Word de Creator die je altijd al was

Sander de Zwart Coaching

Deep Dive Sessies | Retreats | Trajecten

Je persoonlijk en professioneel ontwikkelen op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, intuïtie, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Sinds eind 2016 is een groot aantal mensen dit avontuur aangegaan middels de diversiteit van mijn aanbod in de vorm die precies bij je past en perfect aansluit bij wat jij nodig hebt.

Coaching, waarom?

Veel mensen wachten tot het misgaat!
Dit vertrekpunt heeft een valkuil: de energie van ‘niet goed genoeg’. Acceptatie en uit de slachtofferrol stappen is de eerste stap. Coaching is nooit een Quick Fix. Maar een constructieve manier om ongekend te groeien en je potentieel ten volste te  leven.

Wie ben jij?

Je bent bereid om ongekend te groeien en voelt de drive om je kennis en wijsheid door te geven aan anderen, zonder dit te MOETEN. Anders dreigt het een dwangmatig opdringen van je visie te worden. En daar ben jij zelf ook wars van natuurlijk! 😉 Je weet als geen ander dat het vooral gaat om voorleven en leven vanuit ZIJN in plaats van DOEN!

Gratis Leiderschaps-
ontwikkeling

Leiderschap gaat niet alleen over leidinggeven, maar vooral over leiding nemen over je eigen leven. Voor de mens in deze hectische westerse maatschappij is dit vaak een uitdaging. Onbewust proberen we controle uit te oefenen op de externe wereld. Terwijl een gezonde, authentieke en dienende vorm van leiderschap van binnenuit komt.

Zelfrealisatie via mijn boek

Zelfrealisatie is het proces van volledig bewust worden van je eigen potentieel en authentiek leven naar je ware zelf. Het gaat om het ontdekken en benutten van je talenten en passies. Je handelt in overeenstemming met je diepste waarden en doelen. Zelfrealisatie brengt een gevoel van vervulling en innerlijke vrede. Het betekent leven zonder maskers en compromissen. 

Wil je hierin een essentiële sprong maken? Zie mijn boek als dé ‘bijbel’ voor zelfrealisatie.

22 euro incl. BTW

Intuïtieve ontwikkeling

In een leven waarin je continu AAN staat, is het super uitdagend om de fluistering van je intuïtie waar te nemen. Daarbij komt dat we ook nog teveel misleid door onze emoties die zich voordoen als zuivere intuïtie, terwijl dit in werkelijkheid onverwerkte trauma’s of conditioneringen zijn die ons gevangen houden op de plek waar we nu staan. Emotie van zuivere intuïtie leren onderscheiden gaat je helpen om ongekend te groei als mens, als ondernemer en als ziel.

HSP en hoogbegaafd

Misschien herken je het wel dat je altijd al gevoelig was. Extreem bewust van je omgeving en van wat er wél en niet klopt. Een diep innerlijk weten welke verandering nodig is om situaties, relaties en systemen ten positieve te veranderen. Helaas niet altijd gezien en gehoord. Barrières en blokkades leidden vaak tot overprikkeling. Maar ook onderprikkeling, omdat de omgeving waarin je verkeerde onvoldoende uitdaging bood. De wens om verandering te creëren, is nog té vaak een gevecht tegen de bierkaai en kost je onnodig veel energie.

Hoogbewust ondernemen

Een business bouwen in deze nieuwe tijd. Hoe doe je dat precies? Een ijzersterke mindset en het volgen van het pad van je hoogste enthousiasme zijn twee essentiële factoren voor flow en een gevoel van moeiteloosheid in je ondernemerschap. Dit betekent natuurlijk niet dat je niets meer hoeft te doen en dat alles je komt aanwaaien. Nee, alleen worden je eigen blinde vlekken steeds duidelijker waardoor je efficiënter, effectiever, authentieker en meer vanuit een vrije beweging gaat ondernemen.

Hoofd

Dit gaat over mindset en het verruimen van je manier van denken over jezelf en de bril waarmee je naar de wereld kijkt.

Hart

Feilloos leren voelen waar je hart en sprong van maakt en leren luisteren naar je diepste verlangens en loslaten wat je niet meer dient.

Ziel

Doen vanuit ZIJN en leren luisteren naar de fluistering van je ziel en je MISSIE en zielsopdracht op aarde gestalte geven.

Wie ben ik?

Sander de Zwart

Na een burn-out in 2014 gooide ik het roer om. Ik zat vast in een baan en voelde dat ik veel meer in mijn mars had, volgde een opleiding omdat ik dacht dat dit nodig was en bovenal wilde ik een goede partner zijn voor mijn vrouw en een goede vader voor mijn kinderen. Het voelde alsof ik op alle fronten faalde. Vanaf mijn burn-out besloot ik alles op alles te zetten om het beste in mezelf naar boven te halen en volledig te gaan voor mijn droomleven.

Boek NU een Deep Dive!

1-op-1 sessie

Een online of face-2-face ontmoeting  van 90 minuten waarin jouw hulpvraag centraal staat. 

We werken met wat zich aandient, intuïtief en vooral op de onderbewuste lagen van het bewustzijn, voor de meest krachtige resultaten. Dit bereiken we door in gesprek te zijn, de natuur als spiegel te ervaren en lichaamsgerichte oefeningen te doen, zoals meditatie, trance en ademwerk. 

Zo krijg je niet alleen wat je vraagt, maar vooral wat je nodig hebt.

250 euro* ex BTW

*Dit bedrag krijg je terug wanneer je na de sessie besluit in te stappen in een traject

Word lid van de Tribe Leaders Mannencommunity

Een uniek commitment naar zelfrealisatie en groei. Nooit meer de einzelgänger en altijd een krachtige online groep om op te bouwen.

150 euro* ex BTW per maand

*Gratis bij een coachabonnement of traject

Online Coaching & Training

Leren en ongekend groeien in je eigen tijd. Dat vind je hier op het gebied van leiderschap, hooggevoeligheid en het runnen van een coaching business vanuit een hoge mate van bewustzijn.

Blog

Bekijk hier 50+ inspirerende artikelen over mindset en bewustzijn voor meer ontspanning, zingeving en plezier in je ondernemerschap.

In mijn visionaire wereld verloor ik mezelf

Sander liet me weer ‘landen’. Voorheen zat ik uren in mijn hoofd en nu kan ik volledig aanwezig zijn in het moment. Het voelt alsof ik eindelijk ben thuisgekomen bij mezelf.

FB4 Social MediaLars Pacbier

Andere ondernemers zeiden dit

"Het is heerlijk om mijn hoofd leeg te maken in de prachtige Schoorlse Duinen. Na afloop zit ik vol nieuwe ideeën en kom ik vol vertrouwen in actie."

5/5

Michel van Loon
Spiritueel leermeester, Sjamaan, Healer

"We hebben zo'n diepe laag weten te raken waarin ik liefde heb leren toelaten en mijn eigen kracht. Een echte aanrader, echt! Gaan, jump, now!"

5/5

Jan-Jaap van Schuylenburg,
Performance Coach in Abu Dhabi

"Onmisbaar! Een diepe indaling in mijn Zielemissie. Ik heb ontdekt wat me écht drijft in het leven. Dankbaar voor de inspirerende spiegels die me zijn gegeven."

5/5

Didier de Bock
Fit-reset & Mind expert, Motivational speaker

Op maat gemaakt aanbod

Stel je eens voor hoeveel waarde het toevoegt aan je leven wanneer je jezelf écht leert kennen.

Hoeveel effectiever je zult zijn als leider, ondernemer en mens. Hoeveel meer voldoening je zult halen uit je werk en je relaties. En hoeveel meer succes je zult behalen als je leeft vanuit rust, ontspanning en authenticiteit. Het aanbod van Sander de Zwart Coaching kent geen standaard en is volledig ‘tailor made’ om je zowel te kunnen geven wat je vraagt als wat je nodig hebt. Dit kan in de vorm van een enkele sessie of dagretreat zijn en/of een traject voor een langere periode, zowel individueel als in groepsverband. Ook zet ik intuïtief collega coaches in wanneer dit nodig is. In een persoonlijke kennismaking stemmen we samen af op wat de beste oplossing is voor JOU!

Maak kennis

Vul hieronder het contactformulier in

Binnen 48 uur volgt een persoonlijke reactie op het door jouw ingevulde contactformulier. 

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders