Ademwerk & Healing

Ademwerk en Healing. Dit zijn twee van de lichaamsgerichte therapievormen die ik toepas bij de mannen die ik begeleid. En dit is niet alleen voor als het ‘slecht’ met je gaat of als je ‘problemen’ ervaart. Ik zou bijna zeggen, als dat het geval is, zal de ervaring minder diep zijn.

Gericht op resultaat

De begeleiding die ik bied is vooral bedoeld ter ondersteuning van ons natuurlijke groeiproces als individu en als ziel. De meeste mannen die bij me komen, richten zich op het behalen van een specifiek resultaat.

En dit gaat vaak om het verlangen naar:

 • Authenticiteit
 • Autonomie
 • Balans
 • Ontspanning
 • Ruimte
 • Rust
 • Speelsheid
 • Verbinding
 • Voldoening
 • Vrijheid
 • Zelfvertrouwen
 • Zelfliefde
 • Zingeving

En vul zelf maar aan…

Het vervullen van je zielsopdracht

In de kern gaat dit om het vinden van je zielsopdracht het vervullen daarvan in je leven. Daarom wil je stappen maken en voel je een diepgeworteld verlangen om anderen te helpen en een coaching business op te bouwen. Juist dan is het essentieel om je blokkades te doorvoelen en te doorbreken. Dat is namelijk het enige dat tussen waar je nu bent en je doelen in staat. Want pas zodra die blokkades uit de weg geruimd zijn, komt er ruimte voor je nieuwe realiteit.

Weet je waarom het zo werkt? Kijk eens naar alles wat je al gemanifesteerd hebt in je leven. Het werd realiteit zodra de laatste weerstand die erop zat uit de weg geruimd was.

Het doorbreken van angsten en blokkades, bittere noodzaak

Zodra je je angsten en blokkades onder ogen komt in plaats van ze weg te drukken, sta je open om het te ontvangen. Zo werkt dat met alles. Ook met je toekomstige manifestaties. Alles wat er nog niet is, is er nog niet omdat je het nog niet toestaat of omdat het verlangen niet groot genoeg is. Want als je iets niet werkelijk verlangt, dan is er geen reden om het te manifesteren. Zo werkt creatie. Eigenlijk heel simpel, toch?????

Na een burn-out, in 2014, kwam ik in aanraking met ademwerk en healing. Dit maakte veel los en ik merkte dat het me in een diepe trance bracht waarin ik veel intenser begon waar te nemen in de vorm van beelden, gevoelens, woorden en een grote innerlijke wijsheid. Daarna volgde ik diverse opleidingen en trainingen, zoals de opleiding Mediumschap en Trance Healing. Hier ontdekte ik op de eerste trainingsdag al een enorme kracht en intensiteit waarbij het helingsproces in gang gezet werd bij degene op wie ik mocht oefenen. De positieve reacties maakte dat ik mezelf hierin verder ben gaan ontwikkelen.

Lichtwerk en Universele energie

Laat ik vooropstellen dat ik mezelf niet zie als een uitverkorene die bijzondere gave heeft om anderen te genezen. Alles is energie en in ieder mens schuilt de kracht tot zelfgenezing en iedereen heeft een intuïtief vermogen. De een heeft dit vermogen wat meer ontwikkeld dan de ander. Maar iedereen kan dit ontwikkelen. Het gaat er vooral om of jij je ertoe aangetrokken voelt een bepaalde eigenschap te ontwikkelen. Alles is mogen, als je het maar graag genoeg wil. Maar ook weer niet té graag, want dan ga je forceren. En groei is een natuurlijk proces en laat zich niet sturen, maar stuurt zichzelf.

Tijdens de sessies met mijn klanten werk ik voor ‘het licht’. Ik fungeer als kanaal/doorgeefluik om de Universele Energie vanuit de bron door te geven aan mijn cliënt, zodat hij zijn zelfgenezend vermogen actief. Zowel ikzelf als mijn cliënt hebben niet in de hand wat er komt, hoe diep we gaan, wat er aan de oppervlakte komt en wat er getransformeerd mag worden. We hoeven er slechts voor open te staan. En hoe stiller, rustiger en ontspannen we zijn, des te intenser de ervaring is.

Ademtechnieken en healing helpen je om jezelf te ontwikkelen op een ontspannen manier en te blijven groeien als mens en als ondernemer. Zo ontwikkelde ik de moed om na 18 jaar dienstverband bij een bank ontslag te nemen en zo durfde ik mijn eigen praktijk te starten en steeds verder uit te bouwen. En het voelt als een eer om andere bewuste mannen en lichtwerkers op diep niveau te laten verbinden met zichzelf, zodat ook zij hun zielsopdracht kunnen vervullen.

Bekijk hier het filmpje waarin ik twee mannen gelijktijdig begeleide in een diepgaande ademreis en healing tijdens een Mannenweekend. Meer info? Ik maak graag kennis met je>>

 • Maak ‘Jouw innerlijke reis’  gratis en voor nix! Deze geleidemeditatie helpt je te verbinden met diepe emoties, blokkades en trauma.
 • Een dag de diepte in? Dat kan HIER!
 • En lees HIER alles over de Man & MISSIE Jaartraining die in september start!

Een transformerende groet,

Sander de Zwart
Outdoor Life Coach & Leadership Mentor voor intuïtieve leiders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis Masterclass

Jouw innerlijke reis

Deze geleidemeditatie helpt je te verbinden met diepe emoties, blokkades en trauma.

Sander de Zwart draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches