Groepstrainingen Mannenwerk | Mannencirkel | Man & MISSIE Weekend - Sander de Zwart Coaching

Maak de superheld in jezelf wakker in verbinding met gelijkgestemde mannen!

Mannencirkel

Deze Mannencirkel vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in Schoorl. Een Mannencirkel is er om zonder maskers vanuit openheid en veerkracht te verbinden en te delen met andere mannen met als doel het potentieel in jezelf te ontketenen. Deze ontdekkingstocht leert je inzien waarom je doet wat doet, wie je ten diepste bent en hier naar te leven.

Interessant voor jou?

Man & MISSIE Weekend

Dit weekend is een diepe spirituele reis voor mannen met een MISSIE en laat de superheld in je ontwaken, zodat jij het beste uit jezelf én uit het leven haalt. Met een groepje van maximaal 8 mannen neem ik je mee naar een Nieuwe Wereld, waarin we niet meer leven vanuit angst en tekort, maar leven vanuit vrijheid en overvloed. Je ontketent je ware potentieel.

Voel je een JA?

Op welke manieren kan ik je helpen?

Voor als je graag de tijd en ruimte neemt om zelfstandig aan de slag te gaan en waardevolle inzichten op te doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Klaar mee om het wiel zelf uit te vinden? Je merkt dat je harder groeit als je dit doet met behulp van een expert die jouw blinde vlekken blootlegt.

Je ontwikkelt jezelf graag samen met gelijkgestemde mannen, die net als jij de superheld in zichzelf willen wakker maken, om het beste uit het leven te halen.