Online leiderschapsprogramma - Leef de Essentie - Sander de Zwart Coaching

Ontketen je potentieel met het leiderschapsprogramma 'Leef de Essentie'

nu met een 1-op-1 transformatiesessie van 3 uur

Spiritueel leiderschap

Intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap & zelfrealisatie voor mannen

Ervaar je regelmatig:

 • Twijfel over je te varen koers?
 • Teveel afleiding?
 • Stress en vermoeidheid?
 • Weinig vertrouwen in jezelf en/of in anderen?
 • Tijdsdruk?
 • Moeite met het helder overbrengen van jouw boodschap?

Mijn naam is Sander de Zwart, professional op het gebied van Spiritueel leiderschap en ik help ondernemende mannen op weg naar een bezield en ontspannen leven. Waar de meeste trainers en coaches zich toeleggen op alleen het mentale stuk, werk ik ook met de fysieke, emotionele en spirituele lagen van het bewustzijn. Dit leidt tot minder stress, meer vrijheid en diepe levenstransformaties.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om zijn hoogst mogelijke potentieel te bereiken in het leven. Ik nodig je van harte uit om te ontdekken wat er mogelijk is.

Het leiderschapsprogramma 'Leef de Essentie'

Dit leiderschapsprogramma is voor mannen met een MISSIE en laat de superheld in je ontwaken, zodat jij het beste uit jezelf én uit het leven haalt.

Het leiderschapsprogramma ‘Leef de Essentie’ neemt je mee naar een Nieuwe Wereld, waarin we niet meer leven vanuit angst en tekort, maar vanuit vrijheid en overvloed. Dit pad wordt ook wel zelfrealisatie genoemd. Voor mij voelen de termen spiritueel leiderschap en hart-gedreven eigenaarschap nog krachtiger. Een leven waarin je meer bewust op zoek gaat naar wie je werkelijk bent, hoe jouw prachtige dromen en idealen realiteit kunnen worden, hoe je krachtige keuzes leert maken en hoe je vol zelfvertrouwen het verschil maakt.

Spiritueel leiderschap ofwel hart-gedreven eigenaarschap gaat in mijn ogen om:
 • De volle verantwoordelijkheid nemen voor je acties;
 • Volledig gehoor geven aan je innerlijke drijfveren en unieke talenten;
 • Doen waar je goed in bent en hiermee het verschil maken.

Dit is voor mannen, die diep van binnen voelen dat er een grote kracht in hen huist die eruit wil. Je voelt dat iets in jezelf nog een rem intrapt om je leven ten volste te leven. Voor je schaduwkanten ben je lange tijd weggelopen, waardoor je wellicht verviel in verslavingen. Je realiseert je dat dit niet meer de oplossing is, want het helpt je slechts voor heel even, maar daarna kom je jezelf even hard weer tegen. Je streeft naar een leven waarin je het beste uit jezelf haalt op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Je zoekt ergens nog de bevestiging of dat zetje om een volgende stap te maken.

Dit programma doorloop je in gemiddeld twee maanden tijd en biedt je:

 • Online coaching en training via ondersteunende video’s die je helpen een diepe persoonlijke ontwikkeling en groei door te maken;
 • Gezonde voeding voor de geest middels theoretische achtergrond, zoals eeuwenoude wijsheden, Universele wetten en Positieve Psychologie;
 • Concrete opdrachten en oefeningen om inzicht te krijgen waarom je de dingen doet zoals je ze doet;
 • Krachtige tools om definitief door je bestaande blokkades en niet meer dienende patronen heen te breken en je leven compleet te transformeren;
 • Inzicht in je innerlijke drijfveren, je unieke talenten en hoe je met de juiste passie en drive jouw missieleven kunt leiden;
 • Dé sleutel om te leren werken met energie, je eigen energie, zodat je op ieder gewenst moment contact kan maken met je ware kracht: De essentie;
 • Nu met BONUS: Een 1-op-1 transformatiesessie van 3 uur met Sander van  (Live of online) voor een diepe clearing en healing en helder inzicht in de volgende stap.

Minder stress en meer vrijheid

Wie wil dat niet?

Minder stress en meer vrijheid, wie wil dat niet? Maar hoe bereik je dat? Hoe creëer je meer ruimte voor bezieling en ontspanning? In mijn ogen gaat dit over het nemen van Spiritueel leiderschap over je leven. Ik vertel je er graag meer over.

 • Spiritualiteit: Alles dat te maken heeft met de geest (Latijn: spiritus). In strikte zin wordt hiermee het bewustzijn aangeduid, de menselijke ziel of het menselijk innerlijk zijn;
 • Leiderschap: Het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid om een verandering in gang te zetten en te verankeren, waaronder het geven van richting en ruimte, het creëren van duidelijkheid en middels een open en heldere communicatie een gewenst doel behalen;
 • Spiritueel leiderschap: Vanuit bezieling en totale ontspanning de volledige verantwoordelijkheid nemen voor je leven, zodat je het beste uit jezelf én uit het leven haalt.

De 3 stappen naar Spiritueel leiderschap

De weg van hoofd naar hart naar ziel

We leven in een wereld waar veel mensen leven onder continue spanning, stress en (werk)druk. Burn-out is momenteel beroepsziekte nummer #1. Steeds vaker zijn we op zoek naar onze MISSIE. Ik heb het hier over het ontdekken wat onze roeping is en wat we werkelijk te doen hebben op aarde. Een weg naar binnen om onszelf terug te vinden.

Hoofd

Weten

Dit begint vaak met vragen als: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. Dit maakt dat je een beeld schetst over het waarom je doet wat je doet. We leren vervolgens dat bestaande overtuigingen ons vasthouden in bestaande patronen, terwijl we hier dolgraag uit willen stappen. Daarom maken we vaak kennis met technieken die ons helpen meer te ontspannen en onze mindset ten positieve te veranderen. Yoga, meditatie en positive thinking dragen hier onder andere aan bij.

Hart

Voelen

De vervolgstap is het in contact komen met je gevoelswereld. Met andere woorden: je leert je hart meer te openen. Leren voelen in jezelf maakt je in staat de werking van het brein te doorzien. Je wordt minder ‘vastgeketend’ door het denken, omdat negatieve gedachtes (zoals piekeren), die vanuit je interne criticus komen, je minder beïnvloeden. Ook ben je in staat om oordelen en verwachtingen meer los te laten. Leven vanuit je hart helpt je om meer vanuit compassie, overgave en overvloed naar de wereld te kijken in plaats van angst, controle en tekort. De essentiële energetische verbinding tussen hoofd en hart is gelegd.

Ziel

Zijn

Ik vind het fijn om te zien dat veel training en coaching tegenwoordig gericht is op het leven en ondernemen vanuit je hart en dus wezenlijk de weg van hoofd naar hart wordt afgelegd. Ondanks dat we door te werken aan onze persoonlijke ontwikkeling flinke stappen hebben gemaakt en we oude overtuigingen, blokkades en onderdrukte emoties hebben getransformeerd, leren de meeste trainingen en coachingsprogramma’s je niet om alle waardevolle inzichten diep te integreren in je leven. Met andere woorden: Ook al weten we en voelen we wie we zijn, we zijn nog niet volledig in staat om te ZIJN wie we ten diepste zijn. En dit vraagt om een diepere verankering van onze ziel. Dit gaat verder dan de vraag: ‘Wat wil ik in het leven?’, dit gaat om de vraag: ‘Wat wil het leven van mij?’. Je vraagt als het ware aan je ziel, je innerlijke stem (of welke naam je er aan geeft) wat je ware MISSIE is hier op aarde.

Hoe weet ik wanneer mijn ziel of innerlijke stem spreekt?

Simpel gezegd: Als je je dit niet meer hoeft af te vragen. Deze stem is namelijk zó zuiver en helder dat er geen enkele twijfel meer is. Er is dan sprake van een diep innerlijk weten. Net als bij op slag verliefd worden. Daar denk je ook niet over na, dat gebeurt!

Zodra jij jouw ziel of je innerlijke stem hebt horen spreken, kun je niet anders meer dan gehoor geven aan jouw MISSIE, jouw ‘purpose’, jouw unieke taak op aarde. Tijdens mijn coaching en trainingen lukt het keer op keer om mannen hierin grote stappen te laten maken, zodat ze in staat zijn hun leven te transformeren en het beste uit zichzelf én uit het leven te halen.

Een man met een MISSIE

Je bent een ambitieuze, creatieve en ondernemende man met een MISSIE. Door je continue verlangen naar groei, ben je altijd in beweging. Je onuitputtelijke bron van inspiratie en je creatieve vermogen maken dat je een actiegerichte man bent. Het leven daagt je echter regelmatig uit op een of meer van de volgende vlakken:

 • Helderheid over waar je naar toe wilt;
 • Focus op wat jij belangrijk vindt;
 • De energie en de drive om de juiste acties te nemen;
 • Vanuit ontspanning te gaan staan voor wie je bent;
 • Het maken van de juiste keuzes;
 • Impact hebben op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

Mijn naam is Sander de Zwart (1979), Leiderschap Coach voor mannen, ik ben getrouwd en ben vader van twee jonge zoons. Een echte gevoelsman, die na een burn-out, in 2014, besloot om een carrière switch te maken en zijn dromen na te jagen. Persoonlijke ontwikkeling en groei heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld en NU nog steeds. Ik daag mezelf continu uit het beste uit mezelf én uit het leven te halen en inspireer andere mannen dit ook te doen. Zo dragen we allen ons steentje bij om de wereld een beetje mooier te maken. Ik leef NU volledig mijn MISSIE, door hiermee als professional aan de slag te gaan.

En jij? Leef jij je MISSIE? Ik help je graag dit te ontdekken.

De energy bridge methode

een bewezen succesformule

Tijdens de coaching en retreats in de natuur is mijn Energy Bridge Methode ontstaan. Een krachtige tool om de superheld in jezelf wakker te maken en je te verbinden met wie je ten diepste bent. Dit heeft al menig mannenleven compleet getransformeerd.

Met de Energy Bridge Methode breng ik een aantal bewezen technieken bij elkaar, zoals:

 • Outdoor Life Coaching
 • Ademwerk
 • Mediamieke NLP
 • Mediamieke Regressie Methode
 • Mediamieke Hypnotherapie
 • Mediamieke Familieopstellingen
 • Trance Healing ®
 • Emotioneel lichaamswerk
 • Zielsanalyse
 • Innerlijk Kind en deel- Zelven

De combinatie van deze technieken, leidt tot het ontketenen van je potentieel, je innerlijke drijfveren en je unieke talenten, zodat je het beste uit jezelf én uit het leven haalt. Beter gezegd:

Je leert 100% Spiritueel leiderschap te nemen over je leven!

Succes Verhalen

Peter Neirinckx
Peter Neirinckx
Kok aan huis
Lees verder

"Dit is onbetaalbaar"

Sander is een zéér open persoonlijkheid, begrijpend, de poort staat open om mensen binnen te laten: liefdevol en krachtig.

Zéér professioneel, open minded, alles laten ontstaan op een natuurlijke manier is iets heel krachtigs! Sander weet waar hij mee bezig is.

Ik heb geleerd hoe ik dichtbij mezelf kan blijven: In de essentie! En als je dat toepast straal je oneindige kracht uit, sta je met beide voeten geaard, straal je liefde en gelukzaligheid uit!

Lieve Sander, ik hoop diep van binnen dat je ten volle beseft wat je voor me betekend hebt in deze voorbije drie dagen, want dan besef je ook ten volle hoe krachtig jouw inzichten zijn. Als we dan toch vanuit onze essentie, onze kracht, zelf mogen bepalen wie er mee mag doen met onze diepste vreugde! Wel, Sander, jij mag erbij.

Hartegroet Peter

X en een warme knuffel

Johan Haagsma
Johan Haagsma
PSYCH-KⓇ Facilitator
Lees verder

Een man die rust uitstraalt, luistert en een zeer persoonlijke benadering heeft. Wanneer ik bij Sander aankom, voelt het nagenoeg gelijk als thuiskomen! Sander kan makkelijk binden en geeft goed advies vanuit verrassende invalshoeken die persoonlijke groei doet excelleren.

Zelfinzicht wordt onder andere gestimuleerd door het stellen van de juiste vragen.

Ik zie/ spreek hem graag en ben hem bijzonder dankbaar voor de inzichten die hij mij gegeven heeft (en nog steeds doet!)

Eric Fernée
Eric Fernée
Persoonlijke coach
Lees verder

Sander heeft mij inzichten gegeven waardoor ik hoogsensitiviteit ben gaan omarmen vanuit het perspectief dat het er mag zijn en mij het vertrouwen gegeven om mijzelf te kunnen zijn.

Sander doet niet aan quick fixes, hij tuned in op de gebieden waar je kunt groeien, waardoor het resultaat blijvend is.

Ed Beemsterboer
Ed Beemsterboer
Life Planner
Lees verder

Sander is warm en integer en ik heb hem als professional/coach als zeer kundig ervaren. Hij wist op de juist momenten het juist te vragen en aan te voelen

We hadden meerdere krachtige sessies, waarbij ik het gevoel had volledig één te zijn met het universum. Ik voelde mij zo groot! Had het gevoel dat ik de hele wereld aan kon.

De coaching van Sander heeft mij meer (zelf) vertrouwen gegeven. Ik mag er zijn, zoals ik ben en ik hoef mij nooit kleiner op te stellen naar een ander toe. Zeker zakelijk gezien.

Benno de Graaf
Benno de Graaf
Teamleider
Lees verder

Wat een energie en wat een fijne ontmoeting.

Het kan geen toeval zijn dat ik bij Sander uit ben gekomen. Sander luistert oprecht, kijkt je aan en kiest zorgvuldig zijn woorden. Hij weet de juiste vragen te stellen en kan de diepere laag aanraken.

Hij heeft me erg op mijn gemak weten te stellen. Hij laat je in je waarde en spreekt en handelt vol vrijheid en overgave, zonder oordeel.

Ik ben geraakt! Een (h)eerlijk mens waar je fijn mee kunt klanken en echt over gevoel en zingeving kunt spreken.

Xander de Visser
Xander de Visser
Trainer / coach
Lees verder

In mijn leven ben ik een paar mensen tegengekomen, die mij met een liefdevolle, intense blik direct confronteerden met mijzelf. Sander was daar een van.

Hij straalt rust uit en wist door middel van doorvragen en meditatietechnieken mij op een dieper niveau te raken.

Tegen mijn eigen verwachtingen in werd in de sessie met Sander duidelijk dat ik door mijn homoseksuele geaardheid het idee heb dat ik niet goed genoeg ben. Dit inzicht heeft, gecombineerd met de warme en liefdevolle omhelzing van Sander, geholpen bij het creëren van meer zelfvertrouwen en zelfrespect.

Een goede coach, die ik iedereen kan aanraden.

Dirk de Coster
Dirk de Coster
Lees verder

Ik heb net een drie daagse achter de rug met Sander de Zwart. Een coaching één op één. Dit is het mooiste wat ik heb kunnen doorvoelen.

Echt diepere lagen in mezelf ontdekt. Krachtige lagen die ik met veel liefde mocht omarmen. In berusten, open ontvangen. Mooie sterke krachten. Heel diep in het gevoel gaan en je hart openen,wauw prachtig wat voor een gevoel je dan meemaakt.

Veel emoties die plaats en ruimte maken voor zachtheid, liefde, koestering en zelfliefde. Door het toe te laten, in te berusten en open te staan voor komen die krachten je zo tegemoet door je eigen gevoel vanuit je hart. Die krachten bezitten we allemaal maar zitten ver weg verborgen. Deze kan je openen met je hart naar je gevoel. Zodat alles weer kan stromen waardoor je veel opener staat voor het nu. Compleet tevreden zijn met jezelf in het nu zijn.

Deze drie dagen zijn zeer intens en vermoeiend voor het lichaam maar dit is het mooiste wat ik aan mijn lichaam heb kunnen schenken. Wat hier gebeurt is is echt onbeschrijfelijk. Dankbaarheid,liefde, zelfliefde. Enorm open staan in het moment en niet meer de focus naar resultaat. Ik ben mezelf hier zo dankbaar voor en raad dit iedereen aan.

Wat een mooie man ben ik en dat kan ik nu tegen mezelf zeggen. Wat een mooie man ben jij sander en ik mis je nu al. Love you🔥😉🙏👍❤️👑

Marc Neijenhuis
Marc Neijenhuis
Life coach
Lees verder

Daar lig je dan, ligt ongemakkelijk op een yoga mat tussen de heide struiken en het helmgras, wachtend op wat komen gaat.

Na een aantal ademhalingsoefeningen is er complete rust. Totaal overgelaten aan de wereld om je heen op zoek naar de kern van jezelf. Sander geeft je de ruimte die je nodig hebt om dieper tot jezelf te komen. Hij voelt goed aan wat er nodig is, daagt je uit om je zelf opgeworpen blokkades voorbij te gaan, laat je snel op je gemak voelen en stelt de juiste vragen. Hij begeleidt je en draait geen vast programma af. Het voelt hierdoor heel natuurlijk en ongedwongen.

De omgeving van Schoorl is ook echt geweldig en laat je de rest van de wereld vergeten. Alles bij elkaar was de ervaring voor mij een succes en heb ik de stap kunnen maken die ik al zo lang had uitgesteld. Het vertrouwen in mijzelf is door het retreat met Sander hersteld en het antwoord op mijn vraag wat me te doen staat is ook volledig beantwoord. Spreek je uit en deel je verhaal.

Eddy Bakker
Eddy Bakker
Lifestyle coach
Lees verder

Tot nu toe was het een droom voor me om te starten met mijn bedrijf. Een meerdaagse retreat met Sander de Zwart zou me kunnen helpen om mijn drive als ondernemer hiervoor te vinden. Een reis van je hoofd naar je hart naar je ziel.

Ik was bang om de confrontatie met mezelf aan te gaan, voelde me gevangen in het altijd maar gericht blijven op anderen en in de laatste plaats op mezelf. Dat ik de regie over mijn leven terug moest nemen was me door coaches al zo vaak verteld.

Met Sander ben ik voor het eerst de diepte ingegaan om in mezelf vrijheid te vinden om dit echt te doen. Hij bleek de vertrouwde man te zijn, die de vinger wist te leggen op mijn innerlijke conflicten. Het voelt alsof daarbij mijn ziel is blootgelegd en ik dus kan blijven ademhalen. Met zijn methoden kon ik mezelf weer zijn. Zonder zweverig gedoe.

Die spirituele reis zou ik iedereen aanraden. Het kan een keerpunt zijn in je leven.

Martijn Hiemstra
Martijn Hiemstra
Programmeur
Lees verder

Sander weet op een leuke manier jou te helpen met het ontdekken van je pad.

De wandelingen in de duinen is bijzonder leuk en maakt de training heel uniek. Door zijn intuïtie te volgen helpt hij jou om dat los te laten wat los gelaten mag worden en te focussen op jouw doel.

Het is een hele mooie reis naar binnen naar dat plek waar al jouw vaardigheden en mogelijkheden zich bevinden.

Vorige
Volgende

Wat dit je minimaal oplevert?

 • Meer helderheid over hoe je je leven op zowel persoonlijk als professioneel gebied ten positieve beïnvloedt/verandert;
 • Het realiseren van dingen die voorheen niet mogelijk leken (een grotere comfortzone);
 • Bakken vol energie omdat je op alle belangrijke levensgebieden een stevige balans ervaart;
 • Een groter basisvertrouwen in het leven, waarin ook ruimte is voor een beetje magie;
 • Meer zinnigs doen in minder tijd;
 • Van grotere betekenis zijn voor anderen op zowel persoonlijk als op professioneel vlak.

Jouw investering

1447 euro

997 euro

 • Twee levens veranderende maanden
 • eBook met essentiële theorie voor jouw groei (PDF)
 • Persoonlijk werkboek (PDF)
 • Online Coaching & training
 • Praktische oefeningen
 • Persoonlijk en professioneel naar een Hoger Plan
 • Transformatie en onvergetelijke impact
 • BONUS: Een 1-op-1 transformatiesessie van 3 uur met Sander (t.w.v. 450 euro)

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW voor ondernemers en werkgevers