Mijn persoonlijke kerstwens voor jou - Sander de Zwart Coaching

Mijn persoonlijke kerstwens voor jou

Vanuit zijn oorsprong vieren we met kerst de geboorte van Jezus. Als kind al vond ik het kerstverhaal een super mooi verhaal vol symboliek en tegelijk vol diepe waarheid. Tenminste als je niet alles te letterlijk neemt. Alhoewel…zelfs als je alles letterlijk neemt, pik je er moeiteloos uit waar wij als mens al jaren naar op zoek zijn: liefde. Jezus wordt gezien als verlosser, een redder die licht brengt in de wereld. Voor veel mensen een verademing en voor degenen die aan de macht zijn een grote bedreiging.

Tijdloos

In dat opzicht is het kerstverhaal tijdloos. Ergens zien we nog steeds dat er een klein groepje mensen aan de macht is. En de rest van het volk wacht vol genade af tot het eindelijk gered wordt en zijn vrijheid terug krijgt. En laat ik je uit de droom helpen: ik geloof dat er niemand is of komt die je zal redden. We komen hier op aarde met de opdracht ons eigen pad te bewandelen en hier de totale verantwoordelijkheid voor te dragen.

Waarom je hier bent

We zijn hier om te ontdekken wie we ten diepste zijn en hier gestalte aan te geven. Natuurlijk hoef je dit pad niet in je eentje te bewandelen, want we zijn hier met bijna 8 miljard mensen met eenzelfde opdracht. En je vindt hierin altijd wel gelijkgestemden waarmee je kunt co-creëren. Voor sommigen zal je een leraar zijn en anderen zullen jouw leraar zijn. We zijn hier om elkaar te gidsen, maar zonder de ander zijn eigen pad te ontnemen. Dit heb ik lange tijd niet begrepen.

Sta op en red jezelf

Ik was altijd vooral bezig met het redden van anderen, omdat ik dacht te weten wat goed voor hen was. Maar wat goed was voor mij verwachtte ik van mijn eigen leraren te horen. In veel coaches en trainers raakte ik teleurgesteld omdat ze me toch niet de antwoorden konden geven waar ik naar zocht. Totdat ik ging snappen dat zij daar helemaal niet verantwoordelijk voor waren en ik ook ontdekte dat ik op mijn beurt niet verantwoordelijk ben voor het pad van anderen. Dit gaf me rust en ruimte. Opeens werd alles eenvoudiger. Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn eigen pad, voor iedere beslissing die ik neem en elke stap die ik zet. Daar kan ik niemand voor verantwoordelijk maken. Daarom ook mijn kerstboodschap voor jou: ‘Sta op en red jezelf’. Niet om jou te laten stikken, maar omdat ik het je gun om jouw pad te diepste te ervaren. Want wat is het gaaf en tegelijk super confronterend om te doen. Maar als je daar eenmaal mee gestart bent, dan ga je niet meer terug. Ten eerste omdat je dat niet meer wilt en ten tweede omdat je dat niet meer kan.

Laat je gidsen

Het is je eigen pad, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wanneer je voelt dat mijn energie en persoonlijke aanwezigheid jouw nog constructiever kan gidsen dan alleen mijn blogs en video’s? Voel je welkom in mijn mentoring programma>>

Fijne feestdagen en een knallend 2021

Ik wens je super mooie feestdagen, vol liefde en een knallend 2021, waarin jij nog meer in verbinding komt met jouw unieke pad. Geniet van de kerstmuziek die ik voor je maakte.

Zet de volgende stappen en beklim de trap naar Next Level

Stap 1: Gratis Groeigeheimen

Download hier het eBook “Male Potential Life Hack”>>

Stap 2: Bakkie op Afstand

30 minuten focus op jouw MISSIE, jouw hulpvraag superscherp en mijn advies voor jouw groei>>

Stap 3: Energy Update

Boek een diepgaande APK-sessie van 1,5-2 uur samen met mij in de natuur>>

Stap 4: Mentoring

Beklim samen de trap naar Next Level en word de Creator die je altijd al was>>

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *