Groepstrainingen voor mannen - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Groepstrainingen

Veerkrachtig, versterkend en verbindend!

Mis je af en toe dat steuntje in de rug en wil je niet meer alles alleen doen? In krachtige verbinding met gelijkgestemde mannen kun je volledig ontspannen.

De voordelen van groepstrainingen:

 • Vrij van externe prikkels en je hoofd in de ruststand;
 • Kwetsbaarheid, veiligheid en nieuwe vriendschappen;
 • Samenwerking stimuleert groei en motiveert;
 • Door je eigen angsten en blokkades regelrecht op je doel af;
 • Jezelf ontwikkelen op jouw eigen unieke manier;
 • Totale rust en ontspanning.

Man & MISSIE

Het diepste verlangen van de bewuste man

Je persoonlijke bestemming, je levensplan, je zielsmissie, ofwel jouw ‘purpose in life’, heb je die al gevonden? En zo ja, leef je die volledig? Je herkent deze als volgt:

 • Je houdt ervan
 • Je bent er goed in 
 • Je helpt er anderen mee
 • Je wordt ervoor betaald

Heb jij je weleens afgevraagd:

 • Wat is mijn plek als man?
 • Wat heb ik hier werkelijk te doen?
 • Hoe breng ik meer zingeving in mijn leven?
 • Hoe ontketen ik mijn potentieel?

JA? Vertrouw me, je bent niet de enige. Dagelijks help ik mannen die worstelen met deze vraagstukken op weg naar een bezield en ontspannen leven.

De oplossing volgens Albert Einstein:

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

Met andere woorden:

Om je problemen op te lossen, is een ander/ruimer bewustzijn nodig, dan waarin het probleem is ontstaan. Anders blijf je continu in hetzelfde cirkeltje ronddraaien, zonder resultaat. Groeien als mens en jezelf ontwikkelen is pure noodzaak en in mijn ogen zelfs het overall levensdoel van ons als mens hier op aarde. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en dit begint door jezelf op een gezonde manier uit te dagen, problemen en veranderingen op een veerkrachtige manier aan te gaan en in te zien dat jijzelf de sleutel bent voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Coaching/training als oplossing

Een van de hulplijnen voor persoonlijke ontwikkeling en groei is coaching en training. Waar jij mogelijk al jaren struggelt, kijkt een trainer of coach onbevooroordeeld naar jouw situatie en is zo in staat om blinde vlekken bloot te leggen en door bestaande angsten en blokkades heen te prikken.

Een goede coach

Een goede coach geeft jou de totale verantwoordelijkheid. Hij vertelt niet wat je moet doen of hoe je moet leven. Hij begeleid je slechts om de antwoorden in jezelf te vinden. Door het stellen van de juiste, verdiepende vragen en het inzetten van zijn unieke toolbox, helpt hij je om jouw hulpvraag vanuit de kern aan te pakken en een gezonde dosis levenshonger te ontwikkelen. Zo ontwikkelde ik de Energy Bridge Methode die al menig man versteld heeft doen staan.

Graag nodig ik je uit voor een volgende stap!

Mannencirkel in Schoorl (Iedere tweede woensdag van de maand)

Deze Mannencirkel vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in Schoorl. Een Mannencirkel is er om zonder maskers vanuit openheid en veerkracht te verbinden en te delen met andere mannen met als doel het potentieel in jezelf te ontketenen. Deze ontdekkingstocht leert je inzien waarom je doet wat doet, wie je ten diepste bent en hier naar te leven.

Man & MISSIE Weekend - Het innerlijk vuur van de man ontketend!

Deze reis gaat om veel meer dan Man-zijn en MISSIE. We gaan naar de diepste wortels van ons bestaan. Dit vraagt je bereid te zijn om buiten alle gevestigde kaders te denken, om alles wat je dacht waar het leven om draait los te laten en om je open te stellen voor een werkelijkheid ver buiten wat je hoofd kan begrijpen. Een reis samen met 7 gelijkgestemde mannen.

Dé Coachopleiding voor mannen - start september 2020

Is het in je hoofd altijd druk en kom je hierdoor nooit echt tot de actie om je MISSIE te leven en het bedrijf te creëren waarvan je droomt? In het najaar van 2020 start ik met het aanbieden van een complete coachopleiding (1 jaar) waarin de volgende 3 pijlers centraal staan:

 1. Eigenheid (Personal Empowerment)
 2. Expertise (Jouw unieke coach toolbox)
 3. Excellent ondernemen (Succesvol en financieel vrij)