🧲 “Klanten aantrekken als een magneet, waarom je dit soms niet lukt”

Zit je lekker in je vel voel je je energiek en heb je zin in vandaag, dan gaat alles zo vanzelf dat het niet in je opkomt om je af te vragen hoe je vandaag in hemelsnaam weer aan klanten gaat komen die je met al jouw liefde en aandacht een stapje dichter bij henzelf brengt. Zo…een mondvol, maar je begrijpt wel wat ik bedoel. Want eenmaal in een heerlijke flow, is er gewoonweg niets waarover jij je zorgen maakt. Heerlijk, toch?

Maar…die staat van Zijn is niet voor eeuwig. Want je merkt dat een opeenstapeling van tegenvallers je weer in een heel andere stemming kunnen brengen. Whaaa…dan lijkt de hele wereld zich tegen je te keren, niets lijkt meer te kloppen en je twijfelt aan iedere stap die je zet. Dan zijn de magische krachten die je dacht te bezitten opeens vergane glorie. Mega irritant.

Intussen snap ik hoe het werkt en leer ik ook andere mannelijke coaches om hiermee te dealen en help ik ze om de verbinding met zichzelf te herstellen, zodat het weer gaat stromen in henzelf en daarmee ook in hun business. Er is nooit werkelijk een moment dat je uit verbinding bent, want we zijn immers allemaal verbonden en afkomstig uit één en dezelfde bron. Er is niets dat daarvan afgescheiden is. Uit verbinding zijn is dus altijd een illusie.

De zon schijnt altijd…

Zie het als de zon die altijd schijnt met precies dezelfde kracht. Alleen neem je dat niet altijd waar. Want als de hemelsblauwe lucht gevuld is met cirrus, cumulus, stratus en nimbus, kortom: wolken, neem je geen enkel zonnestraaltje waar en kan een zuchtje wind de indruk geven dat het leven maar een kille bedoening is.

Soms is contrast nodig om de herinnering bloot te leggen. Om je te laten beseffen dat je niet de misère zelf bent, maar dat je die waarneemt om je te tonen dat je een afslag genomen hebt die niet de hoogst dienende is. Een signaal dat je de ‘inner space’ in jezelf weer mag opzoeken. Die ruimte pakken verhoogt in no time je vibratie en maakt dat dit zich direct manifesteert in je realiteit.

Afstemmen op een hogere vibratie

Ik merk altijd op dat na een diepe meditatieve reis er op allerlei magische wijzen weer beweging komt in mijn leven. Dan krijg ik opeens appjes en mailtjes van nieuwe potentiële klanten. En ervaar ik harmonie binnen het gezin en in alle contacten met de wereld om me heen.

We bieden exclusieve leiderschap- en business programma’s voor CEO’s en topondernemers.

Onze werkwijze is geïnspireerd op de wijsheid van het dienend en authentiek leiderschap binnen traditionele Native American Tribes. 

 Wil je leren hoe?

Een warme groet, ook namens Nico,

Sander de Zwart

Leadership & Business Mentor | Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders