Wat een leven vanuit ontspanning en vrijheid je brengt! - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Wat een leven vanuit ontspanning en vrijheid je brengt!

Wat kan er in twee jaar tijd een hoop veranderen. Observeer deze foto eens goed:

Ik kwam de linker foto tegen als herinnering op mijn tijdlijn in Facebook. Een foto van eind september 2017. Ik nam video’s op voor een online training. Ook al was ik toen al met mijn passie bezig, ik leefde nog niet vanuit volledige ontspanning. Ik zat nog vast in een fulltime baan en het ondernemen deed ik er een beetje naast.

Er was nog veel te leren op het gebied van ondernemerschap

Ik kwam mezelf geregeld tegen
Ik miste nog de energie om er vol voor te gaan
Onzeker
Kan ik het wel?
Ben ik wel goed genoeg?
Is er wel een boterham mee te verdienen?

Toch voelde ik dat dit de weg was
Met veel vallen en opstaan
In 2018 een vaste baan achter me gelaten
Een druk omdat ik ook een verantwoordelijkheid te dragen heb voor een vrouw en twee kinderen.

Het enige wat ik kon doen is luisteren naar mijn ware roeping
Daar volledig op vertrouwen
Zakken in ontspanning
Kunnen zijn in mijn eigen stilte
Daar waar niets MOET, maar alles mag
Omarmen wie ik ten diepste ben

Dat heeft me gebracht waar ik nu sta
En dat is nog steeds niet ‘ergens’
Want ik houd me er niet aan vast

Groeien vanuit een staat van tevredenheid in plaats van ontevredenheid

Meestal ontwikkelen we onszelf omdat we niet tevreden zijn waar we nu staan, omdat hoe het leven nu is je geen voldoening geeft of in het ergste geval zelfs ondraaglijk is. Daarom slaan we door naar een geforceerde actie, omdat we zo verlangen naar iets dat er nu nog niet is. En dan blijft het continu een gevecht, een strijd.

Het is de kunst om te leren groeien vanuit een gevoel van tevredenheid. Dat het prima is waar je nu staat. Dat je NU ook goed genoeg bent. Dat je kunt ontspannen met al je ongemakken, je piekergedachten, je pijn en je verdriet. Door gewoonweg tegen jezelf te zeggen:
‘Ik ben OK nu!’

Vanuit deze ontspanning ervaar je vrijheid, rust en ruimte om te groeien als mens. Alleen groei je dan niet vanuit een geforceerde actie, maar vanuit de ware kracht die altijd al in je zat.

Voel je de behoefte om eens met me van gedachten te wisselen over wat ik mogelijk voor jou kan betekenen? Lees hier hoe je in aanmerking komt voor een gratis coachsessie met mijn persoonlijke advies voor jouw groei.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *