COVID-19 | Informatie Coronavirus - Sander de Zwart Coaching

Informatie in verband met het coronavirus (COVID-19)

"Word de Creator die je altijd al was"

In verband met het Coronavirus hanteert Sander de Zwart Coaching aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens coachingssessies en groepsactiviteiten. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van het RIVM, welke te vinden zijn op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

Je bent van harte welkom!

Je bent van harte welkom bij Sander de Zwart Coaching. 1-op-1 sessies en groepsactiviteiten gaan gewoon door. Voor het maximum aantal deelnemers volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Klachtenvrij

Neem alleen deel aan een coachingssessie of groepsactiviteit wanneer je klachtenvrij bent. Klachten die veel voorkomen:

  • Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Heb je een van bovengenoemde klachten heb je al een sessie/activiteit ingepland? Neem uiterlijk 24 uur van te voren contact op. Samen bespreken we de mogelijkheid tot annuleren of verplaatsen.

1,5 meter én contact

Tijdens de sessies/activiteiten houden we waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.  Omdat Sander de Zwart Coaching diverse therapie- en werkvormen hanteert waarbij lichamelijk contact/aanraking gewenst is, mag in die gevallen de 1,5 meterregel worden losgelaten. Dit zal altijd in onderling overleg gaan met de betrokkene(n).