Gratis 'Leef je MISSIE' cheat sheet - Sander de Zwart Coaching

Gratis MISSIE cheat sheet

Je bent een ambitieuze, creatieve en ondernemende man met een MISSIE.

Deze MISSIE is niet alleen voor jezelf, want je voelt diep van binnen een duidelijke opdracht om met jouw unieke talenten een steentje bij te dragen aan de wereld.

Je leeft jouw MISSIE al grotendeels in datgene dat je nu doet: als leider, performer, spreker of als trainer/coach.

Door je continue verlangen naar groei, ben je altijd in beweging. Je onuitputtelijke bron van inspiratie en je creatieve vermogen maken dat je een actiegerichte man bent.

Je sociale en behulpzame karakter zorgt ervoor dat mensen graag bij je in de buurt zijn en vaak iets van je willen. Omdat je bijna alles leuk vindt en zoveel mogelijk wil beleven, zeg je het liefste altijd: JA. Je lijkt niets te willen missen.

Je groot vijand is hierin is: TIJD. Je hebt een druk leven, waarin je ook ruimte wil ervaren voor je relatie, gezin, familie, vrienden en hobby’s. En ook al ben je intelligent genoeg om te snappen dat niet ALLES dat je leuk in die 24 uur per dag te proppen is, vind je het soms verrekte lastig om hierin slimme keuzes te maken.

Je voelt de noodzaak om meer focus te leggen op wat daadwerkelijk bijdraagt aan het leven van je MISSIE en maakt vandaag het commitment met jezelf om hiermee krachtig aan de slag te gaan.

 

DOWNLOAD HET HIER>>

Ik gun jou het ook om jouw MISSIE volledig te leven en het beste uit jezelf te halen.

Jouw tijd hier op aarde is kostbaar. En hoe fijn is het dan als je deze tijd zo effectief mogelijk kunt invullen, zodat jij je leven naar een Hoger Plan tilt?

De wereld heeft je nodig

De tijd is NU

Go for it, man!

Als je de behoefte hebt dat ik een tijdje aan je zijde meeloop? Iedere maand heb ik plek voor een aantal vrijblijvende kennismakingssessies, zodat je direct ervaart op welke wijze ik jou specifiek vooruit kan helpen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Anders wordt het zo’n eenzame reis en dat hoeft niet (meer).

Een warme groet,

Sander de Zwart

Leiderschap Coach voor mannen

https://sanderdezwart.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *