Gratis Online Community | MISSIE Cheat Cheet | Online Training - Sander de Zwart Coaching

Wat ik online voor jou kan betekenen!

Online community

Deze Online Community via een Besloten Facebookgroep is bedoeld ter inspiratie, verbinding en groei voor ondernemende mannen. Jij bent 100% bereid het beste uit jezelf én uit het leven te halen. Je bent van harte welkom!

Gratis

cheat sheet

Elimineer de grootste ‘crap’ en maak de eerste stap naar het leven van je MISSIE! Deze levens veranderende stap kost je slechts 5 minuten van je kostbare tijd. Ik gun het je om je mooiste leven te leiden. Go for it!

Gratis

Online training

Deze online training is voor mannen met een MISSIE  op weg naar een bezield en ontspannen leven. Je leert vrede te sluiten met hoe je leven NU is. Dit reduceert stress en geeft je een groter gevoel van vrijheid.

 

47 euro

Gratis

Op welke manieren kan ik je helpen?

Voor als je graag de tijd en ruimte neemt om zelfstandig aan de slag te gaan en waardevolle inzichten op te doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Klaar mee om het wiel zelf uit te vinden? Je merkt dat je harder groeit als je dit doet met behulp van een expert die jouw blinde vlekken blootlegt.

Je ontwikkelt jezelf graag samen met gelijkgestemde mannen, die net als jij de superheld in zichzelf willen wakker maken, om het beste uit het leven te halen.