Vlog #12 Het bouwen van de brug tussen verstand en gevoel met de 'Energy Bridge Methode' - Sander de Zwart Coaching

Vlog #12 Het bouwen van de brug tussen verstand en gevoel met de ‘Energy Bridge Methode’

De volgende video gaat over het bouwen van de brug tussen verstand en gevoel. In mijn ogen essentieel om het leven volledig vanuit je eigen waarheid te leven. Tijdens de 1-op-1 sessies die geef in de duinen, is in de afgelopen maanden een krachtige techniek ontstaan, die je regelrecht in contact brengt met je binnenwereld, je gevoel, je kern, je essentie.

Afgelopen week ontsproot er een naam voor deze techniek vanuit mijn inspiratie: De ‘Energy Bridge Methode’. Ik zie het als het denkbeeldig bouwen van een energetische brug tussen je verstand en je gevoel. Het is tweerichtingsverkeer. Deze brug is noodzakelijk om vanuit het hoofd contact te maken met je binnenwereld (je hart/ziel) en om wat er in je leeft terug te laten stromen, zodat het zich in je dagelijks leven kan manifesteren. Met andere woorden: Je ervaart ook de kracht om daadwerkelijk in actie te komen, zichtbaar te worden en de dromen die er in je huizen naar buiten te brengen.

‘Zonder brug moet je zwemmend naar de overkant en als je niet uitkijkt dan verdrink je!’ ????

De ‘Energy Bridge Methode’, een grote toolbox waarin diverse bewezen bewustzijnsverruimende technieken samenkomen, zoals:

  • Ademwerk
  • Meditatie
  • Hypnose
  • Regressie
  • Systemisch werk
  • Energetisch en emotioneel lichaamswerk

In mijn sessies bouw de brug samen met jou als volgt:

We maken oogcontact met elkaar en gaan spelenderwijs voelen waar er spanning in het lijf aanwezig is. Na dit even geoefend te hebben, vraag ik je de ogen te sluiten en te voelen waar de meeste spanning aanwezig is en hiermee contact te maken. Ik vraag je of ik je mag aanraken en intuïtief laat ik mijn handen het werk doen, terwijl je zelf de verbinding maakt met de spanning, de pijn en de onderliggende emotie. Ik stel je vragen om je in diepere lagen van je bewustzijn te begeven en laat je oefenen met contact maken en visualiseren. Het is verbazingwekkend hoe snel er daadwerkelijk diep contact is met de innerlijke belevingswereld. Dit gaat vaak gepaard met tranen die over het gezicht vloeien. De meesten schrikken ervan en zijn verbijsterd van wat ze beleven en de enorme kracht die ze in zichzelf ervaren. Omdat ik hierin alle vrijheid ervaar, is iedere sessie weer een unieke beleving en is de brug tussen verstand en gevoel gebouwd. Ik krijg regelmatig terug van mijn klanten dat ze in het dagelijks leven veel sneller bij hun gevoel komen dan ooit te voren, veel innerlijke kracht, zelfvertrouwen en FLOW ervaren.

Vooralsnog blijft deze unieke beleving voorbehouden aan de individuele sessies Face-2-face. Is je nieuwsgierigheid gewerkt? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Klik HIER voor meer informatie.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Bekijk de video hieronder voor meer inspiratie:

Ontdek hoe jij je ware kracht meer inzet in life & business. Vraag HIER een vrijblijvend gesprek aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *