Hoe ga jij om met teleurstellingen? - Sander de Zwart Coaching

Hoe ga jij om met teleurstellingen?

Hoe ga jij om met teleurstellingen? Als kind al had ik extreem veel moeite mee. En ook zie ik dat terug bij mijn kinderen.

Ze zien een ‘NEE’ van een ander als iets persoonlijks.
Ze ervaren teleurstelling als de dingen anders lopen.

Oh, man, en ik begrijp ze zo…
Ik voel het…

Een ‘NEE’ voelt als een dolksteek in mijn hart.
Als iets anders loopt dan verwacht dan sterf ik, keer op keer.

En nu ook loopt alles weer anders:
Mijn kids zijn beide thuis van school met een flinke verkoudheid. Terwijl ik ook nog van plan was te schilderen vanmorgen. En als dan ook een van mijn klanten appt of hij zijn afspraak naar deze ochtend kan verplaatsen…😳

Ik ben van alles van plan en aan alle kanten lijkt het alsof ik tegengehouden word. Want ik wil alles. Ik wil klussen, ik wil er zijn voor mijn kinderen en ook voor mijn klant. Toch gaat dat niet.

Toch word ik weer uitgenodigd om bij mezelf terug te komen en precies te doen wat in dit moment het allerbeste is.

En zo gaat er nog zoveel meer anders dan verwacht. Ook in business:
– In de afgelopen tijd zo vaak benaderd door mannen die gecoacht wilde worden en zelfs al JA zeiden tegen een afspraak en NU nog steeds moeten komen.
– Mijn eigen Coachopleiding die deze maand start. Ook hiermee loopt het anders. Een aantal afmeldingen en omboekingen naar een persoonlijk traject. Dus uiteindelijk een kleinere groep dan verwacht.

En het is tegelijk een mega interessant proces voor mij. Want dan mag ik weer in mezelf voelen wat er allemaal geraakt wordt.

Er is een diep innerlijk weten dat vertrouwt dat alles dat gebeurt het juiste is. Dat het Universum altijd voor je zorgt. Dat we zelf de creator zijn van onze eigen realiteit en hiermee precies hebben aangetrokken wat we als ziel hier op aarde willen ervaren.

De NEE van een ander of het anders lopen dan gepland, is niets persoonlijks. Vroeger ervoer ik het wel zo. Dan voelde ik me afgewezen en in de steek gelaten door de medemens of door God/Het Universum. Het voelde alsof mijn wens en verlangen er niet toe deed en dat ik dit altijd maar weer aan de kant moest zetten voor iets anders.

En soms raak ik weer even verzeild in die oude illusie. En realiseer ik me weer, dat het niet gaat om de ander of om God/Het Universum. Het gaat om mijn ervaring. En die creëer ik wederom weer zelf.

Een bakkie doen op afstand?

Je bent van harte welkom voor ‘een bakkie op afstand’ als je voelt dat ik je op welke manier dan ook van dienst kan zijn. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren via mail. Virtueel of telefonisch maak ik graag tijd voor je>>

Je kunt me ook bereiken via +31 6 13 49 23 07. Het liefst via WhatsApp, aangezien ik regelmatig aan het coachen ben in de natuur.

Mooie dag.

😘

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *