Ben jij een coach die zijn/haar klant op het diepste niveau wil coachen?

Deep Dive Jaaropleiding 'Succesvol coachen vanuit Essentie'

De weg van zelfrealisatie leidt tot het grootste succes in je leven.

Ruim 2.000 jaar lang heeft de mens in een tijdperk geleefd waarin angst, macht, competitie en individualisme de boventoon voerde. We zijn nu in de overgang naar een nieuw tijdperk, waarin liefde, verbinding, compassie en eenheid centraal gaan staan. Er staan steeds meer mensen op, die in gaan zien dat bestaande systemen niet meer werken. Denk hierbij aan het onderwijs, het financieel economisch systeem en de reguliere gezondheidszorg.
 
Aan de vooravond van dit nieuwe tijdperk gaat het om transformatie. We zitten in een overgangsfase. Steeds meer mensen gaan zich afvragen: ‘Wie ben ik in dit geheel?’ ‘Waarom ben ik hier?’ ‘Waarmee kan ik mijn bijdrage leveren?’ ‘Wat is mijn MISSIE?’ ‘Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten?’
 

Vraagstukken waar steeds meer mensen mee rondlopen. De vraag naar hulp zal steeds meer toenemen. Daarom geloven wij er heilig in dat de wereld nood heeft aan pioniers die op het gebied van persoonlijke en spirituele groei al grote stappen hebben gemaakt en er klaar voor zijn ook anderen te begeleiden, die op het punt staan te ontwaken.

Jij bent een gepassioneerde trainer/coach en ziet jezelf als deze pioneer om mensen op diep niveau te begeleiden in het transformatieproces op weg naar het nieuwe tijdperk. Je weet als geen ander dat dit begint bij jezelf en hierin heb je al aardige stappen gemaakt.
 
Je hebt in de afgelopen jaren al de nodige opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van bewustzijn.  En nu ben je er aan toe om nóg dieper te gaan, zodat je ook jouw klant op nóg dieper niveau kan begeleiden.
Wij zijn Kristel (Business Healer) en Sander (TransformatieCoach) en als we samenwerken lijkt er een derde kracht te ontstaan.
Volledige magie!  Met Succesvol coachen vanuit Essentie werken wij samen aan verbinding, authenticiteit, innerlijk leiderschap en vrijheid.

“We  hebben als doel om gepassioneerde coaches, die weten én voelen dat de weg van zelfrealisatie bijdraagt aan groei, succes en positieve impact, naar het diepste niveau in zichzelf te brengen. Coachen, volledig vanuit JEZELF. Niet vanuit de vechtmodus, maar vanuit totale ontspanning!”

Stap 2: Aan een select groepje (max. 6) coaches/trainers bieden we de ruimte om deel te nemen aan onze Deep Dive Jaaropleiding ‘Succesvol coachen vanuit Essentie’ met 4 krachtige business retraites en toegang tot een online MasterMind Tribe.

Je wilt graag groeien met je bedrijf, niet alleen door de HOOGTE in te gaan, maar ook door DIEP naar binnen te gaan: Het volledig ontmoeten van je ware zelf is de grootste opdracht: De Essentie. Hoe dieper jijzelf bent geweest, des te verder jij je klant kan helpen groeien.

Dit gaat om het totaal leven van je MISSIE:

 • Vanuit verbinding (met jezelf en anderen);
 • Authenticiteit (jouw unieke blauwdruk);
 • Innerlijk leiderschap (de volledige verantwoording nemen van binnenuit) en
 • Volledige vrijheid (Dit voelen in iedere cel van je lichaam).

Wat gaan we doen?
Het programma bestaat uit 4 krachtige retraites van 3 volledige dagen/nachten in een bungalow ergens in Nederland. (Max. 6 deelnemers). De 4 retraites vormen het complete programma en zijn verdiepend op elkaar

De data staan al vast:
Retraite 1: donderdag 21 t/m zaterdag 23 maart 2019
Retraite 2: donderdag 13 t/m zaterdag 15 juni 2019
Retraite 3: donderdag 10 t/m zaterdag 10 oktober 2019
Retraite 4: donderdag 16 t/m zaterdag 18 januari 2020

In deze jaartraining helpen we je met:

 • Bewustwording van je kernwaarden en unieke talenten
 • In beeld brengen van bestaande overtuigingen/conditioneringen
 • Patronen doorbreken die de weg naar succes blokkeren
 • Blokkades/Bestaande overtuigingen doorgronden en transformeren
 • Energie herstellen transformeren
 • Nieuwe inzichten bekrachtigen en oude loslaten
 • Krachtig koers bepalen
 • Verankering en manifestatie van het nieuwe pad

Wat is nog meer belangrijk om te weten:

 • Tijdens ieder retraite trekken we 3 x 24 uur met elkaar op. Minimaal 6 uur op een dag is ‘serious business’ zowel indoor als outdoor, daarbuiten is er veel vrije tijd, om samen te koken, elkaar beter te leren kennen, vriendschappen op te bouwen, te masterminden en te slapen.
 • Er wordt een online Mastermindgroep aangemaakt op Facebook om tussen de retraites door te verbinden, te sparren en samen te werken.
 • De online Mastermindgroep zal niet door Kristel en Sander worden aangejaagd of gevoed met informatie.

We dagen je hierin uit zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Eigen initiatief, ondernemerschap, bevlogenheid, creativiteit en bereidheid om de samenwerking met de anderen op te zoeken is een pré.

In deze jaaropleiding helpen we je NIET met:

 • Vertienvoudigen omzet
 • Marketingstrategieën
 • Vergroten online zichtbaarheid
 • Tekstschrijven
 • Website bouwen

Het gaat om de weg van zelfrealisatie. Dit is de grootste succesfactor.

Wat levert dit traject je op?
What’s in it for me is een veel gehoorde kreet. Je wilt lezen wat het je oplevert voordat je ergens aan begint. We steken niet onder stoelen of banken dat dit traject tot een complete levenstransformatie kan leiden. Sander en Kristel voelen elkaar feilloos aan en hebben hun voelsprieten 24/7 aan staan.

Onze samenwerking wordt door velen als magisch ervaren. Er lijkt een derde kracht bij te komen als we samen aan het werk zijn en dit zorgt voor mega krachtige resultaten.

Het uiteindelijke resultaat is volledig afhankelijk van jou als deelnemer. Afhankelijk van jouw bereidheid om all-the-way te gaan en om je nergens meer achter te verschuilen. Het gaat om totale eerlijkheid en openheid naar jezelf toe. Doe je dit niet, dan houd je alleen maar jezelf voor de gek!

Ben jij iemand die bereid is tot het gaatje te gaan en VOEL je dat je hier bij mag zijn? Wees welkom!

Jouw investering
De totale waarde van dit programma schatten we in op € 33.333. Echter is dit voor velen onbetaalbaar, dat begrijpen we. Daarom willen we de drempel zo laag mogelijk houden. Jouw investering voor dit totale jaarprogramma komt op:
€ 5.000 ex. BTW (all-in)

Bij de prijs inbegrepen is het verblijf voor 4 retraites, incl. eten/drinken, lesmateriaal en online Mastermindgroep.

Nog een mooie spreuk om je te laten ervaren waar het daadwerkelijk om draait:
‘Je krijgt in je leven niet wat je wilt, maar je krijgt wie je bent!’

Begint het al te borrelen en te kriebelen? We nodigen je graag uit voor de Sneak Experience op 5 maart 2019.

Telefonische kennismaking?