Verhoog je vibratie en alle zwaarte valt weg (vanzelf)

Hoe simpel de woorden ‘verhoog je vibratie en alle zwaarte valt weg (vanzelf)’ ook klinken, hierin vind je de oplossing voor al jouw uitdagingen en problemen. We zijn gaan geloven dat het vinden van een oplossing vraagt om maximale inspanning: graven, zoeken, speuren, hard werken, vechten, strijden en doorgaan tot het bittere eind. En als je dat gelooft, dan is dat jouw waarheid tot je er anders over gaat denken. Ik was nooit zo goed in Scheikunde op school, maar ik heb geleerd dat met de juiste samenstelling van elementen een ‘deeltje’ als vanzelf verdwijnt, opgaat in een ander deeltje of nieuwe materie creëert.

Energy Update (APK-sessie)

In vier dagen tijd had ik 7 krachtige 1-op-1 sessies in de natuur. Mannen vanuit het hele land, ieder met zijn eigen uitdagingen, maar op zoek naar hetzelfde: meer vertrouwen in het leven en vooral in zichzelf. Mijn sessies noem ik tegenwoordig Energy Update. Je kunt het zien als een APK, waarin je in 1,5-2 uur tijd je vibratie verhoogt en na afloop nauwelijks nog angst of blokkades ervaart. Problemen zijn opeens geen probleem meer. Ze lijken daadwerkelijk opgelost.

Wauw, wat heb ik genoten de afgelopen dagen. Van de traan, de lach, de pijn, de vreugde. Wat is het toch fijn om die transformatie in de ogen van de mannen te zien na afloop. Het diepe vertrouwen dat ze ervaren als ze weer huiswaarts keren.

En dan krijg je opeens een WhatsApp bericht van een van die klanten

“Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel. Ik ben je zo dankbaar. ????????❤️????❤️????❤️????❤️????. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Maar wow”

Hoe gaaf is het om iedere keer weer zoveel los te maken. Hoe? Door niets te moeten bereiken, niets te hoeven bewijzen. Gewoonweg mezelf te zijn…zonder toeters en bellen. En dat is precies wat ik mijn klanten leer: “What you see is what you get”.
En natuurlijk heb ik in de afgelopen jaren mijn skills dusdanig ontwikkeld waardoor ik snel tot de kern kom. Vooral door goed te luisteren naar de woorden van mijn klanten, en in hun taal terug te spreken. Dit vraagt je als coach om niet te reageren vanuit je eigen wereldbeeld, je ego ofwel je valse zelf, maar vraagt je om te spreken vanuit je ware zelf, je Ziel ofwel je Hogere Zelf. En die is totaal onbevooroordeeld, die projecteert zijn ideeën of ideologieën niet op zijn klant, maar stelt de juiste vragen om de klant bij zijn eigen diepste waarheid te brengen. En je klant komt daar pas, als jij als coach vanuit je diepste waarheid spreekt en handelt.

De technieken die ik vaak toepas

  • Spiegelen (oog in oog/Eye gazing)
  • Contact met het lichaam (via visualisatie/hypnose)
  • Zwaarte loslaten en thuiskomen in jezelf (door middel van ademwerk)

En zo zijn er ongelooflijk veel technieken die je tot de diepste krochten van je Ziel brengen, als je maar bereid bent om alle lagen van het bewustzijn te doorgronden. Daarom pak ik al die lagen mee: relaties, persoonlijkheid, mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel tot in de diepste essentie. Momenteel volgt een groepje van 5 mannen bij mij de Man & MISSIE Coachopleiding (jaaropleiding). Inschrijven kan helaas niet meer, maar ik bied voor 2021 wel een compleet jaarprogramma voor mannelijke coaches, trainers en therapeuten. Heb je interesse? Lees hier alles over de Man & MISSIE Business Mastery>>

Overweldigende reacties op mijn blog van vorige week

Mijn blog over spiritualiteit van vorige week leverde een wervelstorm aan reacties op. Niet normaal. Heb je deze gemist? Lees de blog ‘Let op! Dit bericht kan sporen van spiritualiteit bevatten’ hier alsnog>>

Welke stappen je direct al kan maken

Stap 1: Gratis Groeigeheimen

Download hier het eBook “Male Potential Life Hack”>>

Stap 2: Bakkie op Afstand

30 minuten focus op jouw MISSIE, jouw hulpvraag superscherp en mijn advies voor jouw groei>>

Stap 3: Energy Update

Boek een diepgaande APK-sessie van 1,5-2 uur samen met mij in de natuur>>

Stap 4: Mentoring

Beklim samen de trap naar Next Level en word de Creator die je altijd al was>>

Heb je vragen? Let me know.

Een warme groet,

Sander de Zwart

We bieden exclusieve leiderschap- en business programma’s voor CEO’s en hun team.

Onze werkwijze is geïnspireerd op de wijsheid van het dienend en authentiek leiderschap binnen traditionele Native American Tribes. 

 Wil je leren hoe?

“I’ll be there for you”

Sander de Zwart
Leadership & Business Mentor | Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Masterclass

Jouw reis terug naar ontspanning, zingeving en plezier

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders