6 Groeigeheimen op weg naar zelfrealisatie

'Man & MISSIE Life Hack'

Start vandaag met de beslissing om jouw manier van denken en voelen constructief aan te pakken. Zo leer je stapje voor stapje om de realiteit te creëren die precies past bij wie je werkelijk bent.

#hetbewusthaveboek

"De prettige schrijfstijl nodigde me continu uit om door te lezen."

5/5

Janosh

Zelfrealisatie, de toegangpoort tot jouw 'mannelijke Potentieel'

Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen zich in hoe zij zich gedragen meer laten leiden door wat hen is voorgedaan. Met andere woorden: Alles wat je in je leven hebt opgepikt over ‘mannelijkheid’ en over ‘man zijn’ heeft invloed op hoe jij in deze wereld ten tonele verschijnt. Door ‘slechte’ voorbeelden uit ons verleden, ben je misschien (nog) niet de man die je graag zou willen zijn.  Als ik kijk naar mijn eigen ervaring, concludeer ik dat wij ons brein op destructieve wijze hebben geprogrammeerd met diverse beperkende overtuigingen. Laat dit eBook jouw confronterende spiegel zijn.

eBook (Directe download in PDF)

Een passage uit het eBook

"Als je het hebt over mannelijkheid dan kom je algauw uit op onderwerpen als hoe groot ie is en hoe je een vrouw zo lang mogelijk pleziert. Tsja, heel cliché, toch durf ik mijn hand ervoor in het vuur te steken dat bijna iedere man zoekende is naar zijn plek en naar wat hij hier werkelijk komt doen."

eBook (Directe download in PDF)

"Het grote geheim over man zijn, gezonde masculiniteit en al die maskers, angsten en blokkades die nog in de weg zitten."

Over Sander

Na een burn-out in 2014 besefte ik dat ik mijn vrije geest en ruime bewustzijn jarenlang achter slot en grendel bewaarde en niemand de ‘echte’ Sander zag. Ik besloot toen naar mezelf op zoek te gaan en stortte me op tal van opleidingen en spirituele wijsheden in de hoop mezelf weer terug te vinden. Dit was tegelijk ook mijn valkuil. Want dikwijls dacht ik antwoorden te kunnen vinden buiten mezelf en me onbewust toch weer ergens afhankelijk van maakte. Nu kies ik vooral voor eenvoud.

In 2016 startte ik mijn bedrijf gericht op het begeleiden van hooggevoelige mannen. Dit na 17 jaar financiële sector in adviseursfuncties en leidinggevende rollen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een succesvolle business gericht op de groei van hoogbewuste mannelijke ondernemers.

eBook (Directe download in PDF)

klaar om je mannelijk potentieel te ontketenen?

  • eBook (Directe download in PDF)

Gratis

Plan hier direct je 30 minuten 'Soul call'

Centraal staan: Gelijkwaardigheid, vriendschap & “pure joy”.

Sander de Zwart draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches