Wat je uitzendt komt ook weer bij je terug - Sander de Zwart Coaching

Wat je uitzendt komt ook weer bij je terug

Als je een coach, trainer of therapeut bent, dan trek je precies de klanten aan die op jouw vibratie resoneren. Want alles is energie, ook jij als mens en als bewustzijn. Eigenlijk is al het uiterlijke werk, zoals het bepalen van je specifieke doelgroep, het bedenken van je dienst of het creëren van je product een manier om het tastbaar te maken voor je mind. Een manier om er zelf in te gaan geloven.

Maar het maakt niet precies uit wat je creëert. Het kan van alles zijn. Hoe blijer je er van wordt en hoe dichter het blijft bij je jezelf, des te krachtiger.
Uiteindelijk gaat het om jouw energie. Jouw klant gaat aan op jouw energie, dus op wie je bent en niet op wat je doet. Dat is namelijk slechts bijzaak.
En dat maakt de term zielsmissie ook meteen duidelijker. Want ook hierin is de MISSIE niet iets wat je doet of neerzet. Nee, het IS wie je in de kern bent.

Jouw klant kan zijn blokkades doorbreken en helen omdat jouw energie die ruimte creëert. Daar hoef je niets voor te doen. Daar hoef je slechts voor te ZIJN. Niets meer en niets minder. Hoe eenvoudig kan het zijn.????????????

Man, wordt 2021 het jaar waarin je volledig leert hoe je jouw realiteit creëert en jouw blokkades en weerstanden aangaat? Ik zal er geen doekjes om winden:
‘Het draait allemaal om het innerlijk werk en leren werken met energie’. Ik ben hierin graag jouw energetisch mentor. Alleen als je het echt voelt!???????? Check hier de exclusieve plek voor mentoring die ik je bied>>

Zet de volgende stappen en beklim de trap naar Next Level

Stap 1: Gratis Groeigeheimen

Download hier het eBook “Male Potential Life Hack”>>

Stap 2: Bakkie op Afstand

30 minuten focus op jouw MISSIE, jouw hulpvraag superscherp en mijn advies voor jouw groei>>

Stap 3: Energy Update

Boek een diepgaande APK-sessie van 1,5-2 uur samen met mij in de natuur>>

Stap 4: Mentoring

Beklim samen de trap naar Next Level en word de Creator die je altijd al was>>

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *