Vrijheid, in je eigen gecreëerde realiteit - Sander de Zwart Coaching

Vrijheid, in je eigen gecreëerde realiteit

In tijden van chaos, crisis en sociale beperkingen voel ik me nog steeds vrij. Want ik realiseer me al heel lang dat iedereen zijn eigen realiteit creëert via zijn perceptie, ook wel het ego genoemd. Het ego is ons aangeleerde zelfbeeld, gebaseerd op ons denken, voelen en handelen. Het is niet wie we zijn. We zijn een ziel in een menselijk jasje.

We hebben bewust gekozen om in dit leven te stappen

Ook al denken we soms dat ons dit leven allemaal overkomt, we hebben ons voordat we hier kwamen al ruimschoots op voorbereid. Ook al zagen we alles in grote lijnen en kregen we nog niet alles te zien. We kozen ervoor in dit leven te stappen. Niemand anders bepaalde dit voor je. Jij koos. Uiteraard in co-creatie met andere zielen uit je zielengroep. Want samen maakte je van te voren al afspraken over waar en wanneer je elkaar zou treffen en over waarin je elkaar iets te brengen hebt.

We zijn het vergeten

Alleen maakte we een duidelijke afspraak en hiermee gingen we akkoord voordat we hier kwamen: We zouden onze afspraken vergeten. We zouden vergeten wie we werkelijk zijn. Want als we immers alles van te voren al zouden weten, dan zouden we bevooroordeeld zijn. En zou dit invloed hebben op onze motivatie om dit leven werkelijk onbevangen aan te gaan.

Daarom kwamen we hier ‘blanco’. Nou, ja, voor zover mogelijk. Want in ons DNA zit zoveel informatie van al onze voorouders, dat we niet volledig blanco starten in ons leven. Alles in ons DNA is latent aanwezig en wordt door omstandigheden en situaties geactiveerd. Hiervoor hoeven we feitelijk niets te doen. Dit gebeurt vanzelf. Dus we hebben het niet nodig om als een gek met onszelf aan het werk te gaan. Het is een natuurlijk proces.

Van niemand afhankelijk

En natuurlijk betekent dat niet dat je geen boeken meer hoeft te lezen of geen coaches meer hoeft in te schakelen. Nee, dat kan net een zetje in de goede richting geven. Het gaat erom er niet afhankelijk van te worden. Want de enige waar je afhankelijk van bent, dat ben jezelf. Of dat is je Ziel…of de bereidwilligheid van het ego om verder dan zichzelf te leren kijken. Niet omdat hij zichzelf daarmee verliest. Nee, omdat hij zichzelf daarmee verrijkt.

En daar begint echte vrijheid. 🙏🏻

Wil je leren hoe jij je eigen realiteit creëert?

Je bent van harte welkom voor ‘een bakkie op afstand’ als je voelt dat ik je op welke manier dan ook van dienst kan zijn. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren via mail. Virtueel of telefonisch maak ik graag tijd voor je>>

Je kunt me ook bereiken via +31 6 13 49 23 07. Het liefst via WhatsApp, aangezien ik regelmatig aan het coachen ben in de natuur.

Een warme groet,

Sander de Zwart

P.S. Deze post schrijf ik niet zomaar. Je kan denken dat alles wat ik schrijf vergezocht is of zweverig. Maar het is puur mijn perceptie. Als klein jongetje voelde dit al als mijn waarheid. Ik kon daar nooit echt over spreken, want niemand anders scheen het leven op die manier te ervaren. Ik voelde me hierin alleen. Dus hield ik het voor mezelf. Totdat ik er door de jaren heen veel over ben gaan lezen en ontdekte dat ik niet de enige ben die deze waarheid beschrijft.

1 gedachte op “Vrijheid, in je eigen gecreëerde realiteit”

 1. Hi

  Work out to a whole new level with our P-Knee™ power leg knee joint support! 60% OFF and FREE Worldwide Shipping

  Order here: p-knee.online

  FREE Worldwide Shipping – TODAY ONLY!

  Best regards,

  Vrijheid, in je eigen gecreëerde realiteit – Sander de Zwart Coaching

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier het gratis groeigeheimen ebook

"Male Potential Life Hack"

Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van het eBook en het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy