Je kan blijven hopen maar niets of niemand komt je redden (deel 9) - Sander de Zwart Coaching

Je kan blijven hopen maar niets of niemand komt je redden (deel 9)

In de 42 jaar die ik hier ben, weet ik inmiddels dat veel mensen mij en andere lichtwerkers niet altijd snappen. In 1-op-1 contact worden we overigens vaak gezien als een prettige gesprekspartner. Dit komt omdat we een luisterend oor zijn en vanuit oprechte interesse in de ander goede vragen kunnen stellen. Ook zullen we altijd respectvol blijven en de mening van een ander niet zo snel onderuit halen. Daarom lijkt het soms alsof we zelf geen mening of standpunt hebben en altijd met anderen meepraten. Een buitenstaander zou kunnen vinden dat je onzeker of verlegen bent of misschien zelfs een laag zelfbeeld hebt.

Het tegendeel is waar. Want je bent juist enorm bewust en sterk intuïtief ontwikkeld. Hierdoor voel je haarfijn aan wat goed is voor jou en voor anderen. Het helpen van anderen, boordevol ideeën zitten, creatief in het vinden van oplossingen en verbetervoorstellen aandragen. Dat is wie je bent, maar oh wat liep dat vaak anders dan je dacht. Mensen die je een betweter vonden of zich bedreigd voelden als je weer iets wilde veranderen. In relaties, vriendschappen en werk, jouw manier van uitblinken werd niet altijd gewaardeerd. Soms gezien als bemoeizuchtig, maar ook afwijzend. Want hoewel we zoveel kansen en mogelijkheden zien, je hebt je zo vaak afgeremd gevoeld. Je hebt mogelijk zelfs het idee dat je jouw licht meer en meer gedimd hebt. Dat jij je continu inhoudt, dat jij je woorden inslikt.

Het is tijd om spiritueel uit de kast te komen. Als je voelt dat je een lichtwerker bent, mag je je licht laten schijnen. We mogen accepteren dat we niet iedereen meteen enthousiasmeren. We mogen erkennen dat mensen je licht als bedreiging ervaren. Jouw licht schijnt namelijk precies op plekken die pijnstukken in anderen raken. Hier hoef je weinig voor te doen, jouw aanwezigheid is al voldoende.

Houd je niet meer in, maar je hoeft ook niets te forceren. Wees maximaal aanwezig in ieder moment. Met volledige aandacht, volledig geaard.

Want er is niet zweverigs aan het zijn van een lichtwerker. We mogen ons juist verbinden met de maatschappij, met de systemen, met de wereld.

Wordt vervolgd…

P.S.1: Heb jij een diepgewortelde levensvraag en sta je open voor het antwoord dat ik vanuit ‘inspiratie’ ontvang? Schroom niet deze te stellen en wie weet beantwoord ik jouw vraag in een volgend artikel.

P.S.2: Bestel nu mijn nieuwste boek ‘Word de Creator die je altijd al was’ en versterk je intuïtie en aantrekkingskracht voor een leven en business vanuit je diepste essentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *