Waar komt geluk werkelijk vandaan? - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Waar komt geluk werkelijk vandaan?

Waar komt geluk werkelijk vandaan? De mind zit in een beperkt denkkader en schreeuwt: ‘Van buiten!’. De ziel weet wel beter en fluistert: ‘Kijk naar binnen.’

Als je gelooft dat je geluk afhangt van bezit of ideale omstandigheden, zoals een hartstochtelijke relatie, leuk werk, veel geld of goede vrienden, maakt dat je afhankelijk en kwetsbaar. Het laat je alles dat je denkt te bezitten krampachtig vasthouden, bang het te verliezen. Het laat je obsessief jagen op wat je nog niet hebt. En het verscheurt je van de pijn als je het kwijtraakt.

Pas als je bereid bent om in te zien dat geluk al aanwezig is in jezelf, heb je niets en niemand meer nodig om dat geluk te vervullen, want het is er al. Het vult jouw geluk hoogstens aan.

Raak je iets buiten jezelf kwijt, dan heb je altijd het geluk in jezelf nog. Je moet het alleen weten te vinden.

Geluk zit wat mij betreft in het volledig omarmen wie je werkelijk bent. Ontdekken waar jij je bed voor uitkomt. Iets waar je volledig in kan opgaan, ongeacht de tijd, de plaats en de omstandigheden. Iets waar je niets of niemand voor nodig hebt. Iets dat er altijd is, zelfs al ben je alleen op de wereld.

Daar vind je jouw geluk, jouw innerlijk vuur. Wat is dat voor jou?

Een warme groet,

Sander de Zwart

Leiderschap Coach voor Mannen | Business Trainer

Sander de Zwart Coaching en Trainingen helpt bewuste mannen, trainers, coaches, leiders en andere impactmakers, via Coaching in de natuur, Groepstrainingen en Online bij het bereiken van je hoogst mogelijke potentieel en het leven van jouw MISSIE.

Interessant voor jou? Mijn boek ‘Leef‘, waarin ik je meeneem in mijn eigen pad van Spiritueel leiderschap.

#bewustzijn #bewustwording #blokkades #businesscoaching #coaching #healing #hsp #innerlijkekracht #lifecoaching #lifestyle #leiderschap #man #mannenwerk #manzijn #mannencirkel #mindset #mindfulness #missie #natuur #nlp #ondernemerschap #ondernemen #meditatie #outdoorcoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #purpose #spiritualiteit #zelfrealisatie #zelfreflectie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *