We creëren onze eigen realiteit, of we dit nu willen of niet - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

We creëren onze eigen realiteit, of we dit nu willen of niet

Met onze gedachten en onze gevoelens bepalen we hoe hoog onze frequentie is. Een hoge frequentie voelt licht en een lage frequentie voelt zwaar.

Licht is o.a. vrede, vreugde, vrijheid, liefde
Zwaar is o.a. verdriet, boosheid, schaamte, schuld

Ik sta met mijn rug tegen de muur op deze foto. Het spreekwoord ‘Met je rug tegen de muur’, zegt niet veel goeds. Het betekent dat je in het nauw gedreven bent, geen uitweg meer ziet en volledig bent vastgelopen. Dit brengt laag resonerende gedachten en gevoelens teweeg. Om het van de lichte kant te bekijken hoef je er slechts anders over te denken en anders over te voelen.

Met mijn rug tegen deze muur creëer ik gedachtes als:
‘Ik sta er nooit alleen voor’
‘Er is altijd hulp’
‘Ik ben ok zoals ik ben’
‘Ik mag rusten’

En dit geeft me een gevoel van:
Liefde, blijdschap, dankbaarheid, innerlijke vrede, speelsheid en vreugde.

De zonnestralen die die doorkomen geven me een diep gevoel van vrijheid. Met mijn gedachten en gevoelens gevoelens heb ik een hogere betekenis gegeven aan het spreekwoord: ‘Met je rug tegen de muur’.

En zo kun je dit met alle triggers in je dagelijks leven doen. Geef er een nieuwe, hoger dienende betekenis aan en je verhoogt hiermee je eigen frequentie. Een hogere frequentie betekent dat je je gelukkiger voelt, minder piekert, meer vertrouwen voelt in jezelf en in het leven en je vrijer voelt in je doen en laten. Met andere woorden, je maakt ruimte voor een lichter leven. Waar besluit jij vanaf vandaag anders over te denken en over te voelen?

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *