Healing the Masculine Soul - Tijd om te gaan staan voor wie we werkelijk zijn - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Healing the Masculine Soul – Tijd om te gaan staan voor wie we werkelijk zijn

‘Nog ff dit…en weer door!’ Dat ben ik ten voeten uit. Altijd bezig en altijd aan het doorgaan. Het zegt iets over mijn doorzettingsvermogen, mijn sterke wil en mijn bevlogenheid om mooie dingen te creëren. Maar ook iets over de verleiding om mezelf te verliezen in perfectie, ver over mijn grenzen heen te gaan en mezelf geen rust te gunnen. Mogelijk herken je het in jezelf?

Vandaag is mijn eerste vrije dag sinds 1 juni. Het is zo enorm geweldig om met mijn passie bezig te zijn. Vandaag ben ik even met het gezin op pad geweest en heb ik nu even tijd voor mezelf om te reflecteren en terug te kijken op de afgelopen weken.

Wauw, wat een mooie momenten heb ik beleefd:

  • 2 Privé Retreats mogen faciliteren
  • 1 Dagretreat met 11 prachtige mannen (inclusief ikzelf)
  • 30 individuele coachsessies
  • 2 Mannencirkels
  • 1 trainingsdag ‘Bewust VRIJ Man’ met mijn zielsmaatje, Coen
  • En tussendoor nog wat blogs, posts en video’s
Pff…De tranen springen werkelijk in mijn ogen. Wat ben ik dankbaar dat ik ooit (6 jaar geleden) het besluit nam om voor eens en voor altijd nieuwe keuzes te maken. Ook al vond ik het doodeng om te doen, ik kon niet anders. Ik kon me niet meer verschuilen achter een ‘normaal’ leven als een ‘normale’ man.

Transformatie en heling vanuit de diepste kern

En wat ben ik ook sinds die tijd veranderd en ik ontwikkel nog steeds. Er komt steeds meer vrij van wie ik in de diepste kern ben. En ook nu voel ik dat het hoog tijd wordt om nog meer spiritueel uit de kast te komen.

Vanmorgen schoten de woorden: ‘Healing the Masculine Soul’ door me heen. Want dat is wat ik werkelijk doe. Met mijn zuivere aanwezigheid in mijn trainingen, retreats en coaching zet ik een hoog vibrerend energetisch veld neer, waarin het mannelijke zielsdeel de veilige bedding krijgt om te helen. Misschien klinkt het zweverig, maar is iets verre van dat. Het gaat namelijk om het volledig belichamen van wie je in essentie bent in je fysieke lijf als man. Dit vraagt juist om uit je hoofd (lees: uit de lucht) te komen en te landen in je lijf. Met beide benen op de grond.

Het mannelijke in iedere man mag geheeld worden en dat is wat ik de afgelopen jaren vanuit volledige overgave doe, maar nog niet als zodanig uitspreek. Ik noem het coaching, maar het gaat werkelijk om volledig thuiskomen in deze wereld als man, zodat je jouw volledig potentieel kan gaan leven.

De paradox van het helingsproces van de man zit hem in het feit dat om je mannelijke zielsdeel te helen, je het vrouwelijke deel (de intuïtie) volledig mag omarmen en integreren. Want dat maak je meer man, dat maakt je compleet. Dat maakt dat je daadkracht kan tonen vanuit vertrouwen en overgave in plaats vanuit macht en strijd. Als wij onszelf helen, dan helen wij ook de collectieve pijn van zowel de man als de vrouw die zich in het afgelopen mannelijk overheersende tijdperk onderdrukt hebben gevoeld. Het helen van deze wond, maakt ons allen vrij.

Mijn intuïtie was al ruimschoots aanwezig in mijn kindertijd, maar ik stopte het weg omdat ik een echte man wilde zijn. Nu realiseer ik me dat juist het omarmen van deze kracht mij meer man maakt dan ik ooit durfde dromen. En bijna alle mannen die ik de afgelopen tijd heb begeleid en nog steeds begeleid, geven mij dit terug. Ze komen volledig los uit die oude collectieve wond en voelen zich meer man. Volledig aanwezig vanuit hun kern.

Voel jij dat het tijd wordt om een volgende stap te maken in je leven en wil je dit samen met mij onderzoeken?

Graag ben ik jouw mentor. Dit kan op individuele basis middels individuele coaching/healing in de natuur of online via een losse sessie of een abonnement of in groepsverband met de Mannencirkel, Man & MISSIE Dagretreat of Man & MISSIE Weekend. Check hier wat er allemaal mogelijk is>>

Ik gun het je om meer rust, harmonie, zelfvertrouwen, leiderschap, daadkracht, creatiekracht, liefde, vreugde en vrede in je leven te ontwikkelen. Want al dat moois zat altijd al in je en NU mag je het volledig gaan ervaren.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *