Ik wil graag contact met je maken, dus jou ECHT ontmoeten van hart tot hart

Hi,
Wat ik heel graag wil zeggen is dat ik blij ben dat je er bent. Ik wil er oprecht even bij stilstaan. JA, ik ben dankbaar!
“In hartsverbinding met de ander heb ik ook hartsverbinding met mezelf”

Sinds ik me kan herinneren heb ik de behoefte aan het ontmoeten van mensen en dan ECHT ontmoeten, op diep niveau. En dat is waar ik lang moeite mee had in mijn leven. Ik wilde het graag, maar het leek niet te lukken. Laat ik het zo zeggen: Mensen begrijpen me vaak niet en kunnen dan geen hoogte van me krijgen.

Het onbegrip, ook al werd het niet direct uitgesproken, voelde voor mij keer op keer als een klap in het gezicht: een afwijzing. En later realiseerde ik me dat niet de ander, maar ikzelf verantwoordelijk was voor dit gevoel van afwijzing. Want keer op keer was IK het, die dat stuk dat anderen niet konden plaatsen afwees. Ik liet het er niet zijn en ging er alles aan doen om die delen van mezelf te verbergen. En tegelijkertijd was dat ook de grootste blokkade die de ECHTE hartsverbinding onmogelijk maakte.

Want hoe graag je ook op diep niveau contact met een ander wilt, dit is pas mogelijk als ook jij die diepe verbinding met jezelf toestaat en opent. En ja, dat is kwetsbaar en kan ook enorm pijnlijk zijn, want je komt dan ongetwijfeld angsten tegen: Angst voor oordelen, angst niet goed genoeg te zijn, angst voor afwijzing. Bleh.

Ik wil je graag ECHT ontmoeten, van hart tot hart.  Ik nodig je daarom van harte uit jezelf hiervoor open te stellen en deze hartsverbinding met me aan te gaan. Dit is een ontmoeting in de breedste zin des woords. Dus hierbij is fysiek contact niet noodzakelijk. Het gaat hier om een energetische verbinding en die is alleen ‘tastbaar’ door te voelen, diep van binnen.

Zojuist heb ik me energetisch afgestemd om die hartsverbinding mogelijk te maken. Dit heb ik gedaan door mijn intuïtie volledig te laten spreken en dit leverde de volgende woorden op:

“Ik  maak een diepe hartsverbinding met jou, als lezer van mijn e-mails, blogs en posts. Ik nodig je uit mij hierin te ontvangen. Tegelijkertijd nodig ik je ook uit in MIJN hart. Ik zal ook jou hierin volledig ontvangen. Een veilige plek om jezelf te mogen zijn. Om te voelen dat je een mega krachtig en waardevol mens bent die iets unieks aan de wereld te geven heeft. Ik verwelkom jou, mooi mens, hier in mijn hart en hier op aarde!”

Ik nodig je uit om te delen wat deze verbinding met je doet en wat je hierin precies voelt en waarin het je raakt. Laat het me weten op de manier die voor jou het meest prettig is.

Voel je dat je op dieper en intenser niveau de verbinding met me wil ervaren en wil je ook jezelf op nóg dieper niveau ontmoeten? Voel je welkom in mijn Online Coachingsprogramma ‘Leef de Essentie‘, De maandelijkse Mannencirkels, Life & Business Retreats in de natuur en/of het 100% Man Weekend in oktober.

Via mijn mails houd ik je op de hoogte van de andere activiteiten. Ik wens je alvast een mooi weekend.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *