Werkelijke verandering en groei zit in de kleinste stapjes - Sander de Zwart Coaching

Werkelijke verandering en groei zit in de kleinste stapjes

Toen ik in 2014 na een burn-out besloot het compleet anders te gaan doen, heeft het nog 7 jaar geduurd om te komen waar ik nu sta. Ergens hoopte ik op diepe spirituele openbaringen en grote doorbraken. Maar die bleven altijd uit. Mijn proces verloopt traag. Alhoewel…dat vertelt mijn ego me. Pas als je vanaf hier en NU een sprong terug in de tijd maakt, zie je dat je stappen mega zijn. Als je er middenin zit, zie je je groei niet. En ik weet dat dit vooral voor mannen een van de grootste frustraties is.

Te snel willen

We willen wel veranderen, maar we zien niet snel genoeg resultaat. En wat gebeurt er dan? Dan denken we: ‘Laat maar zitten, het lukt toch niet’ of ‘Het zal wel niet mijn pad zijn’. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en vinden het soms erg lastig te implementeren in het dagelijks leven. We hebben een relatie, zijn vader, hebben een baan of een bedrijf, hebben vrienden, hobby’s, onze sport en willen ook nog tijd hebben om te ontspannen.

Hoewel de meeste ‘guru’s’ je vertellen dat je een strak ochtendritueel moet hebben, moet mediteren, visualiseren, affirmeren, uitdagende doelen moet stellen, geeft je dit alleen maar meer onrust dan de rust die ze je beloven. Als man verliezen we al gauw de moed en de motivatie en haken we af. We hebben wel wat beters te doen dan een uitgebreid ochtendritueel en dan ook nog eens een uur mediteren en je vervolgens volledig af te stemmen op de energie van de dag. Zodra we daarmee klaar zijn is de dag alweer voorbij, joh. ????

Stok achter de deur

In de afgelopen jaren heb ik daar het antwoord op gevonden en daarom doe ik het anders met mijn klanten dan de meeste coaches dat doen. Deelname aan mijn Mentoring Programma vraagt om een behoorlijke investering omdat we maandelijks 1-op-1 met elkaar op pad gaan. De natuur in of in verbinding via Zoom. Tijdens de sessies hebben we diepgaande gesprekken, ruimen we je zware shit energetisch op en voel je je na afloop een stuk lichter in je hoofd en in je lijf. Alle online programma’s die je erbij krijgt zijn optioneel, maar niet essentieel. Dit maakt het erg makkelijk en onze persoonlijke sessies zijn een stok achter de deur en dé manier om je fysieke, mentale en emotionele lichaam in een hogere staat van bewustzijn te brengen, zodat je het leven op een meer bezielde en ontspannen manier ervaart.

Wil jij ook die stok achter de deur en rust in je hoofd op de meest eenvoudige manier? Vul het contactformulier in en laten we de eerste sessie inplannen>>

Een warme groet,

Sander de Zwart

P.S. Meer inspiratie gewenst? Lees mijn boek: ‘Word de Creator die je altijd al was’.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *