HSP & Authentiek ondernemen

Zie jij jezelf als missie ondernemer, lichtwerker en/of wereldverbeteraar?

Sander en Kristel, beiden HSP Experts en Bezielingscoaches, zijn er voor HSP ondernemers die de wereld willen verbeteren en klaar zijn om dat aan te durven. Die niet bang zijn voor kritiek en die willen knallen met hun bizz. Als je deze voelt hoor je er zeker bij.  Zo niet dat is helemaal niet erg maar dan resoneer je niet met ons. Let op we hebben het over healing werken met energie, spiritualiteit, het nieuwe ondernemen vanuit de nieuwe wereld en dus zweverig met de beide poten in de klei.

  • Ondernemen op jouw manier;
  • Met jouw energie;
  • Mensen aantrekken die alleen bij jou passen;
  • Met mensen leven en werken, die niet zuigen en juist energie opleveren.

Stap 1: Word lid van de gratis community ‘Ondernemen vanuit jouw essentie’

Genoeg gewerkt aan mindset en klaar met quick-fixes? Deze gratis Faceboekgroep is voor missie ondernemers, lichtwerkers en wereldverbeteraars. Nu klaar om ECHT de diepte in te gaan en door alle dieper liggende blokkades heen te gaan, zodat NIETS en NIEMAND meer jouw zielsmissie in de weg staat.

Stap 2: Kom naar een van onze trainingen

We heten je van harte welkom bij een van onze trainingen. De setting is in kleine/intieme sfeer, zodat er ruimte is voor diepgang en persoonlijke groei. We werken onder andere met stilte opstellingen. Zo kom je direct in verbinding met je diepste emoties. Wij geven je de benodigde ondersteuning middels energetisch werk/healing. Dit heeft direct een positieve uitwerking op jouw welzijn. Deze techniek verandert mensenlevens.