Op 22 maart een dagje de diepte in

Deep dive Dagretreat

Een unieke reis van een dag naar zelfontdekking en groei. Geen rigide structuren, maar we spelen intuïtief in op wat de groep nodig heeft. Jij en je persoonlijke en zakelijke doelen staan centraal.

Een essentiële sleutel

Je weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in een cyclus van hard werken, stress en uitstelgedrag. 

Deze manier van ondernemen heb je lang genoeg gedaan en dient je niet meer. Met deze Deep Dive leer je hoe je kunt ondernemen vanuit meer ontspanning en plezier. Dit is jouw kans om jezelf te bevrijden van enkele hardnekkige overtuigingen, terug naar innerlijke rust.

0 +
Mensen gecoacht
0 +
Jaar werkervaring
0 +
Jaar levenservaring

Wie ben jij en waarom doe je wat je doet?

Je bent een intuïtief sterke ondernemer, vol ambitie en visie maar staat continu op standje overleven en bent daar klaar mee.

Je verlangt naar innerlijke rust, zingeving en plezier in wat je doet. Je bent klaar voor een diepgaande transformatie en bent bereid maximaal te investeren in jezelf voor blijvende groei.

Wie is Sander en waarom doet hij wat hij doet?

Sander de Zwart

Gooide na een burn-out in 2014 het roer om. Vastgeroest in een baan bij de Rabobank ontwikkelde hij de moed om zich daarvan los te wrikken. Sinds 2016 runt hij zijn eigen coaching business. Hierin staan plezier, ontspanning en het ontplooien van je eigen wijsheid centraal. Je conditioneringen en de buitenwereld uitsluitend als spiegel.

Alles op een rijtje

Er is plaats voor maximaal 6 enthousiaste ondernemers. 

Praktisch

  • Deep Dive Dagretreat op vrijdag 22 maart van 10.00 uur-16.00 uur
  • Inclusief luxe lunch
  • Locatie: Schoorl en Schoorlse Duinen

Bonus

  • Toegang tot ondersteunende online content (100+ uur)

Investering

  • Je deelname aan deze dag vraagt om een financiële investering van 750 euro ex BTW
  • Uiteraard is de investering niet alleen een aangelegenheid in geld, maar vooral een commitment in tijd en energie. Het vraagt je 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pad en maximaal open te staan voor de spiegels die je geboden worden.

Een volmondige JA?

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders