Online - Sander de Zwart

Wat ik online voor jou kan betekenen!

cheat sheet

Elimineer de grootste ‘crap’ en maak de eerste stap naar het leven van je MISSIE! Deze levens veranderende stap kost je slechts 5 minuten van je kostbare tijd. Ik gun het je om je mooiste leven te leiden. Go for it!

Gratis

eBook

Dit eBook ‘Leef’ is voor iedere man op zoek is om zijn hoogst mogelijke potentieel te bereiken. Sander gebruikt zijn eigen pad van Spiritueel leiderschap als inspiratiebron en neemt je mee in de theorieën die voor hem van grootste waarde zijn geweest.

27 euro

19 euro

Online programma

Met het online programma ‘Leef de Essentie’ leer je jouw MISSIE te leven vanuit je diepste waarheid. Zo haal je het beste uit jezelf én uit het leven. Niet vanuit angst en tekort, maar vanuit vrijheid en overvloed. Nu inclusief twee 1-op-1 transformatiesessies met Sander.

1447 euro

997 euro

Op welke manieren kan ik je helpen?

Voor als je graag de tijd en ruimte neemt om zelfstandig aan de slag te gaan en waardevolle inzichten op te doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Klaar mee om het wiel zelf uit te vinden? Je merkt dat je harder groeit als je dit doet met behulp van een expert die jouw blinde vlekken blootlegt.

Je ontwikkelt jezelf graag samen met gelijkgestemde mannen, die net als jij de superheld in zichzelf willen wakker maken, om het beste uit het leven te halen.