Male Potential Video’s – afl. 3: Zorg goed voor je lijf en voel je energieker en vitaler - Sander de Zwart Coaching

Male Potential Video’s – afl. 3: Zorg goed voor je lijf en voel je energieker en vitaler

We zitten veel in ons hoofd. Daar is op zich niks mis mee, maar de kans is groot dat de balans een beetje zoek is. We hebben namelijk ook nog een lijf en dat vergeten we nogal eens. 18 jaar lang had ik een zittend beroep. Ik zat 8 uur per dag achter een PC. En als het even tegenzat at ik mijn broodje tussen de middag op achter mijn bureau. Na een drukke werkdag was mijn energieniveau naar een 0-punt gezakt en zakte ik ’s avonds nog dieper weg in mijn bank met de TV aan, liefst met een grote bak chips, in mijn schoot en in een van mijn handen een flesje bier of een glas wijn. Zo zagen mijn gemiddelde dagen eruit. Een opeenstapeling van don’ts voor je energielevel en je vitaliteit. En het is ook nog eens heel goed te verklaren, want in de hersenen zijn het zoogdierenbrein en het reptielenbrein lekker actief. De emoties worden verzacht door iets wat je even een tijdelijk goed gevoel geeft en je lijf staat in de overlevingsmodus. Een aantal instant manieren om dit patroon te doorbreken: zuurstof, beweging en gezonde voeding. Ik ben geen voedingsdeskundige en ook geen fanatieke sporter. Toch heb ik voor mezelf een levensstijl ontwikkeld waarin ik me veel energieker en vitaler voel dan ooit te voren. De mannen die ik coach neem ik vooral mee de natuur in. Met de zuurstof en beweging zit het wel goed. Mijn voedingspatroon is gezonder dan voorheen. Minder vlees en meer groenten. En mijn alcoholgebruik is drastisch gedaald. Toch mag ik nog wat meer aandacht besteden aan de lekkere trek. En mag ik nog wat meer mijn hardloopschoenen aantrekken. Komt goed!

Verlang je naar meer handvatten voor een gezond lijf en maximale energie en vitaliteit?

Meld je dan aan voor de Male Potential Masterclasses voor extra video’s, tips, activaties, meditaties en afstemoefeningen toegespitst op het specifieke thema. De Masterclasses nemen je mee door de 6 Groeigeheimen (Life Hacks) die ik al eerder in het eBook ‘Male Potential Life Hack’ gedeeld heb. Maar dit keer gaan we dieper met activaties, meditaties en afstemoefeningen die je helpen om je vibratie maximaal te verhogen. Want vanuit een hogere vibratie manifesteer je sneller en shift je alle ‘shit’ (lage vibraties) die nog een belemmering voor je vormen naar een hogere frequentie.

Iedere Masterclass gaat in op 1 van de 6 Groeigeheimen en is opgebouwd  uit 7 elementen:

 • Een stukje theorie
 • Een video (vanuit inspiratie ontstaan en intuïtief gedeeld)
 • Een activatie (een eigen authentieke muzikale compositie die je energieveld aanraakt en in lijn brengt met de energie van het thema)
 • Een meditatie (een geleidemeditatie die je meeneemt op reis door je eigen fysiek, mentaal en emotioneel lichaam)
 • Een afstemoefening (een visualisatie die je helpt bij het loslaten van je donkere stukken en je vibratie direct omhoog brengt)

Alleen voor degene die gelooft dat echt alles mogelijk is: Claim hier je levenslange online toegang>>

Een warme groet

Sander de Zwart

P.S. De wind wil het gesprek soms overnemen en je afleiden. Laat je niet gek maken.😛

2 gedachtes op “Male Potential Video’s – afl. 3: Zorg goed voor je lijf en voel je energieker en vitaler”

 1. Pieter Costerus

  Hey Sander, leuk verhaal video 3.
  Prachtige achtergrond.
  Gebruik volgende keer een microfoon met windkap, want de wind overtrof je minimaal 3x.
  Je publiek is doorgaans HSP begreep ik. Dan is het volgen erg moeilijk.
  Dat is jammer, want het verhaal is juist fijn en bescheiden.
  Hartelijke groet,
  Pieter

  1. Hey Pieter, dankjewel voor de tip. Het microfoontje met dwerghamstervacht is inmiddels aangeschaft hoor. Het was me zelf ook al opgevallen. Er komen helaas nog 3 video’s die onder die omstandigheden zijn opgenomen. De video’s die daarop volgen zullen een auditief correcte prikkelbalans in zich dragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier de gratis preview van

"Word de Creator die je altijd al was"

Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van het eBook en het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy