Hooggevoelig, wat betekent dit voor je aantrekkingskracht voor lage vibraties? - Sander de Zwart Coaching

Hooggevoelig, wat betekent dit voor je aantrekkingskracht voor lage vibraties?

Met de vibratie waarmee je uitzendt krijg je iets van dezelfde vibratie terug. Als je al kennis gemaakt hebt met de Wet van de Aantrekkingskracht dan weet je dat dit zo werkt. Dus als je als een gek aan de slag gaat met het verhogen van je vibratie zou je mogen geloven dat je dan precies aantrekt wat je wenst en ook sneller manifesteert omdat een hogere vibratie een snellere en krachtigere trilling voortbrengt dan een lagere.

Waarom het soms niet werkt

Hoe komt het dan dat je nog geregeld een andere realiteit creëert dan je beoogde? Met andere woorden: dat je toch onverhoopt aantrekt wat je niet wenst? Tijdens een individuele sessie met een hooggevoelige man, viel het kwartje. Vanuit spirit stroomde het antwoord door me heen:

  • Een hogere trilling draagt een helende/transformerende kracht in zich en heeft de natuurlijke neiging om in contact met de lagere trilling deze op te tillen naar een hogere trilling. Een HSP’er heeft gemiddeld gezien al een hogere trilling. Daarom hebben veel hooggevoelige personen hulpverlenende beroepen, werken ze als coach, trainer, therapeut of healer.

Een spons voor zwaarte

Een HSP’er dient als het ware als een spons voor de lagere frequenties. Daarom pik je zware energie om je heen heel goed op en voel je haarfijn aan als iets niet helemaal pluis is.  De meeste HSP’ers zijn zich er niet van bewust dat ze een kanaal zijn om lagere frequenties te shiften. Nadat je ze hebt opgenomen in je energielichaam mag je het vuil dat je hebt aangetrokken van je laten afglijden, de aarde in. Het is niet van jou. Het is de pijn van een ander en niet specifiek die van jou. Alhoewel, een deel daarvan wel. (Daarover zometeen meer).

Update jezelf

Schoon jezelf geregeld op door hier zelf bewust de rust en ruimte voor te nemen of een energetisch coach, zoals ik ???? in te schakelen. Zelf ga ik geregeld naar een healer/therapeut. Vooral in mijn eigen praktijk pik ik soms onbewust zwaarte van mijn cliënten op. Dit blijft dan in mijn energieveld hangen en kan onverhoopt van invloed zijn op de hoogte van mijn vibratie.

Daarnaast is er ook nog een andere verklaring voor het aantrekken van de lagere frequenties. We dragen ook in onszelf op diverse niveaus nog de lagere frequenties in ons die geheeld willen worden. Die komen aan de oppervlakte als je iets van die lagere frequentie aantrekt. Met andere woorden: het gaat op iets resoneren in jezelf dat nog getransformeerd wil worden en komt omhoog. Zodra er bewustzijn op komt, verliest het zijn bestaansrecht en zal dit transformeren. Het is een kwestie van doorleven, doorvoelen en shiften.

Ook hierbij kan healing bijdragen. Het aangaan van de weerstanden en blokkades in jezelf, ook als HSP is onvermijdelijk. Zelfs als je al anderen begeleidt. Je bent nooit uitgeshift. Daarbij komt: onze ziel heeft al een hogere trilling en is in zekere zin al verlicht. Het gaat om ons fysiek, mentaal en emotioneel lichaam waar je mee aan de slag mag gaan. Groei blijft ons pad tot in de eeuwigheid.  Als we als mens uitgeshift zijn, zal onze ziel zijn reis vervolgen naar nog hogere trillingen. Onderweg terug naar huis, naar de bron. Dat is wat we ook wel noemen: evolutie.

Ben je toe aan een diepgaande healing? Vraag hier een Energy Update (ofwel: APK-sessie) aan>>

Een warme groet,

Sander de Zwart

P.S. Meer inspiratie gewenst? Lees mijn boek: ‘Word de Creator die je altijd al was’.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *