Overgave - Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

Overgave

Wat als je jezelf zou zien zoals je werkelijk bent? Twijfel aan jezelf en aan je te maken keuzes en zelfs iedere gedachte aan wie je werkelijk bent, maakt dat je nog meer mag onthechten van alles wat je niet bent. Immers als je bent wie je werkelijk bent, vraag je je dit niet meer af. Dan is er geen twijfel meer tussen te maken keuzes, want dan zijn er gewoonweg geen keuzes meer.

Overgave is het volledig accepteren van wat nu is

Geen drang meer om te strijden of te vechten. Niet bezig zijn met gisteren of met morgen, want ieder nieuw moment vraagt slechts jouw volledige acceptatie. Want het is niet aan jou of aan mij om je af te vragen of je iets moet accepteren of afwijzen. Als wat nu aan je verschijnt is al geaccepteerd, anders was het niet aan je verschenen.

Eigenlijk heel eenvoudig. Toch is me altijd het tegenovergestelde geleerd. Altijd hard te werken en te vechten om vooruit te komen. Mijn gevoel van innerlijke vrede is door anderen vaak in twijfel gebracht. Ik was te zacht. Ik kwam niet genoeg voor mezelf op. Of men vond dat ik wegkeek van de realiteit. Dit heeft me altijd in een innerlijke strijd gehouden, die de afgelopen jaren steeds milder is geworden.

Overgave, wat is er nog meer nodig dan dat? ✨💚

Meer inspiratie vind je in mijn boek ‘Word de Creator die je altijd al was‘.

(Nu ook als luisterboek beschikbaar)

Meer info over de Opleidingen en het Mentorship?
Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *