Let op! Dit bericht kan sporen van spiritualiteit bevatten???? - Sander de Zwart Coaching

Let op! Dit bericht kan sporen van spiritualiteit bevatten????

Misschien zit je niet te wachten op spirituele berichten en vind je het zweverig. Klik dit bericht dan weg, want dan is deze niet voor jou bedoeld. 😉 Maakt het je nieuwsgierig? Lees dan vooral verder. Ik deel vanuit mijn eigen waarheid, dus geloof niet direct alles wat ik zeg. Vorm je eigen beeld, voel wat klopt voor jou.

Vorige levens als priester/healer

Ik ben er een paar jaar geleden voor opgeleid om contact te maken met gidsen, mijn hogere zelf, ziel en vorige levens. Ik heb geleerd om aura’s te zuiveren, entiteiten naar het licht te brengen en het zelfgenezingsproces van de mens te activeren. Toch heb ik soms moeite om daar openlijk voor uit te komen, omdat daar wat van gevonden wordt. Omdat mensen zich dan opeens zorgen om me gaan maken en vragen of het wel goed gaat. Maar er is nog iets dat me tegenhield. Ik ben vele levens als priester/healer om het leven gebracht. Dat voelde ik al langer en dit werd gisteren door een andere healer bevestigd. Ik deel je graag een stukje van de helende reis die ik gisteren maakte.

Opruimen van Karma

Vanuit het niets kwam er een healer op mijn pad, een dame van mijn leeftijd ongeveer. Heel aards en tegelijk heel spiritueel. We raakten aan de praat en dat ging al vrij snel de diepte in. We spraken over Atlantis en vorige levens als priester en wat we in dit leven precies te doen hebben. Deze dame was overweldigd door mijn hoge frequentie en voelde dat ik al behoorlijke stappen in mijn spirituele ontwikkeling gemaakt heb de laatste jaren. Toch voelden we beiden dat er nog wat ‘Karma’ op te ruimen was. Ze bood me een healing op afstand aan en gisteren mocht ik deze ontvangen.

We hadden telefonisch contact en ik lag op een matje op de vloer van mijn zolder. Van te voren had ze al wat afgestemd op mijn energie en wat ze voor mij mocht betekenen. Toen ik mijn ogen sloot gebeurde er al direct heel veel. Mijn aandacht ging naar mijn benen en mijn lijf begon al snel te shaken als een gek. Ik ben dit inmiddels gewend, want dergelijke sessies onderga ik wel vaker en ik faciliteer ze ook, dus ik weet waar ik mee bezig ben. De dame vertelde me dat mijn gidsen al bezig waren om me te helpen om blokkades op mijn eerste chakra weg te halen. Zodat ik beter kon aarden. Ze voelde dat ik daar zelf al behoorlijk aan had gewerkt. Van ongeveer 45 levens voelde ze nog wat oud Karma. Deze levens waren niet goed afgesloten. Vermoord i.v.m. de helende praktijken die ik toen uitvoerde. We zakten hier dieper in en met deze vorige zelven maakte ik connectie en visualiseerde een groot wit licht waar ze in op konden gaan. Niet om ze definitief te laten verdwijnen, maar om ze te laten zuiveren. Deze zelven integreren zich weer automatisch in mij, zodra ze volledig zijn herladen. Dit zal mijn helende gaven nog groter maken.

Een vloek werd verbroken

Ook stuitten we op een zwarte kap om mijn hoofd. Een vloek uit een vorig leven, die mijn verbinding met spirit nog wat vertroebelde. Zij zei het en ik voelde het. Alhoewel ik hierin ook al veel gezuiverd had, voelde het als een ware verlichting om die kap volledig te kunnen verwijderen.

We gingen nog langs enkele chakra’s om deze te zuiveren. Wat een fijne visualisatie creëerden we samen. Heel krachtig en dit betekende voor mij weer direct een initiatie, omdat ik deze visualisaties meteen kan leren aan mijn cliënten.

Buitenaards bloed

Ik voelde al heel lang dat mijn Ziel van oorsprong niet aards is. Dit bevestigde de dame. Ook al heb ik al vele levens op aarde gehad, sinds Atlantis, mijn Ziel komt van de Plejaden. En dit verzin ik niet zomaar. Ik voelde in de jaren 90 al een connectie en het mooie is dat dit tijdens de healing werd bevestigd. Deze healing bracht me weer wat dichter bij huis, om het zomaar te zeggen.

Het gaf me ook helderheid over de problemen die ik heel lang op had om te aarden hier in dit leven. Mijn ziel had er moeite mee om weer op aarde te komen na al die levens waarin ik niet mocht zijn wie ik was. Maar dit leven blijkt toch enigszins een andere dan al mijn vorige levens. Waar ik in de vorige levens vooral celibatair leefde, mag ik in dit leven vooral genieten van al het aardse, van materie en van de geneugten des levens. En tegelijk mijn taak als healer uitvoeren als professional. En ja, wat een mooie helderheid, waarin ik ook weer wat blokkades mocht helen als het gaat om overvloed. Een dit gaat vooral om geld verdienen met mijn gave. Een proces waarin ik de laatste tijd al heel wat heb geheeld. NU lijkt alles in een stroomversnelling te gaan. Blokkade na blokkade valt nu weg. Mijn intuïtie wordt krachtiger en vannacht heeft mijn ziel een astrale reis gemaakt om zich weer helemaal op te laden met de hoogste energie.

Dankbaar om deze krachtige healing te mogen ontvangen. Wat een mooie inzichten en tegelijk voel ik een nog dieper vertrouwen om mijn eigen MISSIE verder gestalte te geven. Met andere woorden: mijn krachten om anderen te helpen bij het helen van hun blokkades nemen ongekend toe. En wat gaaf om van daaruit ook mannen te begeleiden bij het manifesteren en laten groeien van hun coachpraktijk. Wauw!

En nogmaals. Geloof niet direct alles wat ik zeg. Ik heb ook nog een grote interne criticaster die zegt dat dit allemaal grote onzin is. En tegelijk verwelkom ik die ook, want hij helpt me om mijn eigen praktijk ook een beetje aards te houden, terwijl ook de magie zijn werk mag doen. Wat een mooie combi.

Voel je dat ik je mogelijk verder kan helpen? Laten we een ‘bakkie doen’ op afstand>>

Een warme groet,

Sander de Zwart

2 gedachtes op “Let op! Dit bericht kan sporen van spiritualiteit bevatten????”

  1. Fijn Sander! Het mooie in jou is je lichtheid en humor, en dat je dat hier allemaal samen brengt. Dank daarvoor ( ook namens de mannen ????). ????????❤️????Met liefde, Carmen van der Heijde

    Nieuwsgierig wie jou hierin begeleidt heeft, kun je mij daarover berichten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *