Boekentip: De zielenreis, het bestaan tussen de levens in - Michael Newton - Sander de Zwart Coaching

Boekentip: De zielenreis, het bestaan tussen de levens in – Michael Newton

Het ene boek maakt weer plaats voor de volgende bron van inspiratie. De inleiding neemt me al meteen mee de diepte in, op reis in mezelf.????????????

De schrijver, Michael Newton, schrijft over zijn ervaring met hypnose om zijn cliënten terug te brengen naar een moment waar een overtuiging, trauma, blokkade ontstond. Dit bleef lange tijd binnen het huidige leven. Totdat zijn cliënten ook in verbinding kwamen met informatie uit vorige geleefde levens. Dit hielt hij eerst af, omdat hij dit te onethisch vond en niet passend binnen alle maatschappelijk geaccepteerde waarheden. Totdat hij er niet meer omheen kon. Want zijn klanten kwamen precies op die plekken die hij probeerde te ontwijken. Ik herken dit. Ook al ben ik mijn hele leven al open-minded geweest en geloof ik er heilig in dat ik al menig leven heb geleefd, hier danwel in andere dimensies…toch voelde ik ook vaak weerstand in mijn sessies.

‘Want staan mijn klanten wel open voor dergelijke zaken?’

Uiteindelijk is die vraag niet relevant. De klant brengt zichzelf namelijk precies op de plek waar hij moet zijn om tot inzicht te komen. Dat heb ik niet in de hand. Ik kan het niet sturen of beïnvloeden, het IS.

Tijdens ademsessies komen veel van de mannen die ik begeleid in een staat van bewustzijn dat zich tussen de levens in bevindt. Een dimensie waar het volledig potentieel verscholen ligt. Hier schrijft Michael Newton precies over in zijn boek.

Iedere keer kom ik door de sessies die ik bied weer een glimpje tegen van de mysteriën die dit Universum behelzen. Wat een prachtig werk heb ik toch.❤️????????????

Een bakkie doen op afstand?

Je bent van harte welkom voor ‘een bakkie op afstand’ als je voelt dat ik je op welke manier dan ook van dienst kan zijn. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren via mail. Virtueel of telefonisch maak ik graag tijd voor je>>

Je kunt me ook bereiken via +31 6 13 49 23 07. Het liefst via WhatsApp, aangezien ik regelmatig aan het coachen ben in de natuur.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *