Podcast: Door de barrière van je angsten en blokkades - Sander de Zwart Coaching

Podcast: Door de barrière van je angsten en blokkades

Een man is geneigd om hard weg te rennen voor zijn eigen angst of vér over zijn grenzen heen te gaan om zijn angst niet te hoeven voelen. Beide kanten leveren je uit eindelijk niet de voldoening of het geluk op waar je naar op zoek bent. Je wordt passief, houdt je in, neemt genoegen met een ‘gemiddeld’ leven en zo bloed je langzaam dood. Of je gaat keihard werken, vechten, bewijzen en pleasen en raakt op den duur volledig uitgeput.

De confrontatie met je angst is the only way. Niet door te strijden, maar er gewoonweg in te durven staan, te voelen, te zijn!

Ik wens je veel inspiratie bij het beluisteren van deze podcast.

Vond je het inspirerend om de podcast te beluisteren? Momenteel begeleid ik vrijwel dagelijks mannen die klaar zijn met hun gemiddelde leventje op weg naar een leven vol bezieling en ontspanning.

Dit doe ik voornamelijk 1-op-1 in de natuur. En in een groep middels een maandelijkse Mannencirkel en het Man & MISSIE Weekend: Een super gaaf en transformerend retreat (all-in) voor de bewuste man met een MISSIE!

De creator worden die je altijd al was? Maak kennis en gun jezelf een krachtige transformatiesessie voor ‘Rust & Richting’>>

Je bent van harte welkom.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *