Wat voor leven gun jij jezelf? - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Wat voor leven gun jij jezelf?

Man & MISSIE

Wat ben ik trots op deze mannen. Onlangs een weekend vol openheid en diepte. Ieder van hen op zoek naar hetgeen hij altijd het hardst in zichzelf heeft afgewezen. Want daarin zit juist je grootste kracht. Je hoeft het ‘alleen maar’ te omarmen🤪

Is het echt zo simpel?

JA

Waarom doen we dat dan niet gewoon?

Ehm…

Je mag het ruimte geven, door het niet alleen te verklaren met je hoofd, maar ook diep van binnen te voelen dat het klopt.

Dat vraagt tijd
Dat vraagt oefening
Dat vraagt geduld
Dat vraagt vertrouwen
Dat vraagt rust
Dat vraagt stilte

En hierin gaat het vaak mis. Dit alles gunnen we onszelf vaak niet.
We zeggen onszelf dat dit niet lukt of absoluut niet kan.
We zitten namelijk in een dagelijkse race tegen de klok.
We hebben geen tijd om te oefenen.
We hebben geen geduld, want we hebben van alles te doen.
Dus is geen geen tijd om te zakken in vertrouwen.
Geen tijd voor rust.
Enne…stilte? Hoe klinkt dat eigenlijk?….We weten het vaak niet eens, want er is altijd wel geluid…

De mannen op de foto bewonder ik stuk voor stuk, want zij konden alle excuses aan de kant zetten. Ze waren allen klaar met de belemmerende verhalen die ze zichzelf steeds blijven vertellen:

  • Over hoe een echte man hoort te zijn
  • Presteren
  • Verwachtingen
  • Vooroordelen
  • Perfectionisme
  • Hard werken
  • Niet mogen falen
  • En bovenal altijd keihard naar zichzelf

Een weekend lang de ruimte om te onderzoeken wat hier allemaal achter zit. Klaar om beperkende patronen definitief te doorbreken en eindelijk te ontdekken wie hij werkelijk is en daar volledig voor te gaan staan.

Toen deze foto genomen is, hadden we net een duik in de Noordzee gemaakt. Je zal wel denken: ‘Die mannen zijn gek!’ Maar we deden het, omdat ons lijf dit wilde ervaren, omdat het lichaam er volledig van AAN gaat. Iedere cel komt weer opnieuw tot leven. Er komt een oerkracht vrij, niet normaal. En vooral ruimte…ruimte voor wat er werkelijke toe doet in het leven.

Iets waar veel mensen alleen van durven dromen.
Iets waar de meesten geen tijd aan besteden omdat ze het al druk genoeg hebben.

Voel jij je gelukkig?

Als je met JA antwoordt, dan wil ik je feliciteren…want dan heb je het waarschijnlijk prima voor elkaar en hoef je niet per sé iets te veranderen. Is je antwoord NEE of niet helemaal, dan nodig ik je uit om in beweging te komen. Om te ontdekken wat jou gelukkig maakt en wat ervoor nodig is om je gelukkiger te voelen.

Hoe?

Accepteer allereerst hoe je leven NU is en bekijk vanuit hier welk ministapie jij kunt zetten. En doe dat iedere dag opnieuw…en jij zal je gelukkiger voelen! Wil je niet dat het bij ministapjes blijft? Je bent welkom bij mij, net als de mannen op de foto.🙏🏻 Zij keerden stralend en als herboren weer huiswaarts om hun ontdekkingsreis verder te vervolgen… want die reis is oneindig. 💫

Love U❤️

Een warme groet,

Sander de Zwart

Leiderschap Coach voor Mannen | Business Trainer

Man & MISSIE Weekend

Fotografie: Bartjan de Bruijn 😘

Sander de Zwart Coaching en Trainingen helpt bewuste mannen, trainers, coaches, leiders en andere impactmakers, via Coaching in de natuur, Groepstrainingen en Online bij het bereiken van je hoogst mogelijke potentieel en het leven van jouw MISSIE.

Interessant voor jou? Mijn boek ‘Leef‘, waarin ik je meeneem in mijn eigen pad van Spiritueel leiderschap.

#bewustzijn #bewustwording #blokkades #businesscoaching #coaching #healing #hsp #innerlijkekracht #lifecoaching #lifestyle #leiderschap #man #mannenwerk #manzijn #mannencirkel #mindset #mindfulness #missie #natuur #nlp #ondernemerschap #ondernemen #meditatie #outdoorcoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #purpose #spiritualiteit #zelfrealisatie #zelfreflectie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *