The only way is up (De wetenschap over The Law of Attraction) - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

The only way is up (De wetenschap over The Law of Attraction)

Gisteravond weer de eerste Mannencirkel gehad in de Schoorlse Duinen sinds Corona. Heerlijk om weer de natuur in te gaan. We waren met zes mannen. Zo gaaf om iedere keer weer een andere samenstelling te hebben. Op die manier kan ik zelf enorm zakken in het ervaren van de groepsdynamiek.

Wat een diepgang en openheid ook weer gisteravond. Stuk voor stuk mannen die geen schroom ervoeren om hun masker af te zetten en duidelijk aangaven in het dagelijks leven moeite te hebben met oppervlakkigheid. Heerlijk! Niet blijven hangen in de verhalen, maar direct op diep niveau levelen met elkaar. We liepen pas om 23.00 uur het duingebied uit. Een uur later dan gepland, maar dat was voor niemand een probleem.

De wetenschap over The Law of Attraction

Ook zo gaaf om diverse onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken te belichten, zoals The Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht). Terwijl ik dit vooral benader vanuit mijn intuïtieve kant, door af te stemmen en grip te krijgen op je gedachten en je gevoelens, zodat je precies datgene aantrekt dat daarmee resoneert, kon een van de mannen deze theorie heel wetenschappelijk onderbouwen.

‘Alles is energie en we creëren een elektromagnetisch veld via onze gedachten (elektrisch) en via onze gevoelens (magnetisch) en dit heeft een bepaalde frequentie. Dit signaal sturen we het Universum in en komt op dezelfde golflengte weer bij ons terug.’

Zie het als een boemerang. Dus alles wat we denken en wat we voelen krijgen we hoe dan ook op dezelfde frequentie weer terug. Beperkende gedachten en zware gevoelens hebben een lage frequentie en hiermee trek je precies aan wat deze frequentie omvat. En dat is vaak niet hetgeen we willen ervaren. Onze dienende gedachten en lichte gevoelens hebben een hoge frequentie en daarmee trekken we dus precies aan wat die hoge frequentie omvat. En laat dat nu juist datgene zijn dat we graag willen ervaren.

Dit omsluit precies mijn intuïtieve kijk op dit geheel, want die vertelt ons dat we zelf in staat zijn te kiezen welke realiteit we wensen te ervaren. Het leven nodigt ons keer op keer uit een bewuste creator te worden door leiderschap te nemen over onze gedachten en over onze gevoelens. En zo lang dit nog niet volledig lukt, is er werk aan de winkel. Dan mag er nog iets vanuit het onderbewuste naar boven gehaald worden en shiften.

‘The only way is up’

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *