Male Potential Video’s – afl. 4: Verander je omgeving en je (re)acties - Sander de Zwart Coaching

Male Potential Video’s – afl. 4: Verander je omgeving en je (re)acties

Je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee omgaat. Het klinkt misschien cliché, maar we zijn kuddedieren. Je kent de uitdrukkingen wel: ‘Soort zoekt soort’ en ‘Met wie je omgaat, word je mee besmet’. Je omgeving is een belangrijke graadmeter voor wie je vandaag bent. En wie je vandaag bent is niet wie je altijd zal zijn. Tenzij je kiest om te blijven wie je NU bent, want dan ben je morgen nog steeds wie je vandaag bent. Zo simpel is het.

In deze context heb ik het niet over wie je werkelijk bent of wie je in je diepste wezen bent, maar over de fysieke manifestatie ervan: jou expressie van wie je in essentie bent, gegoten in een persoonlijkheid. Dit vraagt je om je leven een vorm te geven. De vorm die momenteel het beste bij je past en waarin je de levenservaringen schept die daar een logisch gevolg van zijn.

Op welke vlakken voelt dat voor jou al afgestemd? En waar zie je nog ontwikkelpunten?

Verlang je naar meer handvatten voor het veranderen van je omgeving en je (re)actie daarop?

Meld je dan aan voor de Male Potential Masterclasses voor extra video’s, tips, activaties, meditaties en afstemoefeningen toegespitst op het specifieke thema. De Masterclasses nemen je mee door de 6 Groeigeheimen (Life Hacks) die ik al eerder in het eBook ‘Male Potential Life Hack’ gedeeld heb. Maar dit keer gaan we dieper met activaties, meditaties en afstemoefeningen die je helpen om je vibratie maximaal te verhogen. Want vanuit een hogere vibratie manifesteer je sneller en shift je alle ‘shit’ (lage vibraties) die nog een belemmering voor je vormen naar een hogere frequentie.

Iedere Masterclass gaat in op 1 van de 6 Groeigeheimen en is opgebouwd  uit 7 elementen:

  • Een stukje theorie
  • Een video (vanuit inspiratie ontstaan en intuïtief gedeeld)
  • Een activatie (een eigen authentieke muzikale compositie die je energieveld aanraakt en in lijn brengt met de energie van het thema)
  • Een meditatie (een geleidemeditatie die je meeneemt op reis door je eigen fysiek, mentaal en emotioneel lichaam)
  • Een afstemoefening (een visualisatie die je helpt bij het loslaten van je donkere stukken en je vibratie direct omhoog brengt)

Alleen voor degene die gelooft dat echt alles mogelijk is: Claim hier je levenslange online toegang>>

Een warme groet

Sander de Zwart

P.S. De wind wil het gesprek soms overnemen en je afleiden. Laat je niet gek maken.????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *