Hoe ik deze Kia Niro manifesteerde…

Vorig jaar al maakte ik een video over de Wet van de aantrekkingskracht: “Wat je aandacht geeft groeit”. Ik deelde er toen al over dat alle signalen er op zouden duiden dat de Kia Niro onze volgende gezinsauto zou zijn. Nu nog de werkelijke manifestatie. Het zou nog ruim een half jaar duren. Sinds vandaag is de aankoop een feit.

Het manifestatieproces kwam de laatste tijd pas echt op gang:

  1. VISUALISATIE EN VERBEELDINGSKRACHT. In november drukte ik een afbeelding af van een Kia Niro en hing hem op het ‘prikbord’ in de keuken. Zo prikkelde ik mijn bewustzijn iedere keer als ik er langs liep.
  2. BLOKKADES EN BESTEMMING. Geld was nog de uitdaging, want ik had het nog niet op de spaarrekening staan. Toen herinnerde ik me er aan: geld kan pas je leven binnenstromen als je er een ‘huis’ (specifieke bestemming) voor hebt.
  3. VERTROUWEN EN VRIJ VAN HECHTING. De uitkomst en het hoe loslaten. Dit vraagt je volledig te vertrouwen op het proces. Zo kon ik ook vertrouwen dat het geld zou komen.
  4. OVERGAVE EN ONTSPANNING. Eenmaal in vertrouwen begonnen uit diverse hoeken nieuwe potentiële klanten op te dagen. Dit vroeg mij precies de acties te nemen om ze van ‘prospect’ te begeleiden naar de status ‘klant’. Dus ik voerde ook weer vanuit diep vertrouwen kennismakingsgesprekken. Ook was ik niet gefocust op de uitkomst, maar vertrouwde ik op het proces. Dit leidde tot heel leuke, open, krachtige, ontspannen gesprekken. Bijna ieder van die mannen koos voor een Mentorship traject.
  5. AFSTEMMING EN ACTIE. Halverwege februari was het saldo van de spaarrekening op een dusdanig peil dat ik de impuls kreeg om online een zoekopdracht te doen naar een Kia Niro. Met een aantal gespecificeerde kenmerken naar onze eigen wensen en behoeften. Ik kwam uit bij een dealer 45 minuten bij ons vandaan en nam contact op via de mail. Direct was er een leuk gesprek.
  6. GEDULD EN GROEIPROCES. Vorige week stond ik op het punt om langs te gaan en kwam er een kleine uitdaging langs. Ik was namelijk positief getest op COVID, dus kon niet de deur uit. Hierin kwam ik enkele oude patronen tegen. Als ik me als kind ergens op verheugde, kon ik mijn ongeduld altijd moeilijk bedwingen. Ik kon dan niet rusten voordat het zover was. Met als gevolg dat ik nooit echt kon genieten van het proces en mijn geduld steeds op de proef gesteld werd. Als het dan echt zover was had ik al zoveel hindernissen moeten overwinnen dat ik er niet eens meer zin in had. Ik voelde dat het nu echt de bedoeling was om dit stuk voor eens en voor altijd te doorbreken. Een week in quarantaine. Ik gaf me er aan over.
  7. EENSTEMMIGHEID EN EVENEMENT. Vandaag mocht ik weer de straat op. Vrouw aan het werk. Kids naar school. Ik naar de autodealer. Ik genoot op weg er naar toe. Wel nam mijn hoofd even een loopje met me. Want de rest van de week zit mijn agenda behoorlijk vol. Dus wanneer zou ik de auto dan op kunnen halen als de koop doorgaat? Ik zou dan echt wat moeten schuiven in mijn agenda. Maar ik besloot dat los te laten. Ik merk dat mijn agenda zich tegenwoordig namelijk vanzelf vrij maakt als het nodig is. Dus ook hier weer: ‘maximaal vertrouwen’. Eenmaal bij de dealer meteen verliefd op de auto. Ik kreeg ook nog eens meer terug voor de Fiat Punto dan verwacht en nog een extra korting zonder erom gevraagd te hebben. De prijs kwam hierdoor een stuk lager uit dan ik me had voorgesteld. Dus meteen een deal. En nu komt ie. Zegt de garagehouder: ‘Wil je hem meteen meenemen?’…Nou, daar zei ik natuurlijk geen nee tegen.

Het wordt steeds leuker om te manifesteren. 🙏🏻✨💚

Hier de video van vorig jaar:

We bieden exclusieve leiderschap- en business programma’s voor CEO’s en topondernemers.

Onze werkwijze is geïnspireerd op de wijsheid van het dienend en authentiek leiderschap binnen traditionele Native American Tribes. 

 Wil je leren hoe?

Een warme groet, ook namens Nico,

Sander de Zwart

Leadership & Business Mentor | Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders