Online leren en ontwikkelen - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Online leren en ontwikkelen

Informatief, inspirerend en inzichtgevend!

Is het in je hoofd altijd druk en kom je hierdoor nooit echt tot rust? Voed je geest op een gezonde manier door, met de informatie die ik met je deel, jouw eigen zuivere waarheid te vormen.

De voordelen:

 • Groeien en jezelf ontwikkelen op jouw eigen unieke manier op tijden die jou het beste uitkomen;
 • De meest waardevolle informatie en wijsheid is onbeperkt en kosteloos beschikbaar.

De nadelen:

 • Je bent gebonden aan je eigen intrinsieke motivatie;
 • De diepgang van de inzichten hangt af van jouw bereidheid om de perceptie van jezelf en de wereld te veranderen.

Man & MISSIE

Het diepste verlangen van de bewuste man

Je persoonlijke bestemming, je levensplan, je zielsmissie, ofwel jouw ‘purpose in life’, heb je die al gevonden? En zo ja, leef je die volledig? Je herkent deze als volgt:

 • Je houdt ervan
 • Je bent er goed in 
 • Je helpt er anderen mee
 • Je wordt ervoor betaald

Heb jij je weleens afgevraagd:

 • Wat is mijn plek als man?
 • Wat heb ik hier werkelijk te doen?
 • Hoe breng ik meer zingeving in mijn leven?
 • Hoe ontketen ik mijn potentieel?

JA? Vertrouw me, je bent niet de enige. Dagelijks help ik mannen die worstelen met deze vraagstukken op weg naar een bezield en ontspannen leven.

De oplossing volgens Albert Einstein:

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

Met andere woorden:

Om je problemen op te lossen, is een ander/ruimer bewustzijn nodig, dan waarin het probleem is ontstaan. Anders blijf je continu in hetzelfde cirkeltje ronddraaien, zonder resultaat. Groeien als mens en jezelf ontwikkelen is pure noodzaak en in mijn ogen zelfs het overall levensdoel van ons als mens hier op aarde. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en dit begint door jezelf op een gezonde manier uit te dagen, problemen en veranderingen op een veerkrachtige manier aan te gaan en in te zien dat jijzelf de sleutel bent voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Coaching/training als oplossing

Een van de hulplijnen voor persoonlijke ontwikkeling en groei is coaching en training. Waar jij mogelijk al jaren struggelt, kijkt een trainer of coach onbevooroordeeld naar jouw situatie en is zo in staat om blinde vlekken bloot te leggen en door bestaande angsten en blokkades heen te prikken.

Een goede coach

Een goede coach geeft jou de totale verantwoordelijkheid. Hij vertelt niet wat je moet doen of hoe je moet leven. Hij begeleid je slechts om de antwoorden in jezelf te vinden. Door het stellen van de juiste, verdiepende vragen en het inzetten van zijn unieke toolbox, helpt hij je om jouw hulpvraag vanuit de kern aan te pakken en een gezonde dosis levenshonger te ontwikkelen. Zo ontwikkelde ik de Energy Bridge Methode die al menig man versteld heeft doen staan.

Waarmee je online aan de slag kunt!

Online community

Gratis

Deze Online Community via een Besloten Facebookgroep is bedoeld ter inspiratie, verbinding en groei voor ondernemende mannen. Jij bent 100% bereid het beste uit jezelf én uit het leven te halen. Je bent van harte welkom!

Online training

47 euro gratis

Deze online training is voor mannen met een MISSIE  op weg naar een bezield en ontspannen leven. Je leert vrede te sluiten met hoe je leven NU is. Dit leidt direct tot reductie van stress en geeft je een groter gevoel van vrijheid.

Wegwijzer

Gratis

Elimineer de grootste ‘crap’ en maak de eerste stap naar het leven van je MISSIE! Deze levens veranderende stap kost je slechts 5 minuten van je kostbare tijd. Ik gun het je om je mooiste leven te leiden en het beste uit jezelf te halen. Go for it!