Welke keuze zou mijn overvloedige zelf maken? - Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

Welke keuze zou mijn overvloedige zelf maken?

Tussen 2015 en 2020 heb ik me laten inspireren door verschillende ‘spiritual teachers’ op mijn eigen pad van ontwaken. Nou ja, ontwaken? Zelf zie ik het vooral als een pad spirituele groei, zelfrealisatie en het creëren van de meest optimale omstandigheden om mijn ‘gekozen’ levenslessen te leren.

Als ik mijn investeringen bij elkaar optel, kom ik boven de 10k uit aan opleidingen, trainingen, trajecten en retraites. Ik ben op een gegeven moment gestopt met tellen. Wat doet het er toe? Het gaat erom dat het hoe dan ook bijdraagt aan mijn groei. Ook al denkt mijn mind soms van niet. Als je denkt dat een investering zonde van het geld is geweest. Of je denkt dat het niet de juiste opleiding of niet de juiste trainer/coach is geweest, dan zie je nog niet het complete plaatje. (Ik ervoer dit meerdere malen. Later, soms véél later, kwam ik tot de conclusie dat het precies het juiste was).

Nu voelde ik al een tijdje de behoefte om in een programma te stappen van een spiritual teacher en stuitte op het programma van Bentinho Massaro. En ook nu weer merkte ik dat mijn mind me aan het f*cken was:

  • zonde van het geld
  • deze gast is jonger dan jou
  • kijk eens hoe ver je al bent, heb je dit wel nodig?

En zo nog meer ‘limited thinking’… ik stond op het punt het niet te doen. Totdat ik mezelf de vraag stelde: “Welke keuze zou mijn overvloedige zelf maken?” En toen werd al snel duidelijk dat het een volmondige “JA” werd. Ik heb de eerste les ‘Seeing as God sees’ doorlopen en ik word weer direct in mijn eigen center gezet.

  • Opeens heb ik weer helder waarom ik het boek ‘Word de Creator die je altijd al was’ heb geschreven;
  • Opeens is het helder dat mijn purpose is om mannen er weer aan te helpen herinneren dat ze een creator zijn;
  • Opeens heb ik weer helder dat de lessen uit mijn verleden (gepest worden, me niet mannelijk genoeg voelen, hooggevoelig zijn, mijn grote eigenwijsheid etc.) me precies hebben gebracht waar ik nu sta.

Coachen in de natuur, intuïtie ten maximale inzetten en hoogbewust leven én ondernemen. Het is mijn way of life geworden om ten eerste een voorbeeld te zijn van mijn eigen verlangen en ten tweede andere mannen te begeleiden op een gelijksoortig pad van man zijn, coachen en ondernemerschap. Pfff… zo heerlijk om dit leven te mogen ervaren en mezelf en ook jou eraan te mogen herinneren waarom we juist nu in deze tijd op aarde zijn.

Dankjewel, dat je er bent. 🙏🏻✨💚

Meer inspiratie vind je in mijn boek ‘Word de Creator die je altijd al was‘.

(Nu ook als luisterboek beschikbaar)

Meer info over de Opleidingen en het Mentorship?
Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *