Hoe jij jezelf continu gevangen houdt door ontkenning van jezelf - Sander de Zwart Coaching

Hoe jij jezelf continu gevangen houdt door ontkenning van jezelf

Te erkennen dat we onze realiteit zelf creëren, was voor mij een lastig gegeven. Ik wist het al mijn gehele leven en werd in 2014 nog eens met de neus op de feiten gedrukt toen ik mijn burn-out kreeg.

Ook toen was het direct helder. Ik had deze situatie zelf gecreëerd, ik had zelf niet naar mijn gevoel geluisterd, ik vond wat anderen van mij verwachtten belangrijker dan het leven van mijn eigen waarheid.

Het weten was een eerste stap, maar hoe dit om te buigen, hoe dit te veranderen? Dat bleek voor mij de grootste uitdaging ooit. Ik voelde me enorm schuldig dat ik dit mezelf en mijn gezin aandeed. Totdat ik ontdekte dat vergeving de spirituele sleutel was naar werkelijke transformatie.

Ieder gevoel van schuld, schaamte, boosheid, angst, verdriet is zo echt als jij het zelf maakt. Als je tot in het diepst van je kern voelt wie je werkelijk bent, dan zul jij je realiseren dat niets van die zware energieën die je voelt kunnen zijn wie je werkelijk bent.  Ze laten je slechts het contrast zien, laten je voelen wie je NIET bent en helpen je juist de weg terug te vinden naar je ware essentie.

Inmiddels heb ik meer dan honderd verschillende mannen mogen begeleiden om zichzelf terug te vinden en hen te helpen bij het creëren van de realiteit die ze WEL willen in hun leven. Dit begint met het loskomen van het denken en van je gevoelens en je te realiseren dat je ze slechts hebt om jezelf te kunnen ervaren. Door leiderschap te nemen over je gedachten en over je gevoelens, heb je direct invloed op jouw handelen, dus ook over hoe jij je manifesteert in de wereld.

Met veel liefde ben ik momenteel de persoonlijke mentor voor een select aantal mannen die hebben besloten om het beste uit zichzelf te halen en om hun MISSIE te gaan leven. Zodat we samen kunnen bouwen aan een nieuwe wereld waarin we meer kunnen leven vanuit liefde, gelijkwaardigheid en compassie.

In deze wereld waarin we veel leven vanuit ons hoofd is dit een grote uitdaging en mogen we meer plaats maken voor ons hart en ons intuïtieve vermogen. Want daarin ligt het antwoord om toegang te krijgen tot je volledig potentieel.

Tijdens mijn 1-op-1 coaching, retreats en mannencirkels, heb ik inmiddels een authentieke manier gevonden om een diep transformerende energie neer te zetten. Veelal gebaseerd op ademwerk, meditatie en intuïtieve ontwikkeling. Ik noem het de Energy Bridge Methode. De energetische brug om de verbinding tussen hoofd, hart en Ziel te herstellen. Volledige alignment vind plaats in 6 unieke stappen/fases:

  1. Het erkennen van je emoties en intuïtieve gaven
  2. Bewust te leren werken met de kracht van je gedachten
  3. Het versterken van je zesde zintuig, d.m.w. van het ontwikkelen van de vijf zintuigen
  4. Het leren waarnemen van je eigen energie en die van iets anders en hiermee te werken
  5. Intuïtieve informatie ontvangen en het inzetten van je creatieve vermogen
  6. Omgaan met negatieve energie en je hier tegen beschermen

Voel je dat ik mogelijk van betekenis voor je kan zijn? Raadpleeg mijn website: sanderdezwart.com voor de 1-op-1 coaching en groepstrainingen.

Weet je nog niet zeker of dit zal helpen op jouw pad? Ik nodig je sowieso van harte uit om de GRATIS online training Leiderschap over je leven te volgen. Deze 6-daagse online training helpt je direct inzicht te krijgen in oude patronen, hoe deze te doorbreken en krachtige stappen vooruit te maken. Zodat jij je droomleven kunt creëren, vol kracht, bezieling, vreugde en vrijheid.

Heb je vragen? Stuur me een berichtje.

Een warme groet,
Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *