave ontplooit.’

Met andere woorden: Ben jij niet bereid jouw unieke gave te ontdekken en tot uiting te brengen, dan zal dit een gemis zijn voor zowel jezelf als voor de wereld. Dan is dit als een zaadje dat zich voor eeuwig schuilhoudt in de grond, dan is dat als een kind dat nooit mag buitenspelen, dan is dat als een voornemen dat altijd bij een voornemen zal blijven.

Realiseer je dat wie jij bent gezien mag worden, dat wil geleefd worden, dat wil uitgedaagd worden, dat wil spelen en ontdekken.

Wie of wat houdt je nog tegen?

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Gratis Groeigeheimen (PDF)

Voor jou en je mannelijke coachklant

Direct resultaat: