Coaching in de natuur | Rust & Richting - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Coaching in de natuur

4 sessies of 1 intensieve dag

Rust & Richting

Is het in je hoofd altijd druk en kom je hierdoor nooit echt tot rust? In de natuur leer jij je weer bewust te verbinden met je mannelijke kracht.

Dit traject:

 • 4 sessies in de natuur óf 1 intensieve dag t.w.v. 900 euro
 • Onbeperkt ondersteuning via Whatsapp, SMS of Messenger (Fair-use-policy)
 • Boek ‘LEEF’ met essentiële theorie voor jouw groei
 • Persoonlijk werkboek
 • Toegang tot online leiderschapsprogramma t.w.v. 1297 euro
 • Praktische oefeningen

De juiste stap voor het vinden van rust in je hoofd en helderheid over jouw richting.

Op welke vlakken coaching / training?

"Je eigen weerstanden blokkeren je. Zodra jij je hart opent, zet je verandering en groei in gang."

Kijk eens in de natuur, alles wat niet groeit gaat dood. Ook voor een mens is het een natuurlijk proces om te groeien. Op sommige vlakken ervaar je wellicht rust en op andere vlakken grote uitdagingen. Deze uitdagingen vormen blokkades die je groeiproces in de weg staan.

Coaching/training kan winstgevend zijn voor meerdere aandachtsgebieden. Te denken valt aan:

 • Business groei en ondernemerschap
 • Loopbaan en talentontwikkeling
 • Persoonlijke en professionele groei
 • Man zijn en zelfrealisatie
 • Relaties en seksualiteit
 • Vaderschap
 • Angsten en blokkades
 • Verlangens en behoeftes
 • Innerlijke wijsheid en intuïtieve ontwikkeling
Uiteindelijk gaat het om het complete plaatje en kom je tot de ontdekking dat alles samenhangt.

Investering

Coaching/training vraagt om jouw commitment te investeren in jezelf. Niet alleen in geld, maar ook in tijd en energie. Jouw ontwikkeling en groei levert je namelijk ook meerwaarde op in je leven. Omdat je leert jouw perceptie te verruimen, maak jij het jezelf eenvoudiger om met uitdagingen om te gaan en  vergroot jij je kansen om je leven de richting te geven die bij je past. Ondanks de investering in geld, tijd en energie levert de begeleiding van een trainer of coach je ditzelfde in veelvoud op.
 
Hoe dan? Je bespaart geld, tijd en energie, omdat je leert om bewuster te kiezen waaraan jij je geld, tijd en energie besteedt. Daarnaast wordt je creatiever en inventiever als het gaat om geld verdienen, je energiehuishouding en hoe jij je kostbare tijd invult. Kortom: Je hebt meer oog voor de kansen en mogelijkheden die het leven je te bieden heeft.
 

Vergoeding

Veel werkgevers hebben tegenwoordig een budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers, omdat ze inzien dat dit winstgevend is voor hun organisatie. Mijn trajecten worden regelmatig vergoed. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.
 
Ben je een ondernemer? Mijn trajecten en trainingen zijn zeer waarschijnlijk volledig fiscaal aftrekbaar. Laat je informeren door de Belastingdienst.

De energy bridge methode

Dé bewezen succesformule om je bewustzijn te verruimen

Tijdens mijn coaching en trainingen in de natuur is mijn Energy Bridge Methode ontstaan, op basis van diverse bewezen technieken, o.a.:

 • Outdoor Life Coaching (o.a. De natuur als spiegel voor zelfreflectie, Stiltewandeling)
 • Meditatie/visualisatie
 • Ademwerk
 • Intuïtieve ontwikkeling (o.a. NLP, Regressie, Hypnotherapie, Familieopstellingen)
 • Trance Healing ® (Energetisch doorbreken/helen van blokkades op alle niveaus)

Menig man staat versteld hoe snel hij met deze methode bij zijn diepste gevoel komt. Dit geeft je direct helderheid over diepgewortelde angsten en blokkades, die jouw ontwikkeling en groei in de weg staan. Vanuit een totale staat van ontspanning, leer je het evenwicht te herstellen tussen de ratio en je intuïtie en dit levert oneindige inspiratie en waardevolle inzichten op.

Je leert Spiritueel leiderschap te nemen en mee te bewegen met de natuurlijke FLOW van het leven!

Wat dit je minimaal oplevert?

 • Meer helderheid over hoe je je leven op zowel persoonlijk als professioneel gebied ten positieve beïnvloedt/verandert;
 • Het realiseren van dingen die voorheen niet mogelijk leken (een grotere comfortzone);
 • Bakken vol energie omdat je op alle belangrijke levensgebieden een stevige balans ervaart;
 • Een groter basisvertrouwen in het leven, waarin ook ruimte is voor een beetje magie;
 • Meer zinnigs doen in minder tijd;
 • Van grotere betekenis zijn voor anderen op zowel persoonlijk als op professioneel vlak.

Ervaringen van andere mannen

Peter Neirinckx
Peter Neirinckx
Kok aan huis
Lees verder

"Dit is onbetaalbaar"

Sander is een zéér open persoonlijkheid, begrijpend, de poort staat open om mensen binnen te laten: liefdevol en krachtig.

Zéér professioneel, open minded, alles laten ontstaan op een natuurlijke manier is iets heel krachtigs! Sander weet waar hij mee bezig is.

Ik heb geleerd hoe ik dichtbij mezelf kan blijven: In de essentie! En als je dat toepast straal je oneindige kracht uit, sta je met beide voeten geaard, straal je liefde en gelukzaligheid uit!

Lieve Sander, ik hoop diep van binnen dat je ten volle beseft wat je voor me betekend hebt in deze voorbije drie dagen, want dan besef je ook ten volle hoe krachtig jouw inzichten zijn. Als we dan toch vanuit onze essentie, onze kracht, zelf mogen bepalen wie er mee mag doen met onze diepste vreugde! Wel, Sander, jij mag erbij.

Hartegroet Peter

X en een warme knuffel

Johan Haagsma
Johan Haagsma
PSYCH-KⓇ Facilitator
Lees verder

Een man die rust uitstraalt, luistert en een zeer persoonlijke benadering heeft. Wanneer ik bij Sander aankom, voelt het nagenoeg gelijk als thuiskomen! Sander kan makkelijk binden en geeft goed advies vanuit verrassende invalshoeken die persoonlijke groei doet excelleren.

Zelfinzicht wordt onder andere gestimuleerd door het stellen van de juiste vragen.

Ik zie/ spreek hem graag en ben hem bijzonder dankbaar voor de inzichten die hij mij gegeven heeft (en nog steeds doet!)

Eric Fernée
Eric Fernée
Persoonlijke coach
Lees verder

Sander heeft mij inzichten gegeven waardoor ik hoogsensitiviteit ben gaan omarmen vanuit het perspectief dat het er mag zijn en mij het vertrouwen gegeven om mijzelf te kunnen zijn.

Sander doet niet aan quick fixes, hij tuned in op de gebieden waar je kunt groeien, waardoor het resultaat blijvend is.

Ed Beemsterboer
Ed Beemsterboer
Life Planner
Lees verder

Sander is warm en integer en ik heb hem als professional/coach als zeer kundig ervaren. Hij wist op de juist momenten het juist te vragen en aan te voelen

We hadden meerdere krachtige sessies, waarbij ik het gevoel had volledig één te zijn met het universum. Ik voelde mij zo groot! Had het gevoel dat ik de hele wereld aan kon.

De coaching van Sander heeft mij meer (zelf) vertrouwen gegeven. Ik mag er zijn, zoals ik ben en ik hoef mij nooit kleiner op te stellen naar een ander toe. Zeker zakelijk gezien.

Benno de Graaf
Benno de Graaf
Teamleider
Lees verder

Wat een energie en wat een fijne ontmoeting.

Het kan geen toeval zijn dat ik bij Sander uit ben gekomen. Sander luistert oprecht, kijkt je aan en kiest zorgvuldig zijn woorden. Hij weet de juiste vragen te stellen en kan de diepere laag aanraken.

Hij heeft me erg op mijn gemak weten te stellen. Hij laat je in je waarde en spreekt en handelt vol vrijheid en overgave, zonder oordeel.

Ik ben geraakt! Een (h)eerlijk mens waar je fijn mee kunt klanken en echt over gevoel en zingeving kunt spreken.

Xander de Visser
Xander de Visser
Trainer / coach
Lees verder

In mijn leven ben ik een paar mensen tegengekomen, die mij met een liefdevolle, intense blik direct confronteerden met mijzelf. Sander was daar een van.

Hij straalt rust uit en wist door middel van doorvragen en meditatietechnieken mij op een dieper niveau te raken.

Tegen mijn eigen verwachtingen in werd in de sessie met Sander duidelijk dat ik door mijn homoseksuele geaardheid het idee heb dat ik niet goed genoeg ben. Dit inzicht heeft, gecombineerd met de warme en liefdevolle omhelzing van Sander, geholpen bij het creëren van meer zelfvertrouwen en zelfrespect.

Een goede coach, die ik iedereen kan aanraden.

Dirk de Coster
Dirk de Coster
Lees verder

Ik heb net een drie daagse achter de rug met Sander de Zwart. Een coaching één op één. Dit is het mooiste wat ik heb kunnen doorvoelen.

Echt diepere lagen in mezelf ontdekt. Krachtige lagen die ik met veel liefde mocht omarmen. In berusten, open ontvangen. Mooie sterke krachten. Heel diep in het gevoel gaan en je hart openen,wauw prachtig wat voor een gevoel je dan meemaakt.

Veel emoties die plaats en ruimte maken voor zachtheid, liefde, koestering en zelfliefde. Door het toe te laten, in te berusten en open te staan voor komen die krachten je zo tegemoet door je eigen gevoel vanuit je hart. Die krachten bezitten we allemaal maar zitten ver weg verborgen. Deze kan je openen met je hart naar je gevoel. Zodat alles weer kan stromen waardoor je veel opener staat voor het nu. Compleet tevreden zijn met jezelf in het nu zijn.

Deze drie dagen zijn zeer intens en vermoeiend voor het lichaam maar dit is het mooiste wat ik aan mijn lichaam heb kunnen schenken. Wat hier gebeurt is is echt onbeschrijfelijk. Dankbaarheid,liefde, zelfliefde. Enorm open staan in het moment en niet meer de focus naar resultaat. Ik ben mezelf hier zo dankbaar voor en raad dit iedereen aan.

Wat een mooie man ben ik en dat kan ik nu tegen mezelf zeggen. Wat een mooie man ben jij sander en ik mis je nu al. Love you🔥😉🙏👍❤️👑

Marc Neijenhuis
Marc Neijenhuis
Life coach
Lees verder

Daar lig je dan, ligt ongemakkelijk op een yoga mat tussen de heide struiken en het helmgras, wachtend op wat komen gaat.

Na een aantal ademhalingsoefeningen is er complete rust. Totaal overgelaten aan de wereld om je heen op zoek naar de kern van jezelf. Sander geeft je de ruimte die je nodig hebt om dieper tot jezelf te komen. Hij voelt goed aan wat er nodig is, daagt je uit om je zelf opgeworpen blokkades voorbij te gaan, laat je snel op je gemak voelen en stelt de juiste vragen. Hij begeleidt je en draait geen vast programma af. Het voelt hierdoor heel natuurlijk en ongedwongen.

De omgeving van Schoorl is ook echt geweldig en laat je de rest van de wereld vergeten. Alles bij elkaar was de ervaring voor mij een succes en heb ik de stap kunnen maken die ik al zo lang had uitgesteld. Het vertrouwen in mijzelf is door het retreat met Sander hersteld en het antwoord op mijn vraag wat me te doen staat is ook volledig beantwoord. Spreek je uit en deel je verhaal.

Eddy Bakker
Eddy Bakker
Lifestyle coach
Lees verder

Tot nu toe was het een droom voor me om te starten met mijn bedrijf. Een meerdaagse retreat met Sander de Zwart zou me kunnen helpen om mijn drive als ondernemer hiervoor te vinden. Een reis van je hoofd naar je hart naar je ziel.

Ik was bang om de confrontatie met mezelf aan te gaan, voelde me gevangen in het altijd maar gericht blijven op anderen en in de laatste plaats op mezelf. Dat ik de regie over mijn leven terug moest nemen was me door coaches al zo vaak verteld.

Met Sander ben ik voor het eerst de diepte ingegaan om in mezelf vrijheid te vinden om dit echt te doen. Hij bleek de vertrouwde man te zijn, die de vinger wist te leggen op mijn innerlijke conflicten. Het voelt alsof daarbij mijn ziel is blootgelegd en ik dus kan blijven ademhalen. Met zijn methoden kon ik mezelf weer zijn. Zonder zweverig gedoe.

Die spirituele reis zou ik iedereen aanraden. Het kan een keerpunt zijn in je leven.

Martijn Hiemstra
Martijn Hiemstra
Programmeur
Lees verder

Sander weet op een leuke manier jou te helpen met het ontdekken van je pad.

De wandelingen in de duinen is bijzonder leuk en maakt de training heel uniek. Door zijn intuïtie te volgen helpt hij jou om dat los te laten wat los gelaten mag worden en te focussen op jouw doel.

Het is een hele mooie reis naar binnen naar dat plek waar al jouw vaardigheden en mogelijkheden zich bevinden.

Vorige
Volgende

Jouw investering

897 euro

 • 4 sessies in de natuur óf 1 intensieve dag t.w.w 900 euro
 • Onbeperkt ondersteuning via Whatsapp, SMS of Messenger (Fair-use-policy)
 • Boek 'LEEF' met essentiële theorie voor jouw groei
 • Persoonlijk werkboek
 • Toegang tot online leiderschapsprogramma t.w.v. 1297 euro
 • Praktische oefeningen
 • De juiste stap voor het vinden van rust in je hoofd en helderheid over jouw richting

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW voor ondernemers en werkgevers

De eerste stap is een vrijblijvende kennismakingssessie

"Ik hecht veel waarde aan diepgang en een intense samenwerking met mijn klanten."

Ik hecht veel waarde aan diepgang en een intense samenwerking met mijn klanten. Daarom werk ik bij voorkeur met langdurige trajecten (6-12 maanden). Dit levert tot nu toe de grootste blijvende resultaten op en vermindert de kans op terugval in oude gewoonten. Ik besteed veel aandacht aan een persoonlijke kennismaking. Het hebben van een wederzijdse klik en een groot gevoel van vertrouwen is de basis voor een intensieve samenwerking. Klopt het om de een of andere reden niet? Dan mogen we hierover open en eerlijk zijn en gaat ieder van ons zijn eigen weg!

Een telefonische kennismakingssessie (30 minuten) is gratis en een sessie in de natuur (1,5 uur) is op donatiebasis.

Plan een gratis* gesprek voor helderheid & handvatten

 • *30 min. vrijblijvende telefonische sessie (gratis) of 1,5 uur in de natuur (op donatiebasis)
 • Een volwaardige coachsessie
 • Jouw hulpvraag superscherp
 • Mijn advies op maat voor jouw groei
 • Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Je gegevens worden gebruikt om je te benaderen voor een afspraak en voor het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy